Snel en correct geleverd

Duidelijke site en snel en netjes geleverd

Geweldig goede service

In eerste instantie niet zo blij,maar super opgelost,top service!!!

snelle en goede afhandeling van mijn bestelling

zoektocht naar een notendispenser voor mijn broodbakmachine bracht me snel bij Onderdeeltotaal. Goede website, makkelijk het onderdeel te vinden en te bestellen. Snelle levering.

Uitgebreide site,

Er wordt goed meegedacht met de koper. De site is zo uitgebreid dat het voor een leek even zoeken is. Op vragen wordt zeer adequaat gereageerd. Foutief besteld, mag retour. Wel op eigen verzendkosten.

Levering volgens afspraak.

Normale bestelling en ook als zodanig uitgevoerd. Goed gedaan.

Hele aankoop proces ging gesmeerd!

Zeer tevreden met zowel het product als de snelheid waarmee het is geleverd. De nieuwe pomp van maar mijn Gaggia Classic kon ik 24uur na bestelling al inbouwen. Goed product, goede kwaliteit, goede prijs!

Snelle levering in goede verpakking. Ook netjes tewoord gestaan

Prima snelle en corecte levering.

Snelle levering, keurige mails op de status

Gewoon een betrouwbaar bedrijf met snelle levering.

Geen reactie

Brouwunit voor mijn nespresso besteld, ik twijfel of het onderdeel wel nieuw is, waarschijnlijk refurbished, lekt net als mijn oude. Heb een contactformulier ingevuld, krijg geen enkele reactie.

Snel en goed

Het door mij bestelde onderdeel arriveerde tijdig en keurig verpakt mijn adres. Produkt voldoet aan verwachtingen .

Onderdeel is nog niet binnen

Ik wacht nog even

Snelle service, goede producten

Snelle levering van de producten. Producten zoals omschreven. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle en goede service

Zeer professioneel. Een aanrader.

Weet ik nog niet

Levertijd is nog niet verstreken Dus kan de gestelde vragen nog niet goed beantwoorden

gewoon goed

Gematigd positief

Duidelijke site en ruime keuze. Waar ik mij wel aan stoor is dat product als voorraad staat maar dat dus niet is. Hierdoor zit je een week zonder. Verder uitermate tevreden.

Snel en correct

Gewoon prima

Bestellen en zo thuis afgeleverd

Artikel op voorraad en spoedig geleverd, conform afspraak

Snel geleverd en goed assortiment

Een bestekbakje besteld, levering was snel en helemaal blij.

zo als het zich hoort

Goeie afspraken, eerlijke prijzen, snelle levering, wat wil je nog meer.

Prima bedrijf snelle reactie en kwaliteit

Prima bedrijf. Snel en correct, en nog goedkoop ook.

Origineel onderdeel voor een verrassend lage prijs, en voor mij nog in de buurt ook, dus geen verzendkosten.

beviel me heel goed

top ben tevreden