Pluspunten

Snelle levering en het product was aanzienlijk goedkoper dan elders.

geen

Pluspunten

Snel zonder problemen

Pluspunten

Universele vaatwas bestekmand besteld. Voordeliger dan andere webshops. Twee dagen levertijd.

Pluspunten

Ik had een onderdeel nodig voor mijn koffiemachine dat nergens meer leverbaar is. Na telefonisch contact bleek dat onderdeeltotaal het betreffende wel kan leveren en ook op se site heeft staan maar dan zonder foto. Er werden mij direct persoonlijk foto's toe gezonden zodat ik kon bekijken of het daadwerkelijk om het betreffende product ging. Gelijk besteld en de volgende dag had ik het al in huis. Ben zeer tevreden!

Misschien toch alle producten met foto op de site zetten.

Pluspunten

Juiste onderdeel op de afgesproken tijd geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Product wel geleverd, uiteindelijkmopmtijd.

Er stond op de site vermeld dat mijn product voorradig was. Dat bleek niet zo te zijn en heeft het 9 dagen geduurd voordat het bezorgd werd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering overzichtelijke site

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goedkoop (eigenlijk te goedkoop)

De verzending is extreem slecht. Je kunt geen bezorgdag kiezen en ik was niet thuis toen er bezorgd werd. Daarna duurde het 4 (vier !) dagen voor ik het pakket bij het ophaalpunt 10 km verderop kon ophalen. Omdat de pakketjes zomaar ergens in het magazijn worden gelegd, ben ik eerst twee keer weggestuurd met de mededeling dat het pakket er nog niet was en ik DPD maar moest bellen. Uiteindelijk met DPD aan de telefoon in de winkel stampij gemaakt en toen konden ze het pakket wel vinden. Toen ik het pakket openmaakte bleek dat de verpakkingen van de produkten al geopend waren. De produkten zelf zaten nog wel in het plastic dus blijkbaar was het niet interessant genoeg om achterover te drukken. Ik bestel nooit meer iets bij een webwinkel die met DPD verstuurd.

Pluspunten

Alles. Goed

Pluspunten

prima levertijd, duidelijke zoekfunctie

Pluspunten

Pluspunten

goed geholpen

Pluspunten

Ik heb hier een snaar voor de droger aangeschaft en tabletten voor het espresso apparaat, makkelijk met PayPal betaald. Binnen de afgesproken tijd ontvangen zonder problemen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Levering blijkt opeens een week te laat wegens nieuw magazijnsysteem. Zonder melding vooraf. Slecht!

Pluspunten

Gewoon doorgaan met het u goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering! Goeie webactie!

Pluspunten

Professioneel, efficient, snel en leveren op tijd.

Pluspunten

als goed en snel afgehandeld daar hou ik van bedankt

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering : snel en stipt.

Ik stelde een vraag en kreeg een "afpoeier" antwoord. Dat had beter gekund: als onderdelen leverancier heb je nu eenmaal de kennis over de apparaten waarvoor je onderdelen levert. Gebruik deze ten gunste van je klant.

Pluspunten

Alle afspraken zijn perfect nagekomen en onderdeel geleverd.

Vaalendries 22

5831 DV Boxmeer