Laden reviews...
38 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven overwegend een positieve indruk. Leveringen waren vaak snel en communiceren helder, en bij problemen werd snel geholpen. Een paar keren waren leveringen vertraagd of ontbraken artikelen, maar oplossingen waren meestal snel. De ervaringen met de winkel en betalingsproces worden als positief genoemd.
Netjes gebeld dat de shirts kleiner vallen en dat wij een maatje groter konden bestellen. Volgende dag al in huis. TOP.
7 July 2026
J.
Rotterdam
Door de DHL vertraging waren 2 letters kapot, Wantohave BV hebben gelijk zelfde dag twee nieuwe opgestuurd naar ons. Zo ben ik moraal verplicht om terug te komen wanneer nodig is!
5 June 2026
Aad
Groningen
De led strip werkt niet! ik moest er ook achter aan zitten dat er geen afstand bediening bij geleverd is. De plakstrip stelt ook niets voor. Slechte kwaliteit! ik heb het product retour gezonden maar krijg niets te horen, ik wil mijn geld terug.
30 May 2026
Monique
Apeldoorn
Voor 17.00 besteld morgen in huis Een week later komt het binnen! Alles te laat voor het feest Dus retour!
11 May 2026
Amy
Eersel
zie hierboven
6 April 2026
Riky
Vught
Pakket was op de stoep gezet, niet bij buren afgeleverd of briefje achtergelaten Pakket was nat gewordne heb pas vanochtend het pakketje gevonden
17 March 2026
Hakiema
Amsterdam
Juiste artikel geleverd , door een vriendelijke jongeman ! Ondanks de slechte weersomstandigheden !
8 January 2026
Joke
Nieuwegein
Zeer goede ervaring met Wantohave. De dame van de klantenservice was zeer vriendelijk en behulpzaam en heeft het probleem heel snel opgelost. Er werd meteen een nieuwe hoverball toegestuurd. Snelle levering en een heel blij kleinkind!
31 December 2025
Uitstekend!
15 December 2025
Mila
Delfzijl
Heb lichtgevende tutu met diadeem besteld maar zonder lichtjes ontvangen !! Moet deze bestelling retourneren , aangezien mijn kleindochter heel erg teleurgesteld zal zijn ......
14 December 2025
Meggy
Almere
De levering duurde te lang. Geen bericht van vertraging. De Lichtslang - 40 Meter - 230V Met Stekker - Warm Wit die we hadden besteld geeft zeer matig licht. In het donker nauwelijks te zien. Zijn zeer teleurgesteld in het product. Terwijl de prijs toch niet echt laag was.
13 December 2025
Marieke
Hedel
I made 2 orders with a total of 4 products - only one was what I ordered’. 3 products were wrong! After having contacted they responded quickly and send me the products I ordered. THNX for the final results !!
13 December 2025
Jos
Amsterdam
Het bestelde en zeer snel geleverde artikel was jammer genoeg al stuk voor het in de boom hing. We hebben het zelf moeten repareren. Als we op tijd hadden gezocht hadden we het zelf in China kunnen bestellen want: 'made in China' stond erop. Dus de tevredenheid gaat vooral over de snelheid van leveren en de vlotte bestelling. Volgens mij een voorbeeld van dropshipping.
9 December 2025
Myriam
Nijlen
Prima bedrijf
9 December 2025
Tinus
Zevenbergen
Het was wat ik verwachte
8 December 2025
Kerim
Beringen
Mijn kleinkind kind ging voetballen met de airhoover, de stukjes plastic vlogen in het rond.
7 December 2025
Desiree
Goirle
Na dat ik mijn pakketje heb terug gestuurd heb ik niks meer vernomen ,wacht nog op mijn geld
20 November 2025
Toos
Hapert
Het product ziet er goed uit en was heel snel geleverd.
13 November 2025
Michael
Rotterdam
Ik heb verlichting voor buiten gekocht, en die werkt prima. De verzending is ook goed gegaan zeer snel.
9 November 2025
Diana
HELMOND
Product als omschreven. Site makkelijk. Betaling goed te doen. Snelle levering! Prima dus
30 October 2025
rob
Nieuwegein
Beste, Zeer tevrede over de spooked verlichting.
25 October 2025
Cindy
Tessenderlo-ham
Prima communicatie via telefoon en via mail. Top service na verkoop! Ik ben een zeer tevreden klant en de website staat nu bij de favorieten.
25 October 2025
Johan
België
Wel redelijk
21 October 2025
Stephan
Purmerend
Ontdek een wereld vol betoverende gadgets bij Wantohave!
Verken een scala aan opties voor elke gelegenheid. Van een betoverende collectie discolampen tot de betoverende aantrekkingskracht van een lichtgevend rokje. Voel je als royalty met een tiara die een vleugje magie toevoegt.
Verhoog het plezier met de FlyNova - een zwaartekracht-tartende draaisensatie. Kom in de feeststemming met onze betoverende kerstverlichting voor binnen en buiten.
Betreed de toekomst met lichtgevende clogs die elke stap verlichten. Met gratis verzending op meer dan 250 lichtgevende gadgets en cadeaus volumekortingen zijn wij jouw bestemming voor schittering. Ervaar innovatie op www.wantohave.nl.
Artemisweg 145 G
8239DD Lelystad