Perfecte levering

Onderdeel besteld via internet, de volgende werkdag al geleverd. Prijs/kwaliteit verhouding uitsteend. Aanrader dit bedrijf.

Van een oud type stofzuiger kon ik op onderdeeltotaal.nl het benodigde onderdeel bestellen.

Weer een duur apparaat kunnen repareren

Ik was blij dat ik een onderdeel voor mijn Panasonic broodbakmachine zo gemakkelijk kon vinden bij Onderdeeltotaal.nl en tegen een onverwachte lage prijs. Fantastisch.

Goede kwaliteit prima prijs

De vervangende pomp voor mijn expresso was snel leverbaar. Informatie prima 👌 Prijs was zeer scherp. Ik drink weer heerlijke expresso

Uitstekende service

Vlotte toezending

Prima ervaring

Alles heel vlot verlopen, een aanrader.....

Dagen te laat geleverd

Vandaag besteld voor 16.00 uur = morgen geleverd. Dat gaat dus niet op. Dagen gewacht met een vaatwasser die uitgebouwd was.

Goede service en snelle levering.

heb totaal geen klachten, super snel geregeld .

Prima geregeld

Wel grote doos zeg met veel vulsel, verder netjes aangekomen.

Meer dan uitstekend!

Eerst even telefonisch overleg gehad. Werd uiterst vriendelijk te woord gestaan. Vervolgens besteld. Binnen 24 uur geleverd. Top.

Vriendelijk, Snelling en Goede tracking

Uitstekend en professioneel.

Ontzettend snelle levering

Prima prijzen en snelle levering

Nespresso artikelen tegen goede prijs en prima service

Afgelopen week twee capsule opvangbakjes van ons Nespresso apparaat besteld. Zeer snelle levering. Goede prijs. En prima service. 1 bakje was fout. Foutje gemaakt bij inpakken bij onderdeeltotaal. Snel en zorgvuldig opgelost. Prima!!!

Fijn dat je de bestelling in Boxmeer kunt afhalen. Vriendelijk geholpen. Je kunt ook bellen of iets op vooorraad is. Zo ja kun je direct afhalen. Zo niet, wordt het besteld. Aanrader👍

Fantastische service !

Ontzettend goed geholpen door onderdeel totaal , online kun je makkelijk je product vinden en een dag later ontvangen. Product omruilen was ook geen probleem , begrepen snel welk product ik wel moest hebben en werd weer meteen verzonden. Zelden z’on service ervaren !

Geweldig en snel

Vrijdag aandrijfriem voor droogtrommel besteld, zaterdag draaide hij weer.

geweldig

vooraf telefonisch contact gehad en men gaf mij het juiste artikelnummer, waardoor de bestelling een fluitje van een cent was. de volgende dag geleverd.

Goed product voor de beste prijs

Onderdeel voor mijn keukenmachine gekocht. Het was hier beduidend goedkoper dan ik op andere plaatsen had gezien en ik heb het snel en in uitstekende staat ontvangen.

Brouwunit voor een nespresso apparaat gekocht. Telefonisch goed te woord gestaan en per mail een snelle reactie gehad. Kortom een goede web winkel

Snelle correcte levering

Dankzij het onderdeel van onderdeeltotaal Kan mijn koffiezet weer een paar jaar mee. Top!

hele goede service

Onze Nespresso kreeg weer een tweede leven door de geweldig snelle dienst om te zoeken naar het juiste onderdeel en snelle aflevering door Onderdeel.nl.

Alles naar wens

Erg tevreden dat we onze broodbakmachine een tweede leven konden geven. Onderdeeltotaal heeft snel en goed geleverd.

Snel geleverd, product zoals omschreven

Snelle levering, duidelijke informatie over de bestelling op de mail en product zoals op de website omschreven. Daarnaast een nette prijs. Heel tevreden!

Bijna zoals verwacht...

Duidelijk, goed geinformeerd via mailtjes i.v.m verwerking bestelling e.d. Ook i.v.m het afleveren prima op de hoogte gehouden. Jammer dat het afleveren een dag langer duurde dan verwacht. Al met al; bijna een 10.....

Vaalendries 22

5831 DV Boxmeer