Geen aanrader

Het ging helemaal mis met mijn bestelling. Na 10 dagen nog geen onderdeel. Oorzaak bestelling in het verkeerde vak. Onderdeel totaal is dan ook geen aanrader.

Geweldig!

Onderdeel nodig en besteld via Onderdeeltotaal.nl Echt snelle reactie en verwijzing naar juiste onderdeel. Direct besteld en snelle levering! Paste direct, dus heel tevreden!

Keurig op tijd en enorm goed verpakt

geen aanmerkingen

Snelle levering top

Uitgebreid en snelle service.

Het was alleen even zoeken naar t juiste artikel nr bij onze koelkast. Dat kon ik met t filteren niet vinden helaas. Maar heel fijn dat ie gelijk paste. Perfect.

Verassend snel

Goede prijs en snel geleverd

Prima onderdeel èn snel geleverd!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Pomp was bij aankomst kapot maar na 1 mailtje werd er een nieuwe opgestuurd.

Zeer goede service

Fantastisch, en heel snel

Onderdeel op website snel gevonden en het past perfect. Mijn Nespresso is voor een klein bedrag weer als nieuw.

top

snelle levering en artikel volledig naar wens

Snelle en correcte levering

Snelle verzending en product zoals omschreven

Het product werd enorm snel verzonden en kwam goed verpakt aan. Heel erg tevreden!

Geen aanmerking

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs en service

Perfect!

Alles prima gegaan!

Uitstekende snelheid van levering

Product volgens beschrijving

Snel en netjes

Bestelling netjes de volgende dag in huis. Helaas niet volledig en gebeld. Ontbrekende onderdeel werd de volgende dag geleverd maar was helaas niet het goede onderdeel. Wederom gebeld en dag later het goede ontbrekende onderdeel ontvangen. Ik moest dus 2x bellen maar ze hebben het prima opgelost.

Alles is mooi naar wens gegaan,snelle levering

Voorraad informatie klopt niet

Artikel zou volgens de webshop op voorraad zijn, maar was dat niet. Na bevestiging van de betaling kwam er een dag of 5 geen update van de informatie meer. Pas na zelf navragen bleek het onderdeel door Onderdeeltotaal zelf nog besteld te zijn en nog niet binnen Uiteindelijke verzending zelf wel was ok, al had het ook in een envelop gemogen, als brievenbuszending, maar dat kan misschien niet met DHL. Thuisblijven dus.

Direct het juiste artikel gevonden

Zeer tevreden. !!

Snelle levering van snaar voor wasdroger. Goede informatie tijdens bestel- en leveringsproces. Super.

O.K.

Kon niet beter.