OK

positief

Super vriendelijk en snelle levering

Zeer vriendelijk ontvangen en geweldig snelle levering van mijn bestelling Zeer zeker aan te bevelen!

Uitstekende klantenservice

De levering van mijn bestelling was niet goed gegaan. Na contact met de klantenservice hebben ze mijn pakket meteen nog een keer gestuurd. Hartelijk dank Raymond!

Prima, snelle levering.

Na bestelling goed gecommuniceerd mbt proces. Snelle levering van correct product. Product was correct en volledig beschreven op de site waardoor passend en zo voorkomen onnodig retouren.

Snel geleverd.

Perfect onderdeel past heel mooi en was zeer snel binnen

Snel

Super snel

Snelle levering voor goede prijs

Het bestellen was makkelijk, het product werd snel geleverd. En voor een goede prijs.

Goede service, goede prijs en snel geleverd.

Wij zijn telefonisch goed en vriendelijk geholpen en konden het onderdeel na bestelling op internet dezelfde dag nog ophalen. In het pand was een groot magazijn aanwezig met een uitgebreide onderdelenassortiment op voorraad.

goeie prijs en kwaliteit. enige minpuntje is levering door DPD

vervanger voor brewing unit koffiezetapparaat besteld. werd snel op de post gedaan. Enig minpunt is dat DPD de bezorgpartij is, waardoor het pakket er een week over deed.

Zeer snelle levering

Jammer genoeg voldoet het onderdeel niet, het glansspoelbakje in de vaatwasser blijft lekken. Maar daar kunnen jullie Wrs niets aan doen

Precies juiste maat en model

Past precies ook al hebben we een ander merk waarvoor het stond aangezien goed gezien hoe het eruit zag en maat past perfect in onze ignis magnetron.

retourzending

goed telefonisch en direct geregeld!

Na 1 dag vertraging, toch snel geleverd

Gevraagd om de volgende dag te leveren ,is gelukt. Top!!

Prima geregeld

Sowieso erg blij dat ze een onderdeel hadden die ik nodig had. Bezorging ging anders dan gepland. DPD stuurde het pakket zonder opgaaf van reden retour. Om die reden Onderdeeltotaal gemaild. Ze reageren snel en dat is fijn! En zorgden er ook voor dat het snel weer mijn kant opkwam.

Goede communicatie

Goed product, mooi snel binnen.

Korrekte en snelle levering van het juiste produkt

Toppie

Zeer behulpzaam persoon met verstand van zaken.

Had onderdeel besteld waarvan werknemer/monteur/eigenaar bijna zeker wist dat dit niet kapot was. Heeft contact met mij opgenomen en gevraagd wat probleem was van vaatwasser. Zo kwamen we bij het kapotte onderdeel uit.

Hele snelle levering

Onderdeel besteld, dag erna in huis. Top, kan niet anders zeggen!

Snelle levering en prima service

Na dat het door mij bestelde imitatie onderdeel snel kapot ging heeft dit bedrijf dit prima opgelost en mij geholpen met het origineel onderdeel. Initiatief om probleem op te lossen kwam van het bedrijf zelf. Waar vind je nog zo een service bij een (online) bedrijf. Nou hier dus. Nogmaals dank!

Duidelijk en snelle levering

Vaalendries 22