Goede en snelle service

Wist niet precies welk onderdeel ik morst hebben voor mn vaatwasser Men vroeg wat info over de machine en kreeg bericht welke voor mij bestemd was. Dat vkndt ik goede service. Meteen besteld volgende dag ik huis. Top bedrijf aanrader

Snel en het juiste onderdeel

Onderdeel voor Krupps Dolce Gusto. snel geleverd en het juiste onderdeel

Nette en snelle levering

Had in eerste instantie verkeerde item besteld. Maar die kon makkelijk retour en werd goed geholpen met het vinden en bestellen van het juiste item.

Goed product, nette prijs

Dankzij de uitgebreide informatie van het type drogers, gelijk het goede product aan kunnen schaffen. Nette prijs ook

Slecht

Ik een onderdeel besteld verkeerde gekregen en moest bellen om dat terugsturen maar helaas niemand heeft opgenomen. En ik heb nou het juiste onderdeel op eBay gekocht wel binnen gekomen dag 12€

Snelle reactie

Ik had iets besteld, dat ik niet nodig bleek te hebben. Het was geen probleem om de bestelling te annuleren

Artikel was er niet direkt geld terug

Zie boven

Nieuw water kan gekocht binnen een dag geleverd

Kon nieuw niet gebruikte onderdelen niet retour doen.

Koop nooit meer bij Onderdeeltotaal !!! Zeer onvriendelijke man,aan de telefoon. Bij de vraag om retour te doen. Is de verpakking open geweest,dan niet retour. Hoe kun je nou zonder zonder open maken het produkt proberen?€80 voor niets uitgegeven bij Onderdeeltotaal, Mijn wasmaschine is afgeschreven. Na een goed telefonisch gesprek met Onderdeeltotaal,bleek een en ander op een misverstand te berusten.Kan toch mijn Miele wasmachine schokbrekers retour doen. Hierbij pas ik mijn review Onderdeel totaal aan.We hebben gewoon een nieuwe Miele wasmachine gekocht.

Het artikel dat ik heb gekocht was goed en duidelijk omschreven zodat er geen twijfels waren of dit het juiste artikel was en werd volgens afspraak op tijd geleverd.

Gewoon goed

Prima site en duidelijk

Wat een gemakkelijke site!

Op zoek naar een o d3rdeel van mijn auto. Daar ging ik even voor zitten.Een dop voor het koelvloeistofreservoir........ Hoeveelzou je er daarvan hebben? Wat een verrassing, dat het nummerbord invoeren genoeg was. Helemaal top!

Tevreden over levering

Product goed ontvangen

Razendsnelle levering

Zeer tevreden, levering in 1 dag, eenvoudig bestelproces.

prima service.

op tijd geleverd, en een goede prijs/kwaliteit product.

Werd direct geholpen aan de telefoon. Goede en vriendelijke service

Snel geleverd en voldoet prima. Echter zou het gemakkelijk zo verpakt kunnen worden dat het door de brievenbus past. Dat scheelt een hoop karton en verzendkosten.

Onderdeel is prima! De machine werkt weer als van ouds. Zeer tevreden!

Eenvoudig besteld, duidelijke webshop. Snel verstuurd en dus snel binnen. Keurig!

Vandaag bestelt en morgen geleverd

Onderdeel de volgende dag al binnen

Hele coulante benadering

Het moulinex bakblik dat ik minder dan een half jaar geleden heb gekocht bij onderdeeltotaal.nl, bleek gebreken te vertonen. Onderdeeltotaal.nl heeft dat heel netjes afgehandeld, door telefonisch contact te zoeken en samen te bespreken hoe het probleem op te lossen. Na het terugsturen van het bakblik, bleek de fabrikant niet bereid om te vergoeden; onderdeeltotaal.nl heeft de kosten voor zijn rekening genomen en het kapotte bakblik vergoed aan mij. Een hele coulante benadering waar ik zeer tevreden over ben. Jammer dat de fabrikant niet diezelfde klantvriendelijkheid heeft en de bal heel gemakkelijk bij de klant legt.

Na in eerste instantie de bestelling niet gekregen te hebben een review achtergelaten waarmee ik niet tevreden was met de gang van zaken. Werd persoonlijk gebeld en er werd netjes uitleg gegeven waarom ik niets had gekregen. Er werd excuses gemaakt en het product werd alsnog opgestuurd. Met als klap op de vuurpijl werd het bedrag van het product ook nog terug gestort. Dat nou ik nog eens service. Toppie.

top

super

Levering is super snel gegaan

Verzending waardeloos

Website en prijskwaliteit zijn in orde. Echter het transport van DPD liet te wensen over. Het zou voor het weekend geleverd worden, daar ook op gewacht. Echter pas na het weekend geleverd… Dat had ik graag anders gezien. Liever een verzendbedrijf die ook in het weekend actief is

Vaalendries 22

5831 DV Boxmeer