Netjes verpakt en geleverd prima !

Onderdeel gevonden besteld en snel ontvangen prima service.

Perfect service en goede kennis van zaken

Ondeelbaar besteld bleek het toch niet op voorraad hebben ze op eigen kosten een duurdere variant opgestuurd. Ook perfect geholpen toen ik belde met vragen.

Makkelijk vindbaar, snelle verzending

Uitstekend!

Gelukkig had u de benodigde onderdelen om de vaatwasmachine te repareren. Mijn moeder van 93 jaar is super gelukkig.

bestelling zeer vlot geregeld. alles compleet

volgende keer bestel ik weer bij deze firma.

Goede website

Bij twijfeling of een onderdeel nu wel of niet paste op mijn vaatwasmachine contact gezocht en binnen heel korte tijd een duidelijk antwoord van onderdeeltotaal.nl gehad. Levering ook vrij snel geregeld. Een puntje van aandacht: Het betrof een onderdeel wat zeer makkelijk als "brievenbuspakketje" verstuurd had kunnen worden. Nu werd er een grote A4 doos afgeleverd door pakketdienst met 95% opvulmateriaal en een klein onderdeeltje. In tijden van efficiënt/economisch werken niet echt slim.

Prima en snel

Prima no nonsense bedrijf

Snel geleverd en goed bereikbaar

Onderdeel is snel geleverd en de klantenservice is goed bereikbaar als je vragen hebt.

Snelle levering en prima service!

Ik had een kleine bestelling, die werd snel uitgevoerd; helaas niet het juiste product. Binnen een dag was dit verholpen zonder problemen. Mocht een volgende keer iets nodig hebben, zal ik dat zeker bij Onderdeeltotaal.nl bestellen.

Goed product en snelle levering

Snel en correct

Goede informatie gekregen

Ik wilde een onderdeel bestellen voor mijn Krups Dulce Gusto koffiemachine bij een ander bedrijf, maar de medewerker van onderdeeltotaal wees mij erop dat ik beter het onderdeel bij hen kon bestellen, omdat zij exact de juiste maten en bestelnummers hebben. Zo blij dat ik het onderdeel hier heb besteld. Het past exact en mijn machine is weer als nieuw! Later bleek dat het onderdeel van het andere bedrijf helemaal niet had gepast. Ik had vrij laat in de middag besteld waardoor het onderdeel niet de volgende dag kon worden bezorgd maar kwam de dag erna keurig ingepakt binnen. Superblij mee!!

Snel en goed

Onderdelen goed te vinden, en duidelijke site. Ik ben super geholpen.

Uistekend

Goed advies. Levering duurde wat langer.

Goed product, duidelijke site. Snelle verzending, goed ingepakt.

prima en snel

Snelle levering, product is oke. Alleen retourneren gaat moeizamer, dat kan alleen via telefonisch contact tijdens kantooruren.

Alles in orde

Goede ervaring

Alles verliep naar wens. Dus zeer tevreden.

Alle onderdelen voor mijn magnetron voorradig!

Heel groot aanbod van onderdelen, de mijne vond ik een fluitje van een cent en voor een heel aantrekkelijke prijs! Snel en correct geleverd.

Toppers

!

Snel, accuraat en goed

Duidelijke omschrijving Snelle levering Goede prijs kwaliteit verhouding

Volgende dag al in huis

Goede service en snelle levering

Top bedrijf met snelle levering van originele onderdelen. Mijn vaatwasser draait weer als nieuw voor een paar tientjes.

Goede ervaring.

Service prima; bestelmethode goed en snelle levering

Vaalendries 22

5831 DV Boxmeer