Snel geleverd precies wat besteld

Specifiek onderdeel voor onze keuken gezocht, bij Onderdeeltotaal gevonden, besteld en binnen enkele dagen in de brievenbus.

Super snel en goed geleverd!

Het product heb ik super snel ontvangen conform de afgesproken tijd. Communicatie en levering en product uitstekend.

Prima product, snelle levering en... niet duur!

Prima product, snelle levering en... niet duur!

Helemaal goed

Lagers passen perfect.

Betaalbaar, grote sortering

Service prima, maar trage levering, ruim een week.

Alles verliep conform afspraak.

het goede onderdeel snel geleverd!

prima. duidelijke site waar alle onderdelen te bestellen zijn. snel verzonden en zeer degelijk verpakt. mijn glazen plateau kwam heel aan!

Klantenservice is echt top

Top klantenservice, begripvol. Zelfs na een fout vanuit mij is er nog steeds begrip getoont. Respect.

Ik heb besteld de volgende dag had ik het in huis en ook nog de goede maat top.

Snel en goedkoop

Mooie prijs voor een origineel onderdeel. Snelle levering.

Prima levering. Helaas te klein.

Ik rubbers onder pannendragers bauknecht besteld. Ik wist niet dat er meerdere maten waren. Deze zijn te klein en vallen er onderuit.

Snelle levering!

Snelle levering.

Correct uitgevoerd.

Behulpzaam en de juiste informatie gekregen

Vraag gesteld over circulatiepomp met heater voor oude Siemens vaatwasser en ik heb de juiste informatie gekregen. Levering pomp duurde wel iets langer dan 24 uur, maar de pomp paste precies en de vaatwasser werkt weer.

duidelijk en snel

onze vraag werd meteen beantwoord. met een link daarbij naar het juiste onderdeel. handig.

tel. goed geholpen, snelle levering

Juiste onderdeel

Redelijk snelle verzending, goed op de hoogte gehouden, jammer dat het een dag later dan verwacht kwam. Merkonderdeel voor een goede prijs. Jammer is dat de bezorgdienst het pakket niet in de kist naast de deur heeft gelegd maar tegen de voordeur.

Geweldige service en ruim op tijd geleverd

Betrouwbaar en snel Echt een aanrader als je onderdelen zoekt

Snelle levering!

De levering van de onderdelen was prima, helaas hadden wij de verkeerde lagers besteld en hebben de onderdelen retour gestuurd. Hierna ontvingen wij een creditnota waarop zelfs de verzendkosten werden terug betaald!

Vandaag besteld, morgen in huis!

Snel, op voorraad en betrouwbaar

Onderdeel gewoon op voorraad, goede prijs en snel geleverd.

Bestelling een dag later al binnen

Klein onderdeel magnetron was wel prijzig .

Waterbakje Nespresso apparaat

Snelle levering. Wel in een veel te grote doos, jammer.

Aanrader!

Bestelling geplaatst en kort daarna bevestiging gekregen dat het pakje verzonden wordt.

Vaalendries 22

5831 DV Boxmeer