Goed bestelproces, duidelijke communicatie. Breed assortiment

Snel en goed

Slangetje voor jura koffiemachine snel geleverd. Werkt perfect

Snel en goed

Lage prijs, prima levering

Vlotte levering, goed verpakt.

Snel en netjes verzorgd

Duidelijk site. Snel verstuurd en bezorgd

Toen een onderdeel niet leverbaar bleek, heeft onderdeeltotaal uitgezocht waar ik het dan wèl kon vinden. En vervolgens probleemloos mijn geld terugbetaald. Dat is uitstekende service.

goede prijs, snelle levering

prima ervaring mee

Goede en vlotte afwerking.

Geen contact met de klant

Moest zelf contact opnemen om te vragen of ze nog aan het onderdeel hebben gedacht. Ipv dat ze de klant op de hoogte houden. Omdat het al even geleden was dat ik besteld had. Dus dat zou een verbeter punt kunnen zijn.

Goed product nette prijs en snelle levering.

Fantastisch.

Prima ondersteuning en geen gedoe met retourneren.

Correct en snel

Snelle levering van origineel product tegen een goede prijs.

Prima, niets op aan te merken.

Goede website, simpele bestelprocedure en zeer snelle levering. Precies het goede onderdeel tegen scherpe prijs. Wat wil je nog meer!

Terrible

It worked very well

Onderdeel was binnen een dag geleverd, werkt uitstekend en was makkelijk te installeren. Enorm blij dat de mogelijkheid bestaat om iets te repareren ipv iets weg te gooien en vervolgens iets nieuws te kopen

Levering week vertraagd ,

Volgens webshop wel op voorraad maar achteraf niet. Moest zelf contacten waar bestelling was. Het is wat het is.

Goed geregeld

Ik had 2 lange siemens snoeren nodig. Even gebeld voor de actuele voorraad. Keurig te woord gestaan. Meneer legde ze gelijk apart want het waren de laatste. Netjes de volgende dag in huis. Helemaal blij mee!

Superservice!

Heel fijn dat ze een loket hebben waar je gewoon af kan halen. Er zijn ruime openingstijden en je wordt vriendelijk te woord gestaan.

SUPER goed !!!

Duidelijke antwoorden, vriendelijk, accuraat, deskundig

Via advies het juiste product besteld. Bij vragen erover werd ik goed geholpen. Snelle verzending. Goed bereikbaar. Factuur en verzending perfect verzorgd. Ook telefonisch goed bereikbaar.

Snel en keurig geleverd

Bestelling is snel.afgehandeld en zorgvuldig verstuurd.

Heb een bakje besteld, snel geleverd en past

Niks aan te merken

Klantvriendelijke zaak.

Ik heb voor een oudere Bosch Tassimo 45serie een lekbak besteld en na een week niks te hebben vernomen een mail gestuurd in het weekend. Ik werd op de maandag erna meteen door Onderdeeltotaal gebeld met dat er iets mis was gegaan met mijn bestelling, (dat kan natuurlijk gebeuren) excuses aangeboden gekregen enorm vriendelijk en het zou snel opgestuurd worden. Meteen dezelfde dag nog een verzendbevestiging ontvangen en een dag later netjes de lekbak goed verpakt mogen ontvangen. Mijn ervaring is dus mede door het persoonlijk contact erg positief. Een aanrader voor onderdelen zelfs uit 2015. Onderdeeltotaal bedankt toppers. Gr. Mario.

Snelle uitstekende service

Onderdeel totaal is voor onderdelen makkelijk te vinden op het internet en heeft een prima assortiment. Snelle levering maakt het plaatje compleet.

Het stuk plastic was goed verpakt,want dat het onderweg kapot kan gaan is groot ! Alleen ik blijf er bij dat het wel prijzig is , maar al die bedrijven hanteren die hoge prijs !

Vaalendries 22

5831 DV Boxmeer