Pluspunten

Goed advies vooraf, prima service achteraf.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Slechte service, heb zelf 4x terug moeten bellen ivm een probleem met een reeds aangeschaft product bij dit bedrijf. Bleek toen niet eens compatible te zijn met mijn camera's die ik ook daar aangeschaft heb. Je krijgt gewoon te horen dat de camera's al te oud Zijn????? Hebben geen nodige kennis van hun eigen product. Toen belooft mij terug te bellen......en raad eens wederom weer 3x terug moeten bellen en aantal x mail verkeer gehad. Nee ......koop aub uw product niet hier maar bij een echte merk zaak met product specialisten mensen !!!

Kennis en vooral Service !!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede camera.

Een poosje gelden hebben wij een Dahua IPC-HDBW1230E-AW 2MP Buiten IP Camera gekocht. De camera deed het goed, maar er was geen audio in beide richtingen. Er stond echter wel twee keer in de omschrijving vermeld dat de camera hiervan 'voorzien' was. Na vele pogingen om contact op te nemen via de telefoon/mail/chat kreeg ik uiteindelijk het antwoord dat er alleen aansluitingen op de camera zaten. De tekst op de site zou nagekeken worden en er zou contact met mij opgenomen worden. Ruim een week later is de tekst wel aangepast, maar heb ik nog steeds niks gehoord. Zeer slechte communicatie en in eerste instantie een misleidende omschrijving!

Pluspunten

Super service en hulp.

Pluspunten

snelle service

Pluspunten

oplossen van een probleem bij de levering

betere controle van het te versturen onderwerp

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

Super snelle levering. Top producten. En de beste klantenservice ooit

Jullie doen het super. Niks op aan te merken

Pluspunten

Afspraken zijn afspraken, aflevering (door Epine zelf) afgesproken om 13.00 uur en dat was ook exact 13.00 uur, echt geweldig. Bestelling was ook perfect in orde. Kortom: prima service!!!

Pluspunten

zeker een 10 waard,op 1 of ander manier een breuk in de kabel gekomen,van mijn camera systeem en van Epine ofte wel Marlou een nieuwe kabel geregeld onder de garantie,top service en ZEER goed klant gericht.DANK U

zou het nog niet zo 123 weten

Pluspunten

Directe hulp via mail schitteren

Pluspunten

Snelle reactie. Adequate levering

Pluspunten

Ik heb een IROAD V7 dashcam in mn auto,nu was na 2,5 jaar mn achtercamera kapot.Na tel contact kon ik hem langs brengen.Ik werd de dag erna al gebeld dat hij overleden was. Ik kreeg een voorstel om voor een klein prijsje een nieuwe achtercamera te halen.Mooi geregeld en weer mooie beelden voor en achter. Echt een super zaak met vlotte en nette afhandeling.

Pluspunten

Erg goede service, had 2 wifi camera's gekocht van Dahua. De ene werkte goed en de andere minder goed. Zonder aarzelen een nieuwe gehad en nu uitstekend beeld van de 2 camera's nadat ik telefonische uitleg heb gehad. aanrader.

Pluspunten

Goed advies, prettig contact en goede service!

Pluspunten

Ontzettende goede service. Zoonlief had zijn 1e board kapot. Is onderzocht door Epine. Toen we aangaven dat ze het konden repareren, werd er gezegd dat er een actie was en als we er wat bij zouden leggen hij een nieuwe had. Deze was anders dan de 1e, hier deden ze niet moeilijk over en kregen we voor dezelfde prijs degene die hij ook had. Ze krijgen van ons een warm bad!

Misschien in de toekomst een 2e bedrijf richting het noorden.

Pluspunten

Eerlijk. Snelle antwoorden op uw vragen. Pakket werd netjes afgeleverd.

Pluspunten

communication with customer,fast delivery

none

Pluspunten

Men heeft bij Epine verstand van zaken en weet waarover men spreekt! Hebben een goede service en contactmogelijkheden... De medewerkers zijn erg klantvriendelijk en denken mee met hun klanten.. Kortom, de ideale (web)winkel om al uw elektronica te bestellen en/of aan te schaffen..!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Zeer tevreden over product en vooral voor telefonische hulp bij installeren van camera. Zal Epine voor iedereen aanbevelen. Snelle levering en uitstekende nazorg..

Pluspunten

Professionele website en service! Ga zo door. Jasper - https://www.fotobelevenis.nl

Ik had 's ochtends gebeld voor allerlei info en direct mijn bestelling gedaan.. Bleek het alleen niet meer voorradig te zijn.. Dat vond ik een klein beetje jammer.. Maar, we zijn allemaal mensen hoor:)

Pluspunten

Uitstekende service en snelle levering

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.