Pluspunten
Zeer vriendelijk aan de telefoon en via mail.
VerbeterpuntenKennis van de te leveren camera's laat te wensen over: men beveelde mij POE camera's aan om te gebruiken over powerline adaptors (wegens te ver verwijderd) maar dat kan technisch niet omdat er geen POE via die adaptors kan , maar enkel datatransmissie. Dan werd er een wifi systeem aanbevolen waar de camera's voorzien zijn van apparte powerkabels en de transmissie via powerline werd aanbevolen (weer te grote afstand). Dit kon echter ook niet omdat er geen lan-ingang in de recorder was (wifi). Dan heb ik zelf maar weer een oplossing opgezocht: toch wifi met een centraal geplaatste recorder (om de afstanden te verkleinen). Ondertussen is er toegezegd dat de powerline adapors mogen teruggezonden en dat ze zullen worden terugbetaald. Een nieuwe wifi set van camera's is mij toegezonden, die perfect werken met UTP . Dan heeft mr. Corneille van Huet mij van op afstand op mijn scherm geholpen met de instellingen (met grote kennis van zaken, waarvoor dank) en heb ik tot nu toe toch alle 4 de wifi verbindingen tot stand gekregen. Nu kan ik aan de slag met de montage :-) Het terugstorten van de portkosten laat echter op zich wachten :-( Ondertussen heb ik 1 enkele adapter teruggezonden en wacht nog op de terugstorting ervan . Een tweede foutief geleverde zal worden vervangen en de portkosten zullen worden vergoed maar het kan 14 dagen duren volgens de klantendienst.
Pluspunten
Camera gekocht bij levering 1 dag later meteen geïnstalleerd en meteen werkend. Zonder problemen een goede camera
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
Leuk bedrijf met goede producten.
Pluspunten
Mooie prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenZéér slechte naservice en garantievoorwaarden!
Geachte klant U heeft een jaar geleden de camera gekocht en diverse malen gebruik gemaakt van onze klantenservice. U heeft uw cameravoet zonder overleg met ons met lijm gefixeerd. Wij hebben u tegen kostprijs en verzendkosten een nieuwe cameravoet aangeboden. Het spijt ons zeer dat wij u hiermee niet tevreden hebben kunnen stellen. Epine Camerashop
Pluspunten
Erg netjes geholpen. Had wat problemen met mijn dashcam maar zonder enkel probleem werd hij netjes omgeruild. Ik zou zeker hier weer iets kopen. Erg goed bedrijf, zeker een aanrader.
VerbeterpuntenGa zo door :-)
Pluspunten
Héél veel geduld aan de telefoon. Gisteren op 3 september geïnstalleerd. We wilden te veel in een keer, maar met heel veel geduld heeft men ons diverse keren geholpen. Vandaag op 4 september, kunnen we zeggen, dat alles loopt zoals het moet. De vaste hoofdcomputer, de iPad, de Samsung tablet en de Samsung iPod. Geweldig toch!!! Heel hartelijk bedankt. Ursula en John Halders.
Pluspunten
Vriendelijk personeel, nette afhandeling.
Pluspunten
Goede kennis en duidelijk website!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
De service is perfect de mensen hebben ook veel kennis van het product.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Kundig geadviseerd door het personeel. Na installatie nog wat kleine vraagjes gehad. Deze zijn direct opgelost. Vriendelijk en fijn personeel.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en kundig personeel, snelle levering/hulp (indien nodig) en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een echte aanrader!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
ene dag besteld, volgende dag bezorgd; met een prima prijs-kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Geen enkele
VerbeterpuntenIk heb twee camara's gekocht van het type EP-IPC8004C. Een van die twee deed het al helemaal niet, de andere linkte niet via de wifi. Teruggestuurd, de technische dienst heeft vervolgens twee weken nodig om een ei te leggen. Portokosten kon ik ook zelf betalen. Twee nieuwe camera's uiteindelijk ontvangen. Ook die deden het niet. Vervolgens werd een alternatief aangeboden, welke helaas niet paste. Daarna ijzige stilte... Duurde bij elkaar 4 weken. Service is abominabel slecht. Retourkosten moeten elke keer worden betaald ook al gaat het over defecte producten. Op de ticket, die wordt aangemaakt bij problemen, wordt op een gegeven moment niet meer geantwoord. Samenvattend, vreselijk slechte producten en een nog veel slechtere service. Blijf weg bij dit bedrijf!
Geachte heer van Gorp, Wij vinden het erg jammer da tu niet tevreden bent over onze shop. Helaas functioneerde de camera's niet met u wifi netwerk wat hoogst ongebruikelijk is. Onze technische afdeling heeft alles geprobeert te camera's binnen uw netwerk te laten functioneren maar helaas zonder resultaat. Al met al heeft het inclusief retourbetaling 4 weken geduurt. Dit is inderdaad te lang en we bieden hier u ons excuus voor aan. De TC had eerder het alternatief moeten aanbieden of direct een retourbetaling aan moeten laten maken. Nogmaals ons excuus voor het ongemak. Epine Camerashop
Pluspunten
Voor VvE de Kopspijker hebben wij een camera aangeschaf omdat er jammer genoeg veel overlast plaats vind zoals wildplassen. De dame aan de telefoon heeft on geod gedaviseerd. Pluspunten: Goed advies en snelle levering.
VerbeterpuntenHeb ik nog niet.
Pluspunten
Ordernummer: 20401259. Prima camera/nazorg en ondersteuning. Blij verrast dat klantenservice nog bestaat.
Pluspunten
Goede prijs, Snelle levering, goede opvolging
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Nadat er een witte binnencamera was verzonden ipv de bestelde zwarte camera , werd dit probleempje binnen 2 dagen opgelost door de zwarte camera op te sturen . De verzendkosten om te retourneren zullen worden terug betaald (binnen de 30 dagen) dit moet ik dus nog afwachten. Voor de rest prima service/communicatie/levering /opvolging.....
Pluspunten
De camera is snel geleverd en eenvoudig geïnstalleerd. Fijn bedrijf met kennis va nde producten.
Pluspunten
Kundig personeel
Pluspunten
afspraken nakomen personeel prijs
Verbeterpuntencommunicatie met bank
Pluspunten
De HD camera is wat beeld betreft een aanrader, zowel overdag als in de donkere uren (met infrarood ook met extra verlichting ingeschakeld) De geleverde handleidingen mogen best wel wat completer als iets niet werkt graag een alternatief. zo gaf de IP camera finder (windows) niet het gewenste resultaat. Wel de gegevens van 2 bestaande camera's maar niet de Epine camera. Door technisch support van medewerker zou hierna de Central Management Client worden geinstalleerd, probleem opgelost, mijn dank hiervoor. Verbinding met de smartphone en tablet (beide Android systeem) geen enkel probleem De verdere menu instellingen zijn identiek met de reeds geplaatste camera's. De tijdaanduiding op mijn pc beeld geeft een verschil van 2 uur. is ook niet te corrigeren met system settings Netwerk stekker + recet kabel weggewerkt in voetplaat geen onnodige grote gaten door de muur. Voetplaat waterdicht afgekit. Enkele pluspunten: Technisch ondersteuning uitstekend, Snelle verzending redelijke prijzen, Juiste videospeler te downloaden, Extra SD kaart niet overbodig .
VerbeterpuntenHandleiding niet te summier. Kabel doorvoering onnodig groot boorgat door netwerkstekker.
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.