goede service

Goede service, snelle levering en ook de qualiteit is top

Goede adviezen, goed klantcontact, matige transporteur

Ons adres blijkt nogal eens lastig vindbaar te zijn voor transporteurs in het algemeen. En we dachten in dit geval ook. Niets ontvangen en via de mail een bevestiging dat het was afgeleverd. En uiteraard niets gevonden en geen briefje in de bus. Navraag bij de buren bleek dat die ook niets ontvangen hadden. Dit teruggekoppeld naar onderdeeltotaal. Reactie bleef in eerste instantie uit. Toevalligerwijs kom ik er na een dag achter dat de transporteur het pakketje achter een bloembak heeft gezet. Met hetzelfde gemak had dat ook maanden kunnen duren. Op een gegeven moment belt onderdeeltotaal om navraag te doen over de situatie. Dat was een verhelderend gesprek en terloops kregen we nog tips. Hij heeft uit de doeken gedaan waarom voor deze transporteur gekozen is. Het blijkt nog niet zo makkelijk te zijn om een betrouwbare te vinden.... Misschien wel een tip richting onderdeeltotaal. We hebben een thermozekering voor een wasdroger besteld. Dat was in een pakketje zorgvuldig ingepakt. Het is echter zo klein, dat het makkelijk in een bubbeltjes enveloppe had gepast. Misschien dit soort dingen in een enveloppe, dat het met de gewone post meekan? De volgende keer bestel ik hier weer. Kortom: zie titel

Juiste product en snel geleverd

Alles volgens verwachting geleverd. Prijs was niet de laagste op internet. Was enige webshop met het artikel op voorraad.

Ik zit nu tien dagen te wachten op mijn pakket

Door een misverstand kon mijn pakket niet geleverd worden. Ik ben door het bedrijf gebeld en kreeg een goed onderbouwde reden en excuses. Dus ondanks dat ik geen spullen heb ben ik blij met de terugkoppeling.

Kapot onderdeel ontvangen jammer!

Zakje waar onderdelen inzaten was open geweest ik denk dat niet gecontroleerd op werking domper.

Ovenruit besteld maar omdat ik het zelf niet aandurfde hem te vervangen heb ik het laten doen. Hierdoor annuleerde ik mijn bestelling en dezelfde dag antwoord gekregen dat de bestelling niet was verstuurd. Binnen een week had ik mijn geld terug

Makkelijk bestellen, snel geleverd.

Makkelijk bestellen, snelle levering.

Goede kwaliteit, goede prijs, snelle levering

Top en snelle service

Het onderdeel was snel in huis. Echter ontving ik de updates over verzending in mn spam box waardoor ik ze niet heb gezien en hierdoor dacht dat ik niet goed op de hoogte werd gehouden.

Snelle bezorging, goed ingepakt.

PRIMA SERVICE

Telefonische hulp bij de zoektocht naar het juiste onderdeel. En vervolgens razend snelle levering. Prima resultaat.

snel het juiste onderdeel

zoekend naar een onderdeel van mijn koelkast kwam ik bij Onderdeeltotaal. Het was gemakkelijk te vinden en uit voorraad leverbaar.

Na een probleempje alles prima geregeld!

Helaas mijn product wat langere levertijd wat netjes op de site vermeeld stond

Had een product besteld wat op de site stond over langere levertijd. Dit had ik over het hoofd gezien. Ben netjes terug gebeld met de uitleg. Ik heb even geduld nodig.

Positief ervaren

Ik heb gekregen wat ik besteld heb en snel geleverd

Gewoon prima, op tijd binnen en precies wat ik nodig had.

Mijn levering stond voor de deur zonder dat ik wist dat het geleverd zou worden. Bovendien stond er ook een pakketje voor een buurman verder in de straat. Die heb ik zelf maar gebracht en voor de deur gezet. Niet echt de bedoeling, lijkt me. Verder ben ik tevreden over het product. MVG

Vandaag besteld morgen in huis dat noem ik pas snelle service .

Product voldoet aan verwachting

Voldoet aan verwachting

Goed en goedkoop

Originele onderdelen tegen de laagste prijs. Super snel geleverd! Echt een aanrader!!

Goedkoop en goed product, maar wel trage levering

Bestellen ging snel. goed product tegen nette prijs. Ook zoals gemeld op de website dezelfde dag verstuurd, maar vervolgens toch 4 dagen later pas afgeleverd.

Prima site en levering

Onderdeel makkelijk te vinden, prima site en snelle levering

Snel het juiste onderdeel geleverd

De miele wasdroger was defect. Met het typenummer onderdeel gezocht op de site. Gevonden, besteld en rap geleverd. Kan de droger nog een ronde verder.

Doen wat ze zeggen en snel leveren

Prettig te woord gedaan en ze weten waar ze over praten

Vaalendries 22

5831 DV Boxmeer