Pluspunten
Geweldig bedrijf met vriendelijke medewerkers die te allen tijde je van dienst zijn, meedenken en meehelpen. Ze houden zich aan de afspraken zijn geduldig (ook als jij iets niet begrijpt of verkeerd doet) hebben humor en alle tijd. Geweldig bedrijf waar ik mij gehoord en bij op mijn gemak voel!
Pluspunten
Camera ter reparatie aangeboden binnen 3 dagen was hij terug en weer perfect
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ik ben superfijn geholpen door de medewerkers van Epine. Ik weet er gewoon weinig vanaf en heb zo toch een goede oplossing kunnen kiezen. Echt op!
Pluspunten
Leuke gezellige winkel. Personeel weet waar ze het over hebben.
VerbeterpuntenGewoon lekker doorgaan zo.Er zijn niet zoveel elektronica zaken met verstand van de producten over.
Pluspunten
Eerder uitsluitend positieve ervaringen, ook met de ondersteuning, nu helaas een steekje vallen. Wel een goedmakertje in de vorm van een powerbank.
VerbeterpuntenVoorraad op de site aanpassen aan de werkelijke voorraad en voortgang communiceren met klant
Pluspunten
Prijs
VerbeterpuntenSeniorenalarm besteld dat op de site op voorraad stond, meer bleek uiteindelink niet leverbaar. Op onderstaande mail helaas geen reactie gekregen: === Beste Epine Klantenservice, Dank voor het terugstorten van het bedrag. Graag wil ik jullie nog feedback geven over hoe e.e.a. is gelopen, wellicht hebben jullie daar nog iets aan. Mijn gevoel is dat ik gedurende meerdere weken aan het lijntje ben gehouden. De oorspronkelijke bestelling van dit senioren alarm is van 30 november 2016. Diverse keren is aangegeven dat deze bestelling over een week geleverd zou worden, maar keer op keer dus niet. Mij daarover proactief informeren is jullie niet gelukt ondanks verzoek van mijn kant. Ik ben steeds de persoon geweest die initiatief moest nemen. Het zou veel klantvriendelijker zijn, als jullie dat zouden doen. Verder valt het me op dat nog steeds de Lumiere EP-A10-W Draadloos Senioren Alarm als op voorraad op de website staat! Dat is in mijn ogen de klant voor de gek houden, als jullie al geruime tijd weten dat dit niet op voorraad is en zelfs niet meer leverbaar is. Hoe kunnen jullie dat verantwoorden? Groeten, Ronald ===
Beste Ronald, Enorm vervelend dat dit zo is gelopen. Wij zijn zeker niet gewend zo te werken en bieden u hiervoor onze excuses aan. Pro-actief informeren is zeker een must, ook als het product helaas niet meer leverbaar is. Voor deze vervelende gang van zaken hebben wij een presentje naar u toegestuurd. Met vriendelijke groet, Epine
Pluspunten
zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Heel behulpzaam en zeer klantvriendelijk. Snel, qualiteitsvol en eerlijke prijs. Heb nu al de derde camera gekocht en ben er uitertst tevreden over. Kan het iedereen echt aanraden.
Pluspunten
alles
Verbeterpuntenzo doorgaan
Pluspunten
zeer vriendelijk personeel goed bereikbaar technische dienst echt top een week aan het tobben geweest met een probleem met de detectie van de camera hij heeft alles in het werk gesteld om het op te lossen met als resultaat dat de camera na behoren werkt echt super netjes. hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen .
VerbeterpuntenNVT.
Pluspunten
Ik heb nog maar 1x iets bij u besteld en het is prima bevallen en ik zou Epine Camera zeker bij vrienden en familie aanbevelen
VerbeterpuntenDe actuele voorraad beter bijhouden op de site
Pluspunten
Zeer correct bedrijf ,ik ben zeer goed behandeld , ik zal veel mensen aan Epine Camerashop adres geven!!
Pluspunten
meer dan lof!
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
perfecte service ook in de garantietermijn
Pluspunten
VerbeterpuntenIk zou niet weten wat !
Pluspunten
Had zelf gesleuteld aan de camera voor het plaatsen van een SD kaart. Toch maar opgestuurd ter reparatie. Epine deed niet moeilijk en stuurde me een nieuwe camera. Alle lof voor Epine!
VerbeterpuntenKan gewoon niet beter.
Pluspunten
Perfecte telefonische ondersteuning en bovenal hele goede producten! Na het melden van een kapot nokje kreeg ik meteen gratis een nieuwe opgestuurd, TOP!
Pluspunten
Prima camera, snelle klantenservice.
Pluspunten
Heel erg prettig zaken doen met Epine,goede uitleg en komen de afspraken na,hulp op afstand is beslist geen probleem in een paar minuten de camera,beslist een aanrader om hier je sullen te kopen.
Pluspunten
Hoverboard CityCruiser Camouflage gekocht voor 11-jarige. Prijs/kwaliteit heel goed. Direct positief en deskundig antwoord op vragen die ik had gekregen. Vlot en goed verpakt bezorgd.
VerbeterpuntenDe informatie mbt specificaties van producten op de website is niet helemaal gelijk met de specs op het bezorgde product, en er zijn ook verschillen met de specs in de meegeleverde handleiding: dat is nogal knullig en wekt wantrouwen. Product en ondersteuning zijn verder zeker van goede kwaliteit!
Pluspunten
bij de aankoop van Aiptek GS 510 Plus ben ik snel en goed geholpen. Dit is een zaak die ik een ieder kan aanraden.
Pluspunten
Zijn eerlijk, ik had 3 camera's besteld had er maar 1 ontvangen , toen ik gebeld had zijn ze het binnen 2 uur komen leveren.. dus gewoon weg TOP!!!!
VerbeterpuntenVerbeter punt vind ik wel , dat ze zelf mij hadden kunnen bellen dat er een nalevering zou komen en dat is niet gebeurd.
Pluspunten
Goede uitleg bij problemen. Nemen de tijd voor je.
VerbeterpuntenApps voor iOS en Android niet helemaal hetzelfde. Niet dezelfde instelmogelijkheden.
Pluspunten
alles netjes en op tijd geleverd
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.