Pluspunten

Bijna alles kan je kopen ! Supersnelle levering van originele onderdelen . Zeker een aanrader om hier te bestellen

Pluspunten

Na vraag per mail binnen 10 minuten antwoord Levering zeer snel en juiste bezorgkosten

Pluspunten

Ze hebben veel verschillende onderdelen voor div. witgoed

Het versturen is wel wat goedkoper maar duurt ook wat langer als met Post nl of DHL vind ik zelf het grootste nadeel. Misschien is het wat om de klanten te laten kiezen voor welke vervoerder ze het verstuurd willen hebben en natuurlijk de verschillende transport kosten.

Pluspunten

Snelle levering , snelle service ,

Pluspunten

Snelle levering + goedkoop

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Voor 16 uur besteld, de volgende dag in huis. Niet dus. Oke, ik had de bestelling om 15.58 uur geplaatst op 29 december, dus heel boos was ik niet toen het onderdeel er de volgende dag nog niet was ( wel gehoopt natuurlijk)' maar het heeft gewoon meer.dan een week geduurd en op 6 januari geleverd. Uiteraard de zending gevolgd via track en trace en zag dar het onderdeel van Etten-Leur in Oostenrijk was beladn, vandaar naar Duitsland en bervolgens via een route door Nederland naar mijn adres. Ruim week geen koffie dus... Acht dagen levertijd ipv 1. Misschien tijd voor dit bedrijf om een andere transporteur te kiezen? Voor de rest keurig geleverd, maar wegens de veel te late levering beveel ik dit bedrijf nu niet aan. Want juist door de belofte dat het onderdeel de volgende dag in huis zou zijn had ik voor hen gekozen (op andere websites was het onderdeel namelijk goedkoper).

Pluspunten

Pluspunten

gezochte artikel op voorraad.

andere pakketdienst, Pakketje werd door DPD pas na 6 dagen afgeleverd omdat ze alleen op werkdagen bezorgen. zijn niet flexibel betreft afgifte.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijk geholpen. Bij het afhalen bleek ik de verkeerde besteld te hebben en daar werd ik op gewezen door een medewerker, Verstand van zaken dus.

Pluspunten

Scharnieren nodig voor koelkast even gebeld voor voorraad. Besteld en de volgende dag in huis super

Pluspunten

Ik heb enkel 1 product besteld via deze webshop, maar de levering was snel en zeer netjes. Ik zou zeker weer wat gaan bestellen, mocht ik iets nodig hebben

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Juiste artikel afgeleverd

Maandagavond 28 dec bestellen, jullie garanderen binnen 24 uur, dus logischerwijs woensdag 30 dec leveren. Het werd een week later zonder enig bericht...

Pluspunten

Pluspunten

Aardige mensen die zeer behulpzaam zijn bij vragen over problemen met witgoed-produkten en goede raad verstrekken. Adres staat in mijn boekje en ik kan/zal ze ook aanbevelen bij mijn vrienden. Kortom: zeer goede service. A.M.Paauwe [email protected]

Zo doorgaan

Pluspunten

De prijs is goed concurrerend. Breed assortiment. Snelle levering

Pluspunten

Prijs, snelle levering.

Pluspunten

Vlotte levering. Redelijke prijs. Groot assortiment.

Pluspunten

Duidelijke site, scherpe prijzen en snelle correcte levering

geen

Pluspunten

Snel en netjes verzorgd

Pluspunten

Vlot geleverd.

Vaalendries 22

5831 DV Boxmeer