Snelle, goede service

Het onderdeel staat uitgebreid omschreven, dus je kunt bijna geen ‘foute’ keuze maken...

Snelle levering - correcte afhandeling

Alles OK

Prima bedrijf

Prima afhandeling van het bestelde pakket.

Snel en correct bestelld en afgeleverd.

Op juiste adres en op tijd afgeleverd.

Snelle levering goed kwaliteit voor een goed prijs.

Het onderdeel was snel geleverd en de kwaliteit van het onderdeel is goed.

prettig zaken doen

fantastische service zeer snelle levering

Snelle levering en uitstekende service

Na een beschadigde bestelling te hebben ontvangen deed onderdelen totaal niet moeilijk en stuurde meteen een nieuwe.

Erg snel geleverd

Heel snel geleverd! Dus dat is fijn

Het onderdeel van mijn NESPRESSO melkopschuimer is perfect

Snelle levering. Het product werkt hartstikke goed.

Super goede klantenservice

Onderdeel was zoekt geraakt bij transporteur. Week lang achteraan gebeld. Onderdeel Totaal heeft dit supersnel opgelost en na 1 telefoontje de volgende dag een nieuwe via een andere transporteur laten bezorgen.

snelle levering van juiste artikel

kon het juiste artikel makkelijk vinden op wegsite; niet goedkoop, maar niet duurder dan competitie; bestelling was makkelijk en levering was tijd; levering info goed

Was vlug binnen en ook het juiste precies de maat

Zeer snelle levering

Fantastisch dat onderdeeltotaal zoveel onderdelen op voorraad heeft! Overzichtelijke website met een goede zoekfunctie. Levering was supersnel! Heel tevreden!

Snel geleverd groot assortiment

Ik het verschillende keren het witgoed bij ons moeten repareren. De nodige onderdelen meestal bij dit bedrijf kunnen bestellen. Altijd passende onderdelen en snel geleverd.

Goede materialen voor goede prijs

Over de materialen geen probleem Maar de info over de status van de verzending kan beter.

GOED

Goed en snel

Ze hadden wat nodig was en vlot geleverd

Handig te weten dat ze er zijn en vlot leveren

Snelle bezorging

Ik ben tevreden alleen zit er in de bovenrand een haarscheurtje,ik weet niet of dat kwaad kan verder geen nklachten

Zeer klantvriendelijk

Dpd had aangegeven het pakketje, tev 4,95, excl. bezorgkosten, te hebben bezorgd. Helaas is deze niet aan mij uitgereikt. Na contact met een van ue uw medewerkers is het opnieuw verzonden zonder meerkosten. Super klantgerichte oplossing.

Hele snelle bezorging

Maken echt waar: vandaag besteld morgen in huis.

Snelle levering, correcte prijs

Set torx schroevendraaiers besteld, niet overal te vinden. Hier wel en aan juiste prijs.

Prima snelle zending, en goed product

Zocht een sproeiarm voor mijn vaatwasmachine deze bij Onderdeeltotaal tegen een nette prijs gevonden. Top service

OverzIchtelijke site, makkelijk te bestellen en snelle levering

Ben goed geholpen

Ben goed te woord gestaan via de telefoon Jammer jullie konden mij niet helpen

Goed en snel

Het was snel bezorgd