Fast delivery, good quality

Fast delivery, good quality

Nog geen geschikt moment om te beoordelen.

Lange levertijd op koffiepot. Wel correct over gecommuniceerd. Definitieve beoordeling later

alles ging perfect

Snelle levering, juiste product, goede prijs kwaliteit verhouding, super

goed snel maar duur

site oke levering snel product klopt maar 55€ voor een vaatwasser maandje vind ik duur

Gewoon goed

Bestellen en proces gaat prima. Spullen zien er goed.

Veel keus, duidelijke uitleg van product.

Snel, duidelijk en geen poespas

De enige website waar ik de waterreservoir voor ons koffie capsule apparaat kon bestellen. Prima prijs, snelle levering en verder niet teveel poespas. Gewoon helemaal prima.

Goed product, matige bezorging

De ovenlekbak was zoals besteld. De bezorging door DHL laat te wensen over. Telkens krijgen we pas een uur tevoren bericht dat ze komen. Veel te laat.

Goede service en snelle levering

Mijn ervaring is goede service en snelle levering

zeer snelle levering

Prima website

Lange wachttijd en niet echt tevreden over produkt

Bijna een week moeten wachten op levering waarna het geleverde product niet echt passend was voor het ovenrooster van Siemens. Pootjes zitten niet strak genoeg.Heb dit zelf opgelost.

Prima advies en snelle levering

Voor mijn ouders was ik op zoek naar nieuwe dopjes voor onder de pannendragers. Onderdeeltotaal heeft prima advies gegeven over de juiste artikelen en snel geleverd.

Wacht nog steeds op de onderdelen

Nog niets geleverd en verder ook niets gehoord, heel vreemd

helemaal tevreden

Accuraat en snelle levering

Snelle correcte afwerking

Snelle correcte afwerking

Prima en snelle service

Verkeerd product besteld kon zonder probleem omruilen.

Prima service!

Klantvriendelijk

Fijne service, snel en klantvriendelijk. 2 producten besteld. Werd diezelfde dag telefonisch benaderd dat 1 product kapot bleek en niet meer leverbaar was. Het andere product wel. Tegemoetkoming in de verzendkosten. Problemen correct opgelost

Slecht

Ondanks een extra mail heb ik het geld van mn teruggestuurde product tot op heden (+- 1 maans later) niet ontvangen.

Matig

Informatie zou wat duidelijker en completer mogen zijn.

Alles vplgens afspraak

Laagste prijs die ik kon vinden en snel geleverd!Prima!

Super service!

Na bestelling van onderdelen voor m'n vaatwasser ben ik gebeld door OnderdeelTotaal. Ik bleek 2 onderdelen besteld te hebben die niet bij elkaar hoorden. Hij heeft voor me uitgezocht welke ik nodig had en ook met de facturen alles geregeld. Ben hem er zeer dankbaar voor. En de vaatwasser is gemaakt!

Vaalendries 22

5831 DV Boxmeer