het werkt allemaal weer

De melkopschuimer wmf werkt weer prima en de verzending en bezorging beviel ons uitstekend en goede opgave van bezorgingstijd was uitstekend

Prima service, snelle levering, product zoals besteld!

Een handgreep besteld voor onze tefal actifry, onderdeeltotaal was het goedkoopste, product was op voorraad en snel geleverd!

Snelle levering en goeie kwaly

Bestelde product had ik snel thuis en van goede kwaliteit.

scherpe prijs

netjes, snel en vriendelijke levering

Geen problemen gehad, snelle levering, het juiste product dankzij een goede omschrijving in het aanbod op de website. Met andere woorden; ik ben een tevreden klant!

kan niet beter.

geweldig alles prima geregeld

Ik heb 19 augustus een onderdeel voor mijn droogtrommel besteld en nog steeds niet ontvangen.

Dit is de eerste keer dat ik iets bestel via onderdeel totaal, maar wel erg slechte ervaring met DPD het bedrijf dat het moet bezorgen.

Juiste onderdeel en op tijd geleverd.

Juiste onderdeel en op tijd geleverd. Prijs ook lager dan elders.

Wat ik nodig had en op voorraad.

En niet te duur.

Goed, duidelijk en snelle levering

Besteld via duidelijke site en snel, goed bezorgd

Goed en snel

Jammer dat ik geen melding had gekregen wanneer het bezorgd zou worden,toevallig was ik thuis.

Topper

Lang gezocht naar het juiste rooster. Voor een Whirlpool rooster met de juiste afmeting. Goede kwaliteit en tegen een mooie prijs. De volgende dag al in huis

Groot assortiment

Na reclassering, uitstekend geholpen.

Uitstekende ervaring

Prijs en levering exact volgens adspraak

Slecht

Slechte service

goedkoop onderdeel

makkelijke goed overzichtbare webside voor inderdelen en model nummers

Snelle goede levering

Het bestelde is snel en goed geleverd

Gewoon goed

Snelle levering, ruime sortering

Dik tevreden

Onderdelen voor mijn koffiezetapparaat besteld, per ongeluk 1 verkeerd onderdeel besteld. Werd zelf opgebeld of het wel klopte en ze hebben de bestelling vervolgens zelf aangepast, super service.

Alles verliep vlot, van bestellen tot installeren.

Alles verliep vlot, van bestellen tot installeren.

zeer tevereden

zeer vriendelijk en deskundig medewerkers, goed communiceren met klant en goede prijs. zeer vriendelijk .

Alles ging goed

Het bestellen en bezorgen ging naar wens, geen klachten

Goed en snel geregeld

Was makkelijk bestellen en snel geleverd

Vaalendries 22

5831 DV Boxmeer