Pluspunten

Snel goed goed geholpen

Div vragen telefoonnies behandelen

Pluspunten

Tot twee maal toe een camerasysteem besteld (over 3 jaar gezien) en beide keren een goed product gekregen, snel binnen en zoals beschreven in de (technische) details. Een klein probleem met een van de camera's werd snel verholpen en ik kreeg een nieuwe toegestuurd. Kortom, goede service. Ook telefonisch kwam Leo over als een persoon met kennis toen ik hem vroeg over een upgrade naar een volgend systeem! Kortom, ik ben tevreden!

So far so good!

Pluspunten

- goed advies bij aankoop - snelle levering

-geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- Bestelling - Levering

- Aftersales

Pluspunten

Duidelijke website Prima producten (camera en accessoires) Zéér concurrerende prijzen Uitstekende klantenservice zowel telefonisch als per mail Fysieke winkel in Papendrecht, prima ontvangst en service

geen

Pluspunten

Site komt verzorgt en netjes over, met goede informatie omtrent diverse camera's (waar ik naar opzoek was) Ik kende Epine niet, eigenlijk geen enkele camerashop, na surfen omtrent camera's kwam Epine bij mij goed over en daarom hier mijn bestelling geplaatst.

Bij support zou ik op de website wat meer technische info/beschrijving /instructies willen terug vinden die ik bij concurrentie wel terug zie. Soms zijn enkele slimme tips voldoende.

Pluspunten

Goed geholpen en blij met mijn bestelling

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niet ervaren

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Speciaal bij Epine een cameraset gekocht gezien de stelregel ‘voor 17 uur besteld, morgen in huis’. Kreeg geen orderbevestiging meer, dus maar eens contact gezocht. Klarna, de betaalserver kreeg de schuld. Dit kan even duren aldus Leo lans. Aangeboden per direct te betalen, nee hoor is niet nodig, ik houd het in de gaten en vanavond hoort u nog van mij. Niets gehoord. Volgende dag krijgen wij een orderbevestiging, track en tracé enz. Levering uiteraard een dag later. Opnieuw contact gezocht. Ja sorry, ligt aan Klarna. Dit is echter een grote leugen, wij werken ook samen met Klarna en dit duurt niet zo lang, is allemaal geautomatiseerd. Helaas kwam er geen reactie meer vanaf Epine. De camera’s kwamen binnen. 3 van de 4 steunen waren niet goed. De klembussen te kort, binnenwerk verroest. 1 steun mist een stelmoer. Gezien Epine op klachten niet meer reageert hebben wij de steunen zelf gerapareerd. Wel foto’s van de steunen gemaakt en toch naar Epine gemaild. Duidelijk vermeld dat wij het zelf opgelost hebben met nieuwe bussen omdat de set al een dag te laat binnen was. Na een week geen enkele reactie ontvangen. Nogmaals een reminders gestuurd en de klacht gemeld bij Klarna. Per direct een reactie terug dat de factuur betaald moet worden. Uiteraard... geen excuses vanaf Epine, helemaal niets. Iets wat niet goed is kunt u omruilen, meer niet. Nogmaals contact gezocht, uiteraard geen reactie meer...

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle levering

Pluspunten

ondanks mijn foute bestelling, heeft epine voor mij een prima oplossing geboden. wij zijn geheel tevreden gesteld,dank zij de prima service van epine. dit bedrijf verdiend een warme douche

alles is gewoon toppie bij dit bedrijf. tot de volgende keer

Pluspunten

Zeer snelle levering, klantenservice helpt je ook goed als je niet weet welke keuze te maken.

geen

Pluspunten

Ook een paar jaar na aanschaf van een camera worden vragen/problemen netjes en snel beantwoord/opgelost.

Pluspunten

Snelle levering en toen er een probleem was met 1 van de producten hebben ze het werkelijk TOP opgelost. Alleen maar lof.

Communicatie en reactie op mail zou beter kunnen. Verder alleen maar positief.

Pluspunten

Goed advies

Pluspunten

Snelle levering. Alert op problemen en lossen deze snel op.

Pluspunten

Bedankt voor de geweldige service! De camera die ik besteld heb was per abuis naar een andere klant gestuurd. Meteen werd de Epine machinerie in werking gesteld om de camera alsnog bij ons te krijgen voordat we de volgende dag naar ons huis in Italië zouden vertrekken om de camera te plaatsen. Helaas lukte dat niet door files, maar een paar dagen later werd de camera alsnog bezorgd in ons huis in Italë, met een excuusbriefje en een presentje voor het ongemak! Geweldig! Briljante service. Dank jullie wel, als we weer eens iets willen kopen en jullie verkopen het, dan staan jullie bovenaan ons lijstje! Groeten uit een zonnig Italië!

Pluspunten

Hele goede service

Pluspunten

- heel snelle levering - binnen het uur antwoord op een vraag per mail - kapot hoverboard werd heel snel gerepareerd en nog dezelfde dag weer teruggestuurd

Pluspunten

Geweldige service en probleemafhandeling, chapeau!

Pluspunten

We hadden een probleem met onze Hoverkart, 1 belletje was er maar voor nodig. We kregen een hele nieuwe toegestuurd. Wat een service, deze mensen snappen wat " Klant is Koning" is. Bedankt voor de goede en snelle service, wij komen snel weer bij u terug.

Geen, ga zo door, uw service is TOP

Pluspunten

Levering is netjes afgehandeld en ook de afhandeling van een probleem met de kart is zeer afdoende opgelost. Medewerkers zijn vriendelijk en telefonisch contact gaat zeer soepel. Ga zo door en hartelijk dank voor de afhandeling van onze order.

Blijf goed en duidelijk communiceren met elkaar, dan zijn er geen verbeterpunten te benoemen.

Pluspunten

Zo, mijn eerste review ooit! Ik kan ook niet anders met de service die we hebben gekregen. Afgelopen vrijdag een elektrische step gekocht. Even een proefrondje en inpakken maar. Eenmaal thuis gekomen bleek er iets niet in orde en wilde de step het maar niet doen. De volgende dag dus terug naar de winkel. Er was er helaas geen op voorraad dus besloot ik een andere step, die overigens een stuk duurder was, te proberen. Na een proefrondje besloot ik deze duurdere step te nemen. Waarom nu mijn eerste review: de service! Ik mocht deze duurdere step meenemen voor de prijs van de eerste step, met excuses voor de niet zo goed functionerende 1e step, die nu teruggaat naar de leverancier. Echt TOP, deze service kom ik helaas weinig meer tegen!

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.