Snelle levering.

De originele onderdelen waren snel geplaatst en na enkele dagen waren deze geleverd en werken naar behoren.

Hele goede transactie

Duidelijke website, levering prima op orde..

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Wel extra bestelkosten

Een overzichtelijke website en makkelijk te bestellen. Twee werkdagen later in de bus. Voor bezorgkosten werd €2,95 in rekening gebracht. Maar het paste makkelijk in een kleine enveloppe gefrankeerd met €1,=.

Snel afgehandeld

Prima bedrijf. Bestelling snel binnen

Snel geregeld

Vlot en goed verpakt geregeld!

Snelle correcte levering

Ik had sproeiarmen voor mijn vaatwasser nodig. Nadat ik mijn merk en typenr had door gegeven. Werd het bezorgd en het past. Prima servive

Juiste product, goed verpakt en snel geleverd

Prima, hier ga ik meer onderdelen bestellen

Prima! Komen na wat ze beloven.

Prima! Komen na wat ze beloven.

Leveren wat ik wil

Het product waar ik naar op zoek was, wordt goed omschreven, snelle bestelling snelle levering en precies het product wat ik nodig had.

Super geholpen !

Ik was op zoek naar een kapje op het lampje van de afzuigkap, even gebeld en super geholpen door een medewerker. Het paste perfect !

Slecht

Op hun site stond dat ze het op voorraad hadden ,maar ik heb een week moeten wachten ipv 1 of 2 dagen

Vanaf bestelling tot aflevering is het een vloeiend proces.......loopt op rolletjes........helemaal top

Toppie

Snel en goed

Op tijd bezorgd en het juiste en passende product ontvangen

Mijn ervaring is prima.

Uitstekende service

Prettig contact met de helpdesk, de juiste onderdelen in goede orde ontvangen. Niet verpakt in overbodig plastic maar met papier. Zal in de toekomst zeker weer zaken doen met Onderdeeltotaal:-) mocht dat nodig zijn

Snel en correct verzorgd

Goed geprijsd, snel geleverd

Fijn dat specifieke onderdelen zo makkelijk te bestellen zijn. Mijn bestelling was goed geprijsd en de volgende dag keurig bezorgd

Gezocht en gevonden

Heb voor mijn koffiemachine los van elkaar 2 onderdelen besteld die keurig gelijktijdig werden bezorgd. En de machine doet weer wat ie moet doen...

Top! Super snel en precies op maat. Wij zijn zeer tevreden!

Er volgde heel snel antwoord na de chat of het deurtje geschikt zou zijn voor mijn koelkast. Daardoor bestelling geplaatst en de volgende dag was het item al in huis! In 5 minuten gefixt! Wij zijn super tevreden!

Goede service en snelle bezorging.

Vaalendries 22

5831 DV Boxmeer