Oplossingsgericht

In eerste instantie een vervelende ervaring met Onderdeeltotaal.nl. Het onderdeel wat ik had besteld zou op voorraad zijn en na twee weken had ik nog altijd niets in huis ontvangen. Er is keurig telefonisch (!) contact opgenomen door Onderdeeltotaal.nl om tekst uitleg te geven van de situatie - daardoor alle begrip van mijn zijde. Zo kan het dus ook nog anno 2021! Ondanks dat ik het onderdeel nog niet heb - deze is onderweg - toch heel tevreden met de manier van acteren van Onderdeeltotaal.nl.

super deskundig

na een telefoontje uitleg gekregen over de storing van de wasdroger.Deskundig advies en wist waar het omging en wat de storing kon wezen. Het juiste onderdeel opgestuurd en de droger doet het weer als vanouds. Een bedrijf dat je ieder kan aanbevelen.

Zeer tevreden.

Snelle levering. Ik heb mijn magnetron gelijk kunnen maken.

Snelle levering, juist product.

Snelle levering juiste product ontvangen. M'n wasmachine draait weer als een zonnetje.

Helemaal tevreden

super geholpen

Op mijn vraag voor een speciaal product kreeg ik zeer snel een e-mail antwoord en een link naar het specifieke product. Snel besteld en snel binnen. Super.

Is heel goed

Bestelling werd de volgende dag bezorgd zoals beloofd.

Heel correcte ervaring

Product zoals besteld en geleverd op 24u tijd, mooi

Snel geleverd!

De scharnieren voor de koelkast waren snel geleverd. Heb nog wel even moeten puzzelen voor de montage. Het is gelukt!

goed en snel

Bestelling netjes en op tijd geleverd

Benodigde onderdelen op voorraad en snel geleverd

Defecte onderdelen van mijn Dolce Gusto koffiezetapparaat waren op voorraad en snel geleverd voor een redelijke prijs.

Keurig en correct, snel geleverd

Prima. Snel, correct en netjes geleverd

Naar verwachting

Bestelde onderdeel was naar wens en verwachting en ook nog eens snel vanuit voorraad geleverd.

Snel geleverd en prima bezorging. Product naar wens.

Snel besteld en net zo snel op kunnen halen

Eigenaar weet precies wat er zich in de markt afspeelt door zijn jarenlange ervaring in de service.

geleverd volgens afspraak

Besteld op website, betaald en snel geleverd volgens afspraak. Wat wil n mens nog meer...

Correcte levering

Prima levering.

Product past niet optimaal

Stofzuiger pistoolgreep past niet optimaal. 30 euro is dan veel geld. Had een optimale fit verwacht. Verkoper heeft gebeld maar kon het probleem niet oplossen.

Opgelost

Door fout pakket dienst een lege verpakking ontvangen. Betaling gecrediteerd

Goede Service

Snelle levering!

Prima levering, sneller dan aan gegeven.

Beter dan verwacht.

Vaalendries 22