Pluspunten

Goede uitleg Prima alarmsysteem

Nog op te weinig plaatsen een winkel

Pluspunten

- Goede communicatie - Er word snel gehandeld bij eventuele klachten. - Klantvriendelijk - Ze zoeken naar een passende oplossing

Pluspunten

- Snelle levering en goed inzicht in orderstatus. - Competitieve prijzen - Vriendelijke en klantgerichte service organisatie.

In geval van afwijkende service vragen is persoonlijk contact altijd beter dan d.m.v communiceren via een service ticket. Uiteindelijk is mijn vraag/probleem goed opgepakt door Epine.

Pluspunten

Prima snelle bezorging. Vriendelijke klantenservice. Hoes hoverboard was niet leverbaar, maar deze kon geannuleerd worden. Zeer tevreden

Pluspunten

had problemen met mijn wifi maar de technische monteur heeft alles geweldig opgelost

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk personeel en goede service.

Niet van toepassing

Pluspunten

Goed en duidelijk advies

Pluspunten

Gisteren mijn camera met vochtbeschadiging in de winkel langs gebracht, vandaag al het bericht gekregen dat de camera vervangen wordt! Morgen kan ik de camera verwachten.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, bestelling snel ontvangen met technische ondersteuning. Top!

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke communicatie

Weet niet. We hebben materiaal dat niet werkt naar de technische afdeling gestuurd en wachten nog op de afhandeling....

Pluspunten

Gewoon goed geholpen. Keurig advies, prima prijs.

Ga zo door.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bij epine een hoverbord besteld de HB-9500-el 1 voor mijn kleindochter die ze op 4 april 2018 op haar verjaadag kreeg nu 16 mei nog niet fatsoenlijk op haar hoverbord kunnen rijden . Haar eerste hverboerd al gelijk vol met gebreken het rechter wiel blokkeerde na veel gesoulaas met epine weer teruggestuurd bleek motorstuk plus het moederbord was niet goed .Ze kreeg een nieuwe maar een met 2 x 350w na bijbetaling deze zou ook beter zijn.De eerste dag dat hij binnen was zagen dat aan bijde zijden ledjes niet werkten ,we moesten maar even resetten geen resultaat weer teruggestuurd.Kreeg weer een nieuwe een goeie service zou je denken maar ook deze was niet goud ze kreeg inplaats een 2x 350W eentje met 2x 250W motor .Ook deze kon teruggestuurd worden kreeg van hun een retour label voor het teugsturen zelfs deze was niet goed was al eerder gebruikt daar sta je dan bij het postkantoor.Het bleek dat ze een verkeerd model gestuurd kreeg vandaag 16 mei 2018 het goede model maar wat schetst mijn verbazing na 2 mtr. rijden weer een stel ledjes stuk.Weer gebeld krijg je het antwoord wij hadden al zoveel service gehad het hield nou op,dat kon niet zij hadden hem gecontroleerd met andere woorde. ik stond te liegen.Mijn schoonzoon naar Epine gebeld daar kreeg hij te horen dat na verloop van tijd de ledjes stuk gaan.Dus geen aanrader ze kunnen geen 100% goed product leveren

Pluspunten

Pluspunten

Prima advies gekregen bij een probleem met de camera. Probleem was daarmee opgelost.

Pluspunten

Flexibiliteit

Pluspunten

Langs de winkel van Epine gegaan voor een airweel. Verschillende uit kunnen proberen en geslaagd! Vriendelijk personeel

Pluspunten

Fijne communicatie en snelle levering! Super blij met de door ons aangeschafte artikelen! Wij komen zeker terug.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen!

Afgelopen week een product besteld bij deze webshop. Het zou super snel geleverd worden. (mijn zoontje heeft het deze week nodig, dus ruim op tijd besteld) Na 2 dagen volgde er een mailtje dat het product verpakt was en dat ik dezelfde dag nog een track en tracé nummer zou krijgen van de post. Echter had ik deze na 2 dagen nog niet ontvangen. Vervolgens maar een telefoontje na Epine. Het pakketje ligt nog gewoon daar (de mail over het track en tracé nummer is een automatische mail geweest, dus hier kun je niet op vertrouwen) gevolg dat mijn zoontje nu het product niet op tijd heeft, en heel verdrietig is. Terwijl het heel ruim op tijd besteld was! Goede service, ik heb het product nog niet in huis en weet nu al dat dit voor mij de aller laatste keer is geweest dat ik hier wat bestel!

Pluspunten

De service is geweldig!!! Producten snel geleverd en van zeer goede kwaliteit

Pluspunten

Ze hebben mijn klacht meer dan goed opgelost, ze zijn ook zeer sevice gericht en luisteren goed naar de klant. Ze hebben hiermee dan ook een klant weten te behouden.

geen

Pluspunten

heeeeeeeeeeeeeeeeel goede service

Pluspunten

Goede service, erg klantgericht, snelle levering

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.