Het bestelde koelkastrubber werd snel geleverd en paste precies op mijn koelkast.

Product naar verwachting. Correcte communicatie. Goede verpakking, snelle bezorging,

zeer snelle en correcte service

2 dagen na bestelling werd pakketje afgeleverd. Super gewoon.

Snel en goed

Dik in orde

Zijn goed

Netjes afgewerkt

Super klantvriendelijk!

Er was door toedoen van een ander het verkeerde onderdeel geleverd maar gelijk werd er door onderdeeltotaal persoonlijk contact opgenomen en een keurige oplossing geboden, top ! Een betrouwbare partij !

Late levering

Bestelling is na een week nog steeds niet verstuurd

Onderdeel besteld en betaald maar wordt niet geleverd terwijl ik wel een mail ontvang die mij vraagt

Op 16-09-2021 een onderdeel besteld en betaald maar dit is niet geleverd. Vervolgens krijg ik wel tot 2x toe een mail om te vragen of ik tevreden ben. Zou het fijn vinden als er contact met mij opgenomen wordt om uitleg te geven hierover.

Snel, goede service en de enige site waar ik het onderdeel nog kon vinden.

Snel, goede service en de enige site waar ik het onderdeel nog kon vinden.

Gemakkelijk mijn onderdeel op de site kunnen vinden. Snelle vezending.

Snelle efficiente levering, goed produkt!

Van onderdeeltotaal kan je op aan. Door goede communicatie blijf je op de hoogte van de zeer snelle levering. In no time zijn je apparaten weer operationeel met de onderdelen van een goede kwaliteit.

Easy ordering, and good service when there were delivery problems..

The delivery person with DPD did not deliver the package, but Onderdeel were very helpful in sending another one.

perfect, alle onderdelen in voorraad snelle levering

perfect, alle onderdelen in voorraad snelle levering

Snel geleverd en het juiste onderdeel

Nooit gedacht dat ik nog een nieuw specifiek origineel handvat voor mijn Miele diepvries zou vinden. 2 dagen kon ik het al monteren. Top.

Verkeerde doppen gestuurd dan op de dan de afrekening. Geen retourbiljet!

Verkeerde doppen gestuurd dan op de rekening stond. Geen retourbiljet. Goed kontakt gehad met bedrijf. Verkeerd begrepen was de oorzaak.

uitstekende service en degelijk materiaal

Dit onderdeel gaat gewoonlijk het eerst stuk (vertaalt zich in olielek onderaan) en moet daarom steeds ter beschikking worden gehouden door de klant, vandaar mijn preventieve dubbele bestelling. Denk er wel aan, als het zich voordoet, om ook een vervangende afsluitring (pakking) te bestellen. Dan moet het vervangen lukken zonder lekken. Degelijk materiaal.

Wacht op uitlevering terwijl gesuggereerd wordt dat product voorradig is

Door mismatch voorraadsysteem heeft order de status in afwachting gekregen. Verkoopafdeling heeft contact opgenomen en order bedrag gecrediteerd. Uitlevering zal bij voorraad alsnog zonder kosten geregeld worden . Voorzover prima opgelost en excuses aanvaard

onderdeel geleverd maar wel 3 dagen later

2 sterren er af omdat het voorraadsysteem niet klopt: artikel zou op voorraad zijn maar dat was niet zo. Hierdoor 3 dagen vertraging. Dat is vervelend als je vaatwasser het niet meer doet. Wel keurige mail met uitleg gehad maar daar heb je niet zoveel aan.

Prima service, tevreden!

Zie boven!

Te laat verzonden

Volgens de website is het zo als je een onderdeel wat op voorraad is besteld voor 16:00 je dezelfde dag nog wordt verzonden. In mijn geval was dit 2 dagen later. Het onderdeel was bij een ander bedrijf goedkoper. Ik heb bij Onderdeel Totaal besteld omdat men een snelle levertijd beloofde.

Ging erg snel de onderdelen had ik zo binnen en gewoon goed

fijn product, snelle levering

Product voldoet aan de verwachting, snelle levering, goede prijs

Correct parts delivered quickly

Parts were as described on the website, and delivery in a couple of working days.

Fantastisch!

Snel, vakkundig en vriendelijk!

Zeer snel en het juiste produkt

Voor herhaling vatbaar, tot ziens!

Vaalendries 22

5831 DV Boxmeer