Gewoon heel goed

OP de gestelde tijd bezorgd gewoon goed.

Snelle levering, goed (origineel) Miele onderdeel

Gewoon zoals verwacht.

Het is zoals ik het verwacht had.

Snelle levering!

Zondagmorgen besteld en dinsdag (perfect verpakt) geleverd!

Mijn bestelde artikel

Heeft een levertijd van 4 weken en daar werd ik persoonlijk, telefonisch aan herinnerd door het bedrijf. Dat is keurig.

Prima voorlichting en goed geleverd

Juiste onderdeel gevonden. Mooi op tijd verpakt en geleverd. Alleen de omdoos was aan de grote kant. Beter te groot verpakt dan de slecht.

Onberispelijk

Ik heb niets negatiefs te melden. Juiste onderdeel, goede prijs en correcte levering. Onze Miele droogkast werkt opnieuw zoals voorheen

Makkelijke site, snelle levering

Makkelijke site om het onderdeel te vinden. Goede prijs en heel snel geleverd

Alles ging prima

Geleverd wat besteld was en op tijd gekregen

Uitstekend in een zin

Alles uitstekend.Ook na telefoontje

Hele goede service

Via een formulier op internet kon ik een vraag stellen over welk onderdeel, type/model, ik moest hebben voor onze vaatwasser. Hier werd vrij snel op gereageerd. Na het bestellen kwam het onderdeel ook snel binnen! Alles bleek correct en ook te werken! Erg tevreden!

Geen service

Ik heb mijn bestelling retour gestuurd (waarvoor ik zelf moest betalen…). Daarna heb ik niks meer gehoord. Dus geen geld terug. Ook heb ik gemaild met een vraag om advies voor het juiste onderdeel. Na aanvankelijk direct een wedervraag te hebben ontvangen, heb ik ook daar niets meer op gehoord. In totaal ben ik nu 22 euro kwijt voor een niet passend opvangbakje voor de magimix nespresso. Waarbij ik het bakje dus ook niet meer heb. Al met al geen prettige ervaring waar ik geen energie in wilde steken meer, maar nu jullie het toch vragen een beoordeling te schrijven… hierbij. Wellicht kunnen jullie er iets mee. Fijne feestdagen en de beste wensen voor 2022.

Snel geleverd en netjes verpakt

Hele goede service en ruime keuze

Product uitzoeken ging makkelijk en werd ondanks kerst heel snel bezorgd! Kreeg toevallig de baas aan de lijn ivm misverstand over afhalen of bezorgen en werd heel vriendelijk te woord gestaan. Zeer goede ervaring en voor herhaling vatbaar!

Goed geregeld

Ik had in mijn bestelling een foutje gemaakt betreffende de aantallen maar na tel contact te hebben gehad werd het direct gewijzigd.

Onderdeel snel geleverd

Onderdeel zoals beschreven en snel geleverd

Prima afhandeling

Ervaring is goed

prima advies

Onderdeel zeer snel verzonden voor een redelijke prijs.

Prima bedrijf.

Alles volgens verwachting gegaan. Makkelijk bestellen, veilig ingepakt, snel geleverd. Toppie !!!

Goede service nadat ik zelf een verkeerd onderdeel had besteld.

Daarna hulp gehad bij het vinden van het juiste onderdeel

Onderdeel besteld en ontvangen

Snelle verzending/ontvangen van besteld product

Snel verzonden, voldeed aan verwachtingen

Onderdeel (waterpomp) voor koffieapparaat besteld en deze werd binnen twee uur verpakt en verzonden; prima online te volgen. Goede prijs, zelfs inclusief verzendkosten. Pakket was er helaas niet de volgende dag, maar dat had meer met de kerstdrukte bij de pakketdienst dan met de service van onderdeeltotaal.nl te maken.

Snel en goede prijs

Snel geleverd goede prijs