Pluspunten

Op de site staat over de hoverboards dat je ze 2 weken mag proberen. Echter, toen ik mijne na 3 dagen wilde teruggeven bleek dat men alleen hoverboards zonder gebruikssporen terugnam. Hoverboards vertonen na 1 minuut al gebruikssporen...

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering, prima service

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik ben altijd beducht voor bedriegers en ben dus persoonlijk het board op gaan halen. Epine shop betreft een zeer representatieve showroom. Een moderne ruime winkel op een goed bereikbare lokatie, met betrouwbaar personeel. Het is een familiebedrijf, waar je heel vriendelijk wordt geholpen. Ik heb een Citycruiser Hoverboard Limited Edition (met geluid en licht) gekocht. Er zit een Samsung accu in! Het is een prachtig board, zeker voor deze prijs, waar mijn zoon ontzettend blij mee is. Op internet wordt deze voor een veel hogere prijs aangeboden. Ik beveel dit bedrijf zeer zeker aan en ik ga er binnenkort nog eens naar toe, omdat zij ook elektrische steppen verkopen!

Het enige nadeel is dat ze snel uitverkocht zijn. Door de mond-op-mond reclame en internetreclame verkopen ze hun voorraad snel en ik heb dus wel een aantal telefoontjes moeten plegen, voordat ik mijn hooverboard eindelijk had!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vriendelijk en hulp op afstand

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering, ook nadat er een onderdeel niet naar behoren werkte werd er snel gecommuniceerd, overlegd en werd het onderdeel zeer snel vervangen.

Tot nu toe weet ik er geen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede service en vooral na service Gemaild voor een kabel,die was doorgebeten en direct antwoord gekregen dat ik kosteloos een nieuwe kabel opgestuurd kreeg. Topservice noem ik dit Doe zo verder Epine Peeters Joeri

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Een aan rader

Betere voorraad beheersing

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik had met Gerda van de klantenservice gebeld om een nieuwe stroomkabel te leveren voor mijn Dashcam Aiptek GS510 Plus Super. Ik kreeg direct een mail dat de kabel voorradig was en met transportkosten 15€ bedroeg.Ik zei ik kom hem zelf halen met de motor als ik een dagtripje naar zuid Nederland zou maken,geen probleem dan was deze gratis !! dit is pas SERVICE en ik heb in de buurt mooie plekken gezien zoals de vele molens op de Kinderdijk en een overzet gemaakt naar Gouda.Dus in alle opzichten een geslaagde dag. Bedankt Epine team

Nu nog een winkel in België (Antwerpen) ;-)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

alles is snel geleverd servies is heel goed ook in de garantie tijd gaat zo door een 10

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel met verstand van zaken

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Camera's zijn goed. Alleen te hopen dat ze het bljven doen en niet stuk gaan. Want dsn is epine camerashop niet thuis.

Niet achter procedures en regeltjes blojven zitten. Er is altijd wel wat te vinden wat niet geheel klopt met deze regels en procedures. Resultaat deur zit dicht en fluiten naar hulp, oplossing en centen. Bedankt

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

alles goed zo houden. vandaag bestellen en morgen in de bus met alles er op en eraan. moet het nog meer zijn neen dat kan niet.

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering Vragen worden snel en zeer netjes afgehandeld. Goede service

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Heb een hoverboard gekocht bij Epine, Het board deed het eerst prima en na een week niet meer, Ik heb contact gezocht en na wat tests die ik zelf kon uitvoeren mocht ik het board terugsturen. Het board werd nagekeken door Epine, binnenste buiten gekeerd en alles deed het toen goed. Enfin Epine overlegde met mij en heeft het board weer terug gestuurd. Het board was nu goed, maar er was wel iets meegeweest, bij mij thuis. Wat het was blijftveen vraagteken, maar het viel onder garantie, en het board is nu nog steeds goed, en de klant met een niet goed functionerend pruduct werd serieus genomen. Prima service in deze winkel en een prima procuct

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Hele goede service !

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Uitstekende service, Een enorme bereidwilligheid. Als je problemen hebt met een product wat je bij Epine hebt gekocht, doen ze er alles aan om het voor je op te lossen. Ik had een defecte camera, een halfjaar geleden gekocht, binnen 24 uur had ik een nieuwe camera toegestuurd gekregen ( volledig gratis) Echt klasse wat dit bedrijf doet voor de klant.

het enige verbeter punt is schaf de 0900 nummers af.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer duidelijke info op de site over de producten wat het kiezen makkelijker maakt. Daarna goed op de hoogte gehouden over de levering. De levering is zeer snel. Kortom uiterst tevreden

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Prijs, snelle levering.

Met name nazorg , garantie en beter en serieuzer kennis nemen van talrijke telefonische en schriftelijke opmerkingen van klant omtrent defect aan IP buitencamera Lumiere EP-M50WP aangekocht op 24-09-2015. Vanaf mei 2016 problemen met motion pictures wegschrijven naar SD-kaart. September 2016 probleem nog steeds niet opgelost ondanks monteren nieuwe sd kaart en technische inspectie van Epine techn.afdeling. On-line hulp, nieuwe firmware installeren, camera opnieuw instellen heeft ook geen succes gehad. Epine blijft gissen en experimenteren met de oorzaak kwestie, helaas echter wel op (verzend-)kosten van de klant.Omruilen of terug betalen cameraprijs met extra gemaakte onnodige onstane kosten voor de klant, is in tegenstelling tot hun eigen mededeling op de website en volgens hun service&garantie condities , niet mogelijk! Voor de goede orde voor aspirant klanten: PLAATS NOOIT ZELF EEN SD-KAART IN EEN CAMERA VAN EPINE!!!!! Epine suggereert al heel snel dat defecten/storingen aan apparaat zijn veroorzaakt door klant zelf. Op website en camerabeschrijving en handleiding wordt niets vermeld van dit kennelijke "zeer hoge risico" van zelf sd-kaart te monteren. Zelfs een coulance-houding van Epine is ver te zoeken.Tot slot; retour zenden wegens garantiedefecten dienen in eerste instantie en vooral indien na eerste en eventuele volgende reparaties onder garantie niet afdoende het probleem is verholpen, ten alle tijde voor rekening van Epine te komen!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelheid fantastisch! Heb 's morgens gebeld en moest foto object mailen, binnen 5 minuten reactie van de reparatieafdeling. Dezelfde dag defect product mogen brengen en de volgende dag gerepareerd kunnen ophalen! Wij willen in het bijzonder John Hoogland bedanken voor zijn medewerking. Wij hadden een verdrietig zoontje met een kapot oxboard, John hoorde dit verhaal en is gelijk tot actie overgegaan. Hij heeft niet alleen mijn zoontje geholpen, maar ook ons! Echt grote klasse, wij zijn zeer content en bevelen iedereen dit bedrijf aan!!

Mooie dame met kort rokje aan de balie ofzo... Ik heb alleen maar mannen voorbij zien komen in de 2x dat ik er ben geweest.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

alleen maar goed

nvt

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Een smartweel afgehaald in de winkel toen ook nog een dashcam meegenomen de A9 iroad echt super kwaliteit.

Nvt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Door de deze behandeling kan ik geen posietive beoordeling geven

Kom afspraken na en Niet na 5x te hebben gebeld en mail contact te hebben gehad over terug betaling van de aankoop som. kom je afspraken na !!! En je Klanten Niet voor de gek Houden

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.