snelle afwerking bestelling .perfect verzonden. bedankt

beschikbaarheid, juiste en snelle levering. Acceptabele prijs.

Super service

Bij de leverancier van mijn combi magnetron moest ik zeker 3 weken wachten op het onderdeel en hier lag die op voorraad en nog voordeliger ook.

Na bestelling word je direct op de hoogte gebracht voor het opsturen en wanneer het onderdeel word verwacht, 2 dagen geduurd zeeeeeer snele levering. Thanks en naar België verstuurd op minder dan 2 dagen tijd. Zeker een aanrader voor onderdelen te bestellen.

prima service

Alles goed en snel gegaan

Volgens plan verlopen

goed product snelle levering

prettige website, goed product en snelle levering met scherpe prijs

prima op tijd geleverd, en precies goed

Prima ervaring.

Goed en op tijd afgehandeld. Sits staat in mijn favorieten voor als het weer nodig is.

;stiptte, vlotte ervaring

Op tijd en snel gemonteerd, de oude wasmachine naar beneden genomen, tevreden.

Bestelling was er binnen 48 uur, product precies zoals beschreven.

goed te vinden op de website, goed prijs en vlot geleverd

Ik had een motortje voor de magnetron nodig. Met het type nummer was het snel op de website te vinden, de prijs was goed en het onderdeel werd vlot geleverd - binnen 48 uur.

heel goed

snelle levering, een beetje hoge prijs, maar het was een origineel onderdeel en dat is altijd duurder

Snel geleverd goed verpakt super.

Goed snel en primaverpakt

Prima prijs en snelle bezorging

Prima prijs en snelle bezorging.

Snelle en goeie service.

snel naar het juiste product. snel geleverd

precies wat je er van verwacht. het was makkelijk om het juiste product te vinden. het werd geleverd en het was precies wat je verwacht

Zonder account aanmaken toch bestellen

Mooi snel geleverd Makkelijke site

Goede hulp.

Eerst verkeerde onderdeel ontvangen . Daarna contact gehad met bedrijf en hierna is juiste onderdeel opgestuurd, maar paste echter niet. Bedrijf toont goede hulp om bestelling in orde te krijgen.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

de bak van de koelkast was nu voor de 3x keer stuk.... ik weet de weg te vinden!!!

Besteld en binnen een paas dagen in huis. Prima.

Top !

Goed product, erg tevreden. Snelle levering.

Super snelle levering.

Wat ik al zei; super snelle levering. 1ne dag besteld. Volgende dag in huis. :)

ruim assortiment, snelle levering

ruim assortiment, snelle levering