Uitstekende service

Een snelle en goede service tegen scherpe prijzen. Netjes en goed verpakt en verstuurd

GoedeErvaring

1e keer besteld bij onderdeeltotaal.nl een electronich deurslot van een miele droger na 1 telefoontje artikel besteld en snel geleverd een origineel miele onderdeel en gunstig geprijsd in vergelijking op internet. Een tevreden klant.

Alles dik in orde

Snelle verzending. Artikel als omschreven. Werkt terug perfect

Glazen ovenruit was zeer goed verpakt! En snel bezorgd. Tevreden klant.

Doen wat ze moeten doen

Doen wat ze moeten doen en ze hebben een behoorlijk assortiment tegen een reële prijs. Wat wil je nog meer?

Snelle levering en goede service

Het bestelde artikel had ik keurig zoals vermeld de volgende werkdag ik huis. Ik had in eerste instantie een verkeerd artikel besteld maar werd keurig telefonisch te woord gestaan. Het juiste artikel lag op voorraad en omdat ik in de buurt was kon ik het komen omruilen. Keurig geregeld al met al!

Onderdeeltotaal draagt zorg voor een correcte afhandeling van de bestelling.

Omdat mijn pakket niet was geleverd door DPD heb ik contact opgenomen met Onderdeeltotaal en die heeft het artikel weer opnieuw verzonden. Perfect afgehandeld.

Even een klein probleempje gehad maar dat is heel goed opgelost. Goede service en vriendelijk geholpen.. Levering zeer snel.

Goede levering

Artikel als omschreven

Artikel als omschreven, en snel geleverd. Prima webwinkel.

geweldig

super makkelijk te bestellen en super snel geleverd

Snel geleverd en voordelig!

Mijn onderdeel een ulka pomp voor een espresso machine! Snel en voordelig thuis terwijl hij elders 25 euro kost.

Goede communicatie en aflevering Miele. Was machine onder deel

top

goede communicatie en snelle levering

Duidelijke website, snelle levering

Duidelijke website, snelheid levering

Gevonden gekozen gekocht

Grote selectie, super snelle levering, Als ik nog eens iets zoek kom ik zeker terug

Zeer behulpzaam

Ondanks dat ik maar een onderdeel van 5 euro zocht, namen ze uitgebreid de tijd om uit te zoeken of het om het juiste onderdeel ging.

Snelle levering van de juiste producten.

Mijn pakketje was beschadigd door dpd,voor onderdeeltotaal geen probleem even gebeld en er was geen issue,snel vervangend onderdeel alsnog ontvangen

Heldere site, snelle levering, goed verpakt

Verwijzen naar bijv. youtube filmpjes met instructies.

Topp

Goed , snel geleverd en goedkoop!!

Goede service en reageren direct. Top.

Goed product, goede service

Makkelijk gevonden wat ik zocht en volgende dag binnen. Volledig naar verwachting

Vaalendries 22

5831 DV Boxmeer