Slechte levering, slechte communicatie

Levering is foutgelopen doordat de leverancier hert verkeerde huisnummer had doorgegeven. Ik heb het zelf met de pakjesdienst moeten oplossen want er was geen reactie op mijn berichten.

Opzich prima

Als ik ook nog een terugbetaling ontvang van het geretourneerde product , zou ik helemaal blij worden

Gewoon zoals je verwacht van hun, juiste artikel tegen lage prijs, TOP.

alles netjes ontvangen en artikel klopte ! TOP plus kleine prijs !

Goed en snel geholpen met mijn probleem

Prima website, levering vlgs. Afspraak binnen enkele dagen

In tegenstelling tot andere sites kon onderdelentotaal een melkopschuimkan leveren voor een 4 jaar oude koffiemachine.

Snel het juiste onderdeel

Goede duidelijke site, snel geleverd voor normale prijs.

iets te laat bezorgd

Onderdeel voor wasdroger besteld. Het zou de volgende dag in huis zijn. Helaas een dag extra moeten wachten, wat heel slecht uit kwam.

passend onderdeel en prima op tijd

passend onderdeel en prima op tijd

zeer snelle levering!

Volgende dag geleverd

Snel en handig

Gemakkelijk gevonden wat ik zocht en snelle levering!

top

top

Goede service, en snelle levering, top.

Top service en betaalbaar.

Duidelijke site en snelle levering

Ok

Snelle levering...

Juiste onderdeel snel geleverd

Op de website stond het onderdeel met de juiste plaatjes en afmetingen omschreven, zodat ik zeker wist het juiste te bestellen

bliksemsnel

snelle levering van het kneedmes voor broodmachine,

Prima en snel geleverd

Nette site , overzichtelijk.. en snel en goed verpakt geleverd..

Alles klopte

Makkelijk bestellen, snel in huis.

Snelle levering en de juiste onderdelen

Dag na bestelling al in huis. Goede site waar je makkelijk de juiste en passende onderdelen kan terugvinden voor heel veel producten en merken. Qua prijs ook de goedkoopste voor de onderdelen die ik nodig had. Vanaf 75 euro gratis bezorging, als je daar onder zit wel fors bedrag aan verzendkosten. Misschien een idee/extra service om een handleiding of verwijzing naar een beschrijving toe te voegen voor de montage. Al is dat bij mij met Google zelf gelukt om voor mijn bestelde onderdelen te vinden. Alles is inmiddels geïnstalleerd en werkt weer zoals het hoort dankzij de nieuwe onderdelen! Stuk goedkoper dan een heel product vervangen en daarmee ook duurzaam!

positief

positief

Super geholpen, dat is pas service !

Na telefonisch contact, omdat ik wat verkeerd besteld had, werd voor mij het juiste onderdeel, wat ik nodig had opgezocht. Bestelling gewijzigd en ik had het 2 dgn later binnen en het past.. Dit alles zonder gezeur was een TOP SERVICE !!!!

Je krijgt exact wat je besteld en ook nog supersnel

Een betere prijs dan elders en alles verliep perfect

Goed !

Juiste onderdeel goed en snel leverbaar. Een opmerking over de verzending is het niet mogelijk om de klant voor de normale post te laten kiezen ? Ik had nu bijvoorbeeld een onderdeel van 7 euro met bijna 6 euro verzendkosten. Terwijl het onderdeel zo compact was dat het in een envelop met bobbeltjes papier past. Schilt toch circa 4 euro verzendkosten.

Vaalendries 22

5831 DV Boxmeer