Pluspunten

Zeer vriendelijken mede werkers goede Hulp gehad van Leo bij het op afstand installeren van camera Leo had alle tijd om alles uit te leggen en mijn advies te geven over een ander camera ( lumiere ) daar voor nog bedankt Leo m.v.g. Gerrit

Zou geen verbeter punten weten

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering van het product

Slechts de helft van de bestelling werd geleverd, moest zelf achter de andere helft aan. Trage reacties op email, geen track & trace codes van bestelling.

Pluspunten

goede service camera was defect na 1,5 jaar prima opgelost door epine

Pluspunten

We hebben eerst via de internet gezocht naar verschillende systemen, de systemen die zij aanbieden zijn bijzonder goed en betaalbaar. Via de chat duidelijk geinformeerd over diverse systemen die zij verkopen. Aangezien we zoiets wilden voor lange tijd, zijn we op een zaterdag morgen naar de firma gegaan. Was een openbaring en veel prettiger dan iets te kopen via internet. Men nam echt alle tijd voor ons en informeerde ons echt uitstekend. Uiteindelijk hebben we een systeem gekocht met 8 camera's. We wilden ze hebben voor ons weekendhuisje, nu het aansluiten van deze set was echt kinderspel, zo makkelijk en super beelden. Dus we gaan na onze lange vakantie terug voor een set in Den Haag.

totaal geen, want ze zijn ontzettend aardig en denken met je mee

Pluspunten

Goede service en hulp op afstand duidelijke aanwijzigingen bij problemen. Vriendelijk personeel top

Zou de gebruiksaanwijzing van app en aankoop wat overzichtelijker en bij elkaar op de site willen.

Pluspunten

Snelle en goede service. Vriendelijke mensen aan de tel.

Pluspunten

Snelle levering en afhandeling bij retournering.

Pluspunten

een perfecte hulp bij het installeren en ook hele vriendelijk service en goede hulp bij problemen word altijd vriendelijk te woord gestaan met een zeer uitvoerige uitleg in een woord geweldig

niet is perfect

Pluspunten

Correcte prijs en ultrasnelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede ondersteuning bij problemen.

Installatie tips bijvoegen

Pluspunten

Zeer vlotte levering. Snelle en duidelijke antwoorden op alle vragen betreffende de plaatsing en gebruik.

Pluspunten

Viendelijk en echt efficient. Uitstekende response en zeer goede chat help en informatie.

Verzend tijd goed afstemmen

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

Pluspunten

Zeer goede service ondanks het hoover board elders gekocht was heeft Epine alles in het werk gesteld om het board van onze kleinzoon te repareren. Toen dit lukte hebben ze tegen een speciale prijs voor een nieuw board gezorgd.

Zeker geen negatieve opmerking te plaatsen

Pluspunten

tevreden zeer

Pluspunten

Het is een zeer servicegericht bedrijf, welke goed te bereiken is en achter haar producten staat! Personeel is erg vriendelijk en denkt mee! De producten die zij aanbieden zijn kwalitatief goed...en het bedrijf zelf doet niet onder :.) Ik zou het bedrijf absoluut aanbevelen!

Pluspunten

Ondanks dat het eerste apparaat defect was bij levering. Iets wat helaas altijd kan gebeuren, kan ik niet anders dan heel erg tevrede zijn. Ik ben enorm goed geholpen, te woord gestaan, op de hoogte gehouden en ook nog eens een enorm snelle oplossing aangeboden gekregen. Zonder moeilijk doen een nieuw product gekregen. Ben al met al zeker een aanrader om hier te bestellen.

Pluspunten

Super snelle levering. Gisteren besteld en vanmorgen om 11:00 was het hoverboard al binnen.

Geen..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en vriendelijke helpdesk & telefonische service

De installatie van de benodigde software voor de Epine Lumiere IP-camera vereist enige handigheid en doorzettingsvermogen. Niet alles is even helder beschreven. De montage aan de buitenmuur is niet moeilijk maar de plug die door de muur moet vereist een gat van 40mm. Dat is fors. Er komt een diamantzaag/boor aan te pas.

Pluspunten

Pluspunten

We zijn erg tevreden over ons camerasysteem. Erg fijn was de ondersteuning om ook via de app mee te kunnen kijken. Voor mensen op leeftijd valt het niet mee om dit zelf te doen.

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.