Pluspunten

Telefonisch makkelijk benaderbaar om een onderdeel op te zoeken voor mij. Super en snel geleverd!

Pluspunten

Eerst nog een vraag gemaild en snel antwoord ontvangen. Bestelde onderdelen snel en goed ontvangen.

Pluspunten

Snelle levering en klantenservice is goed te bereiken

Informatie rondom levering wordt pas na een X aantal tijd zichtbaar. Wanneer je links ontvangt hoe je het product kan volgen werken deze pas later. DIt staat nergens vermeld.

Pluspunten

niet duur, snel geleverd

Pluspunten

Snelle levering van de juiste materialen

er mag tijdens het bestellen meer duidelijkheid zijn over de levertijd

Pluspunten

snelle levering en vlug antwoord op mail over produkt voor mij 10/10

Pluspunten

snelle levering, telf perfecte service

geen

Pluspunten

snelle levering gebeld met vragen, fantastisch geholpen

Pluspunten

Snelle levering prima product

Pluspunten

Uitstekende service

Levertijd was wat onduidelijk, omdat je niet weet in de shop of een onderdeel op voorraad is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Doet wat het belooft. Bijna geloofde ik het niet omdat de webshop beetje out of date leek en prijs te mooi om waar te zijn ;-), maar mijn bestelling is echt netjes en goed afgehandeld.

Webshop lijkt beetje oud (z/w foto en zo) en bezorging via DPD is (althans in mijn beleving) ook beetje achterhaald. Maar nogmaals: alles perfect geregeld ook al zaten er heel veel stappen tussen.

Pluspunten

Prima kwaliteit/prijs verhouding. Makkelijke bestel procedure en vlotte afhandeling.v

Verzending gebeurd via DPD. Vervelend is dat wanneer je niet thuis bent bij aflevering DPD de zending direct naar een afhaalpunt brengt. In mijn woonplaats hanteren ze echter maar één afhaalpunt voor de hele stad.

Pluspunten

Verpakking was wat overdreven. Twee plastic onderdeeltjes ter grootte van een 6 mm plug in een doos. Had in een enveloppe gekund.

Pluspunten

De prijs van het product

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed verpakt en snelle levering vanuit onderdeeltotaal.

Jammer dat gekozen is om DPD het pakketje te laten bezorgen. Ik moest van zolder komen wat schijnbaar niet snel genoeg ging want de bezorger was alweer weg. Pakketje wordt niet nogmaals aangeboden maar is pas de volgende!! werkdag NA 16 uur op te halen bij een DPD service punt. DPD heeft mijn pakket afgegeven bij een punt die om 18 uur sluit. Voor mij als werkende tot 18uur niet altijd haalbaar en heb dus weer iemand anders moeten lastigvallen om mijn pakketje 3 kilometer verderop te kunnen ophalen waardoor ik mijn pakketje dus niet een dag na bestelling in huis had. TIP: Post NL kent dit niet. Die probeert bij niet thuis af te leveren bij buren en heeft anders als servicepunt in de regel een supermarkt die 7 dagen per week en in de avonduren open is.

Pluspunten

Duidelijke informatie, snelle levering. Alles ging goed en snel.

Pluspunten

Goed telefonisch contact en hulp, snelle levering.

Pluspunten

snelle levering en service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, er miste iets van de bestelling maar snel opgelost

Pluspunten

KWALITEIT/PRIJSVERHOUDING ZEER GOED T.O.V. ANDERE WEBWINKELS

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer duidelijke en makkelijk te bedienen website(winkel). Klasse! Veel soorten/ maten/ types, alles wat je zoekt is er. Snelle levering, keurig.

Pluspunten

Snelle correcte levering !

Product aan de prijzige kant.

Pluspunten

Helder en correct in afhandeling van bestelling.

Pluspunten

Alles goed geleverd onderdelen paste goed .Ik had teveel besteld voor een vlgd keer deze helaas met de verpakking weggegooid,stom.

Pluspunten

Supersnelle levering, goede kwaliteit. Absoluut aan te bevelen.

Vaalendries 22

5831 DV Boxmeer