Laden reviews...
79 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Al met al melden klanten snelle levering en betrouwbare service. Veel beoordelingen benadrukken duidelijke productinformatie en behulpzaam personeel. Sommige opmerkingen betreffen verpakking of levering, maar die problemen werden snel opgelost. De algemene indruk is positief en de prijs/kwaliteit en responsiviteit worden gewaardeerd.
Goed geholpen aan de telefoon met bestellen door iemand die duidelijk wist waar over hij het had. Chapeau
3 October 2025
Hub
Buchten
Alles volgens afspraak
1 October 2025
marco
Den helder
Ik heb een deurfilter voor mijn oude miele gaswasdroger besteld. Binnen twee dagen in huis en product voldoet voor 100%. TOP!!!
1 October 2025
Tonco
Assendelft
Een bestekbak besteld voor de vaatwasser, volgende dag in huis. Top!
6 September 2025
Sam
Middelburg
Prima product en snel geleverd
5 September 2025
Otto
Scherpenzeel
Door verkeerd aanvinken,van mijn kant, van de bezorgmethode had de aflevering één dag vertraging. Ik werd daarover gebeld en een dag later werd de bestelling afgeleverd zonder kosten. Uitstekende service en een goed product afleverend. Ik ben zeer tevreden.
5 September 2025
Willem
Voorschoten
Op mijn vraag naar toepasbaarheid voor een bepaald model stofzuiger kreeg ik een duidelijk antwoord
4 September 2025
Henk
Eindhoven
De 1e keer dat wij iets bij jullie hebben besteld. Het ging allemaal prima
3 September 2025
Arend
Duiven
Brouwgroep deLonghi Nespresso apparaat besteld. Goede prijs, prima verpakt, snel verzonden.
1 September 2025
Roel
Wessem
Prima onderdelen alleen wel een lange leveringstijd
1 September 2025
Annie
Spijkenisse
snelle en nette levering
6 August 2025
Rachel Mary
Montfoort
Heel makkelijk om losse onderdelen te bestellen..
5 August 2025
Arjen
's-Gravenpolder
Product voldoet prima en werd snel geleverd
4 August 2025
Ben
Roosendaal
Het artikel was snel verzonden, maar naar onze mening in een veel te grote onnozele verpakking. Het was niet breekbaar spul. Telefonisch niet erg vriendelijk.
Beveelt niet aan
3 August 2025
G
Meppel
Ik had eerst verkeerde scharnieren voor mijn koelkast. Opgebeld en er werden de goede scharnieren opgezocht met nr. Dus kon ze invoeren en naar mij toe gezonden .
3 August 2025
Radboud
Marum
Snelle service, goede feedback en duidelijke website. Prijs en kwaliteitsverhouding zeer goed. Geleverde product was origineel en voldeed volledig aan onze wensen. Kortom voor de beste prijs en kwaliteit moet je hier zijn
1 August 2025
Arnold
Leiderdorp
Snelle verzending van onderdeel voor de koelkast. Eenvoudig te vinden op de overzichtelijke website. Nu weer volop genieten van de koelkast.
11 July 2025
J
Utrecht
Top bedrijf het bestelde onderdeel bleek niet op voorraad te zijn, ze belde mij netjes op dat het iets langer duurde dan gepland.
11 July 2025
John
Schijndel
Snel gevonden wat ik zocht Snel geleverd
8 July 2025
Petra
Stramproy
Prima service, snel en onderdeel perfect passend bij apparaat. Verbeterpunten: wel een hele grote verpakking voor relatief klein apparaat. Product is pittig geprijsd!
7 July 2025
Jeroen
Alphen
Voet voor een Philips stofzuiger besteld. Zoals beloofd vlotte levering, netjes verpakt.
7 July 2025
Anet
hgv
Bestelling was snel en zorgvuldig ingepakt
5 July 2025
Hans
Drunen
Als het product nog een keer zou komen zou het fijn zijn dan kunnen jullie een hoog cijfer krijgen maar nu nog niet
Beveelt niet aan
5 July 2025
Willy
Steenderen
Zoals beloofd hebben ze snelle levering,tot nu toe tevreden.
4 July 2025
Nash
Rotterdam
Snelle, correcte en goede reactie op mijn vraag per mail. Snelle levering. Waarom het onderdeel niet bij het apparaattype wordt weergegeven is wellicht een mogelijk verbeterpuntje. Maar gezien het goede en snelle advies is dat voor mij geen enkele belemmering om de maximale score aan te passen!
4 July 2025
Luc