Pluspunten

super snelle service, je wordt snel en vakkundig geholpen

zou ik zo snel niet weten

Pluspunten

Winkel waar je kunt testen

Pluspunten

Goede website(duidelijk en overzichtig) Goede service en ook snelle levering.

Pluspunten

Goede info en snelle respons via chat snel verzonden, algemeen tevreden klant. Mvg, Nils

Prijs niet de scherpste, mijn camera was ergens anders 10 euro goedkoper, zo ook de muur bevestiging was paar euro duurder.

Pluspunten

Alleen maar positief! Snelle levering en geweldige ondersteuning bij installatie van de camera!

Een verbe****** zou wezen dat de apps voor de camerabesturing voor telefoon en tablet ook een playback functie krijgen. En de Desktop /Laptop versie ook door de grootste browser (Chrome) ondersteund gaat worden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk personeel

Als ze beloven terug te bellen moeten ze dat ook doen. Ik heb het nu twee keer meegemaakt dat dat niet gebeurt! De product informatie correct op de website zetten. We hebben een camera gekocht en daar stond bij dat je in kon zoomen en dat deze camera een snapshot kan maken dit kan helaas niet. We hebben drie jaar geleden ook al een camera bij hun gekocht Deze werkte niet meer helemaal optimaal ik heb twee contact gehad met de technische dienst de eerste keer hielpen ze me goed de tweede keer voelde ik me afgescheept met het antwoord hij is al drie jaar oud zit ook geen garantie meer op. Dat vind ik erg jammer!!!

Pluspunten

een jaar geleden een set van 4 camera's gekocht, nu één adapter die stuk was, slecht één mailtje verstuurd en de volgende dag een nieuwe adapter in huis, en dat geheel kosteloos, fantastische service dacht ik zo.

Pluspunten

Goed advies via telefonisch contact Snelle levering van de order De service na de aankoop is top

Pluspunten

Geen problemen, snel geleverd.

Pluspunten

Korrekte snelle levering

Handleidingen

Pluspunten

Eerlijk advies en een prima after sales

Pluspunten

Alarmsysteem hier gekocht in de winkel. Super geholpen.

Meer artikelen in de winkel verkopen.

Pluspunten

Goede service, vriendelijke mensen. Ik had een apparaat wat kapot ging binnen de garantie en die is keurig vervangen door een nieuwe zonder gezeur.

Ga zo door

Pluspunten

Correcte en snelle afhandeling van bestellingen.

Pluspunten

weet er nog niet veel van maar ik heb een paar keer contact met ze gehad en de vriendelijk ter woord staan spraak mij goed aan ook de oplossing werd vlug gegeven.

Ja bij mijn product had ik 3 stickers die zijn te groot om op de raam te plakken waarom geen kleiner?en waar kan ik die kopen??

Pluspunten

Voor de aanschaf: Na vergelijking waren de prijzen goed. Ook de informatie was goed. Toen ik nog een vraag had, kreeg ik direct een correct antwoord. Bestelling: vlot en correct geleverd Afhandeling: kleinigheidje ging stuk tijdens montage: direct vervanging opgestuurd met aanvullende vraag of alles nu goed was. Kortom: hier wil ik vaker bestellen!

geen

Pluspunten

Wij zijn uiterst tevreden over onze aankoop uit dit bedrijf.

Pluspunten

heel klantgericht en goede service.

Pluspunten

zeer vriendelijk

ik heb geen verbeterpunten

Pluspunten

Keurige zaak. Doen alles om een klant tevreden te maken en houden. Ook als het niet zeker is of een defect wel of niet onder garantie valt. Goed bereikbaar en altijd bereid om in oplossingen te denken. De winkel was wat rommelig omdat er verbouwd werd op het moment van ons bezoek. Voldoende parkeergelegenheid.

• Nazorg & Garantie

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ten eerste de goede kanten aan deze winkel. Redelijke levering.

Dan nu de mindere zaken. Ten eersten is het geleverde product van zeer slechte kwaliteit en bij lange na niet wat beloofd wordt. De beeldkwaliteit, bouwkwaliteit en het bereik van de camera's zijn zwaar ondermaats. Er wordt bijvoorbeeld geadverteerd dat deze camera's een bereik hebben van 100 tot 300 meter. Wat natuurlijk volkomen onrealistisch is voor een apparaat dat communiceert over de 2.4 GHz band met miezerige antennes. In de realiteit komt dit eerder neer op maximaal 90 meter met vrij zicht van de camera op de ontvanger en 20 meter MAX in een licht bebouwde omgeving. Daarnaast is de geadverteerde waterbestendigheid van de camera's een grote leugen. De eerste (van de 4) camera's begaf het al binnen 2 maanden en een tweede na minder dan een jaar. Voor zover dus de buitencamera's. Ten slotte moet natuurlijk niet de slechte service worden vergeten. Terwijl deze camera's nog ruimschoots binnen de garantieperiode vallen, weigert Epine deze te repareren, vergoeden of te vervangen. tl;dr Slechte camera's, geen bereik, foutieve informatie verstrekt en geen garantievoorwaarden na willen leven. 0/10

• Snelheid/Levertijd
  • Nazorg & Garantie
  • Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Leuke ervaring met deze club. Enthausiast advies aan de telefoon en zelfs sávonds bereid zijn te ondersteunen. Zo hoort het.

• Snelheid/Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.