Pluspunten
Snelle levering van de producten, vandaag besteld morgen in huis. De contacten via mail en ook telefonische contacten met de medewerkers verlopen prettig, uitstekend. Dit bedrijf is een aanrader.
VerbeterpuntenDe enige verbeter punt is. als je de technische afdeling - dienst nodig hebt via telefoon, dan moet je een 0900 nummer bellen. Dat vinden de mensen over het algemeen niet fijn.
Pluspunten
Ik heb de tip gekregen van een moeder van school want zij had een oxboard gekocht bij jullie voor haar zoon en zodoende kwam ik op jullie site. Snelle levering en omdat ik wist wat ik wilde kopen is er helemaal geen contact geweest met uw medewerkers. Het lezen van de website en de garanties en de reviews van op de site gaven mij een positieve indruk.
Verbeterpuntennog niks.
Pluspunten
Snelle respons op mijn vraag mbt reset camera
Pluspunten
Wat zijn de mensen vriendelijk en wat hebben ze mij enorm goed geholpen. Afspraken nakomen, goede uitleg van werking etc. Toppie!! Het kan niet beter.
Pluspunten
Heel aangename webshop. Snelle levering, vlotte communicatie en spoedige probleemoplossing! Vriendelijke service.
Pluspunten
Uitstekende verkopers Snelle levering
VerbeterpuntenVóór uitlevering beter controleren !! in eerste instantie slechts leverbaar met vol=rubber banden en pas na lang aandringen plotseling ook te koop met luchtbanden. Oude voorraad lozen ??
Pluspunten
Snelle service. Als je belt gelijk de juiste hulp door mensen die weten waar ze het over hebben.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door.
Pluspunten
Goede service en snelle levering. Ik heb mijn daschcam nu ruim een jaar en 100% tevreden over de cam. Nu problemen met het automatisch starten van de cam en al € 15 belkosten gemaakt en nog geen stap verder.
VerbeterpuntenGeen duur 0900 van € 0.90 cent per minuut. Al €15 kwijt aan belkosten en nog geen stap verder.
Pluspunten
deskundig advies ruim aanbod zeer goede klantenservice en klantvriendelijk ook in de winkel zelf goed materiaal voor een goede prijs dus zeer sterk aan te raden
Verbeterpuntenop dit moment ga zo door geen opmerkingen
Pluspunten
Ik wens jullie allen te feliciteren voor de uiterst vriendelijke en snelle service. De bijgesloten verzendnota met daarop een persoonlijk handgeschreven tekst geeft écht blijk van waardering voor uw klanten. Proficiat en hartelijk dank hiervoor! Ik zal uw bedrijf zeker aanraden bij vrienden en kennissen.
Pluspunten
Snelle verzending
VerbeterpuntenDeze klantenbeoordeling die ik ieder dag soms wel 2 keer krijg beetje irritant
Pluspunten
Wat een fijn bedrijf. Webshop met service.
Pluspunten
Na enkele maanden een zmodo systeem te hebben draaien vertoonde een voetje een mankement. Zonder mikken of morren direct een nieuwe opgestuurd gekregen. Verder is een goed onderlegde technische een mooi pluspunt en scheelt een hoop frustratie tijdens het installeren.
Pluspunten
Top service en personeel met kennis!
Pluspunten
Epine levert goede producten.
VerbeterpuntenBeter communiceren. Soms veels te traag met antwoorden. Betere technische informatie bij producten die verkocht worden als zijnde plug& play. Soms zijn andere instellingen nodig van router om dien het apparaat voor het eerst te resetten alvorens te kunnen gebruiken.
Pluspunten
Erg veel kennis. Ze zijn erg kundig.
Pluspunten
Levring ging snel en goed.
VerbeterpuntenHelaas was mijn verwachting niet gehaald. ik heb het artikel terug gestuurd en wacht nog steeds op mij terugstorting. Heb meerdere keren contact gehad met als antwoord dat het geld elk moment moet komen inmiddels zijn we een week verder en nog geen betaling. slechte service, wij betalen in voorruit dus betaal dan ook terug als er iets terug gestuurd wordt.
Beste Math, Een retourbetaling duurt maximaal 14 dagen maar meestal binnen 7 dagen. Ondanks uw teleurstelling in de retourbetaling hopen we u in de toekomst toch weer van dienst te mogen zijn. Epine Camerashop
Pluspunten
Komt afspraken stipt na. Bij vragen direct antwoord.
Pluspunten
Klantvriendelijke opstelling - in theorie én in de praktijk!
VerbeterpuntenNaar aanleidng van deze aankoop kan ik er niet direct aanbrengen...
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.