Pluspunten

Vlotte communicatie, snelle levering, alles perfect verlopen! Superblij dat jullie mij konden helpen! Bedankt!

Pluspunten

Snel

Wel heel veel emails met statusupdates

Pluspunten

Bestelling binnen 1 dag geleverd. Super.

Pluspunten

Handige website, correcte levering met een persoonlijke notitie.

Pluspunten

snelle levering prima artikel bij vragen snelle antwoorden zeer te vreden

prima zo

Pluspunten

Komt betrouwbaar over,

Afmeting verpakking beter aanpassen op bestelling. Mijn bestelling zou in een a5 envelop passen.

Pluspunten

snel geleverd en geweldig verpakt

Pluspunten

zeer snelle levering en vakkundig advies. Snelle reactietijd via de mail, zelf op zondag kreeg ik binnen 1 uur antwoord! Ik had eigenwijs als ik was maar 1 scharnier besteld omdat ik dacht dat de andere nog heel was. Na een paar dagen begaf het andere oude scharnier het ook. Toen ik een nieuwe bestelde bood Onderdeeltotaal mij aan deze gratis te versturen. Super service en klantvriendelijkheid

Pluspunten

Ruime aanbod.Snelle levering. Prima webshop

Pluspunten

Keurig afgeleverd zoals beloofd

Pluspunten

Pluspunten

goed produkt voor een goede prijs

levertijd kan beter

Pluspunten

Goed advies, niet duur en snelle levering

Eigenlijk niets.

Pluspunten

Ze beweren op de website dat artikelen voor 17.30 uur besteld meteen verstuurd worden...en de claim is meer dan terecht. Laatst weer een onderdeel voor de wasmachine besteld, om 16.00 uur, en de volgende dag om 10.00 uur in huis!! Het eerste bedrijf waar ik meemaak dat deze belofte ook echt waargemaakt kan worden, en keurig verpakt ook. Dan ook nog waard te vermelden: dit onderdeel bij zeker 10 anderen ook gezocht, zonder uitzondering vermelden ze dat ze het onderdeel in huis hebben, echter bij de bestelling blijkt dit toch niet waar. Ik schrijf normaal gesproken geen reviews,maar deze wil ik anderen niet onthouden, een terechte aanrader dit bedrijf.

Heb er 5 minuten over zitten denken, kan er niet 1 bedenken.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Juiste onderdeel voor een concurrerende prijs.

Levering duurde veel te lang. Betrof een deurslot voor een droger, klein onderdeel dus. Wel netjes geïnformeerd dat het was verstuurd, ik vermoed dat het probleem lag aan de pakketdienst (DPD).Levering heeft bijna zes dagen geduurd!

Pluspunten

Snelle levering en overzichtelijke website

Pluspunten

Zeer goede raad voor de keuze van het juiste onderdeel van mijn nesspreso machine.

Dure verzendingskosten ten opzichte van mijn bestelling

Pluspunten

Heel snel geleverd!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- snelle levering

- prijs - duidelijkheid website (zoekfuncties)

Pluspunten

- Vanaf de zoekopdracht op Google kwam ik direct op de juiste landingspagina van de site. - Bestellen ging vlot, zoals het hoort. Heb nog wel een idee hoe dit sneller zou kunnen. - Werd via e-mail goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en de levering, die volgens planning verliep.

- Suggestie: Een aantal jaren geleden hebben we al eens iets besteld. Het zou handig zijn wanneer je je klantgegevens kunt zoeken/aangeboden krijgt, zodat je niet alles opnieuw hoeft in te vullen. Bijvoorbeeld door te starten met postcode huisnummer.

Pluspunten

Zeer snelle service en levering, website goed ingedeeld op type machine!! Top!!

Pluspunten

FIlter was voorradig en heel snel geleverd. Aanrader dit bedrijf.

Vaalendries 22

5831 DV Boxmeer