Was alles super

2 dagen en het pompje was hier

Netjes

Goede ervaring, leveringen en verpakkingen top in orde

Perfecte snelle levering

Artikel was netjes goed beschermt verpakt

Snel geregeld

Ik bestelde een koffiepadhouder, en de bestelling ging prima en snel, geen dag zonder koffie gezeten . En de bezorging kwam op de afgesproken tijd

Snelle levering en goeie prijs

Goede afwikkeling

Was goed.zeer tevreden7

Goed product, snelle levering

Wij zochten een koelkastdeur geleider. Het is een dingetje van niks maar erg belangrijk. Onderdeeltotaal.nl leverde snel een goed product tegen een scherpe prijs.

Gewoon goed

snel geleverd en goed advies

snel geleverd en goed advies

Onderdeel paste perfect

Goede prijs. Snelle levering

Goede prijs en snelle en correcte levering.

Voorraad op site klopte niet.

Vervangend af wijkend model paste wel en werkte . Dus wel goed.

Top service!

Onderdeel bleek niet op voorrraad. Werd gebeld en medegedeeld dat ze de leverancier gingen benaderen. Kreeg vervolgens een duurder onderdeel voor dezelfde prijs toegezonden. Waar krijg je nog zo'n service?

Goed geregeld

Snel geleverd.

Alles naar wens

Vlot

Snel verzonden. Goed mailwisseling. Spullen volgens beschrijving.

Snel en correct

Makkelijk en snel.

Het bestellen en leveren verliep snel en soepel, het geleverde product was wat ik er van verwachte. zeker voor herhaling vatbaar.

vlotte afhandeling van bestelling !

Vlot en op tijd

Onderdeel goed vindbaar, snel, goed verpakt

Op de website is duidelijk aangegeven dat het onderdeel passend is voor mijn type koelkaat. Product snel geleverd en goed verpakt.

de keus kunnen hebben waar het pakketje te brengen/neer te zetten

Mede het feit dat ik door mijn toedoen het aflevering adres niet volledig had ingevuld, een goede terug koppeling/communicatie tussen jullie en mij alles toch snel en correct is geleverd! Het desbetreffende artikel is uiterst zorgvuldig en zorgzaam verzonden. Super !

Snelle levering en advies

Meteen gereageerd op mijn mail en het juiste product aangeboden

Vlot contact en makkelijk besteld

Na vlot antwoord te hebben gehad op mijn vraag het artikel snel en makkelijk besteld

Gewoon goed

Correct service