Pluspunten

Aanpak van de klanten

Goed bezig

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prima product! Uitstekende aftersales service! Deskundige medewerkers. Vlotte communicatie. Snelle levering. Doen wat ze beloven!

Vooral zo doorgaan!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op vragen die ik vooraf stelde kreeg ik razendsnel antwoord. Na eerst niet leverbaar, toch binnen 2 dagen in huis.

Mijn camera stond op "voorraad" toen ik hem bestelde. Bleek niet op voorraad te zijn. Toen ik hierop reageerde kreeg ik het gevoel lastig te zijn. Antwoorden waren vervolgens kort en ontwijkend c.q. werd geen antwoord gegeven, wat een negatieve gevoel gaf over het bedrijf. Eerst was het product niet leverbaar en duurde het ongeveer anderhalve week voor levering. Plotseling na 2 dagen toch geleverd zonder enige uitleg en waarschuwing. Communicatie is duidelijk een verbeterpunt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vriendelijk

Pakketten ter ondertekening versturen en anders niet want gaat om grote bedragen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle afhandeling van een garantiegeval.

Terugkoppeling naar de klant. Ik heb een camera teruggestuurd. Ik zou graag een bevestiging hebben kerkeren dat de camera bij Epine aangekomen was. Ook heb ik geen bericht gehad dat er een nieuwe camera was verzonden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

vriendelijk volk er val goed te praten als je problemen heb. het word goed opgelost

weet niet wat te melden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede communicatie.

Gebruiksaanwijzing dient in de taal van de klant te zijn. De online versie is niet relevant.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer snel geleverd, en prima service. Ik kom hier zeker terug.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Reageren snel op vragen. Snelle levering.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Prijs is goed en vooral de service (vanaf afstand iets installeren op onze computer)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik schrijf niet vlug een review maar voor de uitzondering wil ik dit toch zeer graag doen voor Epine Camerashop. Ik heb het bedrijf eerder toevallig een aantal maanden geleden leren kennen omdat ik al geruime tijd op zoek was naar een kwalitatieve betrouwbare camera set die ik graag zelf zou willen installeren. In België kwam ik steeds met installateurs uit die dan ook nog eens een mening hadden over het zelf installeren door particulieren en daarbij ook veel te duur waren. Dus vervolgens de chatbox van Epine ingeschakeld waar ik mijn vragen en bedenkingen kon neerschrijven, en ja hoor dit zat vanaf het eerste moment heel goed zonder de verplichting voor aankoop. Ik had hier dan ook voor het eerst een goed gevoel mee terecht zijn gekomen in een professioneel bedrijf waar men kennis van zaken heeft en mee ging denken met de klant waarvoor de camera's zouden worden gebruikt. Ik heb dan vervolgens deze camera set aangekocht en tot op heden geen spijt van. Het is een set van hoge kwaliteit in scherpte van de lens, lichtopbrengst en contrast. Een set voor heel veel betrouwbare jaren van veiligheid. Ik heb tijdens de montage de mensen van de technische dienst nog een aantal keer nodig gehad telefonisch om me te helpen met een paar instellingen waar ik niet zeker van was en ook hier was het geen enkele keer teveel om me bij te staan, ik ben zelfs een aantal keer gewoon opgebeld geworden om te vragen of ze me met nog iets konden helpen, waar vindt je dit nog? super tevreden! bedankt

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Na een dashboard cam te hebben geretourneerd die niet aan mijn wensen voldeed, heb ik een ander model besteld. Toen ik het pakket ontving, vond ik er een briefje bij met onderstaande tekst: "Helaas hebben wij op dit moment de transcend 100 niet op voorraad. Hierom bieden wij u de transcend 200 aan. Dit is het verbeterde model. Met vriendelijke groet, Epine Camerashop" Dat is nog eens service!

Het was voor mij even zoeken wat nou het juiste mail adres was om iets te retourneren, met mij meerdere anderen als ik dat lees. Verder een top bedrijf met een snelle service.

Pluspunten

Nederlandse handleiding zou welkom zijn,na chat erover werd ik op een forum geplaatst met mijn vraag hoe installatie moest ,ben dan maar zelf op zoek gegaan en was vry makkelijk,dus beter dat het personeel word ingelicht hoe installatie moet zodat het via chat kan opgelost worden ,of handleiding bijvoegen bij het product ,voor de rest zeer tevreden met de cam

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede beeldqualiteit Aardig personeel

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Netjes op tijd geleverd, mijn vragen werden keurig beantwoord.

geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurig te woord gestaan en ook netjes geholpen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

leuk voornemen met leuke acties.alle spullen zijn voorradig vermeld op website.

Niet op tijd geleverd, product niet op voorraad. site na een dag nog niet aangepast dat het product niet voorradig is. Leuk dat ze een presentje erbij doen om tegemoet te komen. Een powerpak waarvan ze niet kunnen vertellen hoeveel mAh het is. terwijl ze zelf verschillende powerpaks verkopen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Had problemen met de installatie. Gebeld en keurig geholpen snel en deskundig. Betrof KPN modem dat niet goed stond ingesteld. Nu op PC en tablet prima ontvangst met heldere beelden.

Ga zo door

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Van bestelling tot uiteindelijke inbouw van mijn Dashcam perfecte service. Zeer goede samenwerking met Heart for Cars. Er werd zelfs gebeld met excuus dat de GPS module pas 48 uur na bestelling werd geleverd en niet binnen 24 uur. Kundig en vriendelijk personeel met een gezellige sfeer in de winkel! Speciaal voor de inbouw vanuit de Achterhoek op en neer gereden en nu ik het resultaat zie daar absoluut geen spijt van! Geen slecht woord te vinden voor Epine Camerashop!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Dankzij Epine zijn de kerstcadeaus al binnen! Geen kerststress meer voor mij vanwege de goede service, snelle levering en de juiste aanbiedingen!

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.