Uit voorraad geleverd voor goede prijs

Het juiste onderdeel. Twee aanmerkingen: tap-gat voor aandrijfpoelie op dit kruis is M10. Het originele was M12. Originele as had ril waar oring in zat. Deze heb dat niet, maar zal naar mijn beoordeling geen problemen geven...

Perfect.

Klein onderdeeltje voor de vaatwasser, s'avonds besteld en volgende dag in huis. Goedkoop en snel, wat wil een mens nog meer.

Snelle bezorging, artikel zoals verwacht.

Snelle bezorging Artikel zoals verwacht

De levering is snel. Prima service, goede aftersales, prettig contact!

Top service!!

Glas besteld voor mijn magnetron. Kreeg het de volgende dag al binnen, maar ik had helaas het verkeerde besteld. Gebeld met Onderdeel totaal en zij hebben er alles aan gedaan om het juist zo snel mogelijk op te sturen. Verkeerde kon ik retour sturen en kreeg mijn geld terug. Heel vriendelijk te woord gestaan door medewerkers en zodra ik weer iets nodig heb, staat dit bedrijf op mijn voorkeur lijstje :)

Goed advies, snel geleverd

Juiste advies mbt benodigde onderdelen en nummers en snel geleverd

goed product, prima levering

Onderdeel snel gevonden en besteld. Voorraad, dus snel in huis en gemonteerd

Besteld, geleverd, zelf geplaatst......perfect

Kwaliteit en snelheid top

Perfect passend onderdeel juiste prijs snelle levering , wat wil je nog meer

zeer goed

geweldig geholpen aan de telefoon, en de volgende dag had ik het product in huis,

Snell en goedkoop

Prima product en kwam binne 24 uur. Dus weer erg tevreden

Top service en snelle levering

Ik was nog een onderdeel vergeten te bestellen en na een telefoontje hebben ze het netjes bij de bestelling gevoegd. Snelle service en goeie afhandeling.

Geleverd zoals afgesproken

Helemaal goed en op tijd

Uistekend

Maar helaas er zat geen de- en montage voorbeeld bij voor de Espresso Magimix M 500, Krups

Snelle levering. Duidelijke site, vooral vwb het type nr en het bijbehorende onderdeel

Goede, attente service

Na overleg kreeg ik de juiste suggestie ter reparatie van een DeLonghi Lattissima koffiezetapparaat. Waarschijnlijk niet te vermijden voor een webwinkel was wel dat de verzending van 4 kleine rubberen ringetjes met een postpakket plaatsvond waar een eenvoudige envelop had volstaan.

Snelle service, goede prijzen.

Zocht edn onderdeel voor de Nespresso megamix. Vond de brouwunit boor edn hele schappelijke prijs. Tot mijn verbazing had ik hem de volgende dag al in huis. Prima bedrijf zou ik zeggen!

Top bedrijf

Alles op 1 dag geregeld. Gebeld, onderdeel opgehaald in Boxmeer, koffiemachine weer gemaakt. Geweldig. Fijn dat er nog bedrijven zijn die onderdelen op voorraad hebben om apparaten een 2e leven geven.

Nespresso Krups

Heb een onderdeel besteld, maar na 2 weken geen informatie over de status word je er wel een beetje gefrustreerd over

Goed geweldig!

Snelle en goede ervaring! Klantenservice reageerd erg snel.

Uitstekend!

Onderdeeltotaal was de enige partij die dit onderdeel kon leveren, wat al een aanbeveling was :-). Levering en verwachtte levertijd helemaal volgens belofte - meer wens ik niet.

Perfect en snelle levering

Nadat de levering wat traag op gang kwam, heeft het bedrijf zijn uiterste best gedaan om goede service te verlenen.

Late reactie

Na anderhalve week maar eens gemaild waar mijn bestelling bleef . Werd wel gelijk gebeld .en excuses gemaakt door het bedrijf . En mij werd verteld het nog wel even kon duren voor dat mijn bestelling geleverd kin worden . Onderdelen moesten uit Frankrijk komen .en ik de keuze had dat geld terug gestort kon krijgen . Man was erg aardig en daarom zij ik wacht wel op mijn beste.

Heldere website en snelle levering.

Ik was op zoek naar een specifiek onderdeel en trof dat hier. Heel fijn dat je een apparaat op deze manier nog kunt blijven gebruiken.

Vaalendries 22

5831 DV Boxmeer