Pluspunten

Zeer adequaat ter woord gestaan bij vragen over product. Levering netjes op tijd bezorgd.

Pluspunten

Gemakkelijk zoeken naar onderdelen en snelle levering.

Wat meer technische achtergrond zodat vragen beter beantwoord kunnen worden.

Pluspunten

Snelle levering en goede informatie over tijdstip van aflevering.

Geen.

Pluspunten

Goed, snel en onderdeel die ik zocht was bij hen goedkoopste die ik kon vinden (koolborstels)

Zaterdag en zondag verzending zou top zijn. Hrt gaat immers om onderdelen die je liever vandaag dan morgen binnen wil krijgen

Pluspunten

Snelle afhandeling

Pluspunten

heel snel geleverd en het was onderdeel voldeed aan de verwachting

Pluspunten

Groot assortiment Snelle levering

Pluspunten

Alles was positief

Pluspunten

email vooraf aan de bestelling, snel beantwoord en bestelling snel binnen

Pluspunten

Snel, adequaat en precies het onderdeel voor de broodbakmachine dat ik nodig had!

Het aanmaken van een account was wat verwarrend en lukte niet. In een telefoontje met een zeer vriendelijke meneer werd ik snel op weg geholpen

Pluspunten

bestelling stond mooi klaar op de balie, geen wachttijd

Pluspunten

Geleverd wat je nodig hebt

Pluspunten

Na verkeerd adres zonder kosten naar goede adres verstuurd..klasse..

Pluspunten

Lage prijs

Lagere verzendkosten als iets door de brievenbus past en dan hoef ik niet te wachten op de postbode.

Pluspunten

Snel en goede prijs

Assortiment uitbreiden, anders weinig herhalingsaankopen

Pluspunten

1. De mogelijkheid om telefonisch te overleggen. 2. De medewerker van Onderdeeltotaal.nl heeft veel (praktijk) kennis paraat om te bepalen welke onderdelen je nodig hebt. 3. Voorraad, zodat je spullen direct op kunt halen/laten verzenden.

Pluspunten

Juiste onderdeel en mooi op tijd tegen goede prijs

Pluspunten

Perfekt

Pluspunten

Duidelijk met advies

Pluspunten

Snelle service tegen zeer betaalbare prijs! Op vakantie onderdeel melkopschuimer kwijt geraakt (ja, neem het dan ook niet mee zou je denken ;-). In mijn luie stoel via mobiel een nieuwe besteld en bij terugkomst was de bezorger al langs geweest... alleen was ik er niet. Ze werken nu nog met DPD, maar daar komt einde jaar verandering heb ik telefonisch vernomen van een fijne medewerker! Die heeft namelijk de moeite genomen mij te bellen nadat ik had gevraagd (per mail) waarom ze toch met DPD samenwerken. (geen fijne ervaringen mee) Per 1 januari gaan ze met een betere pakketservice werken en hoef je het dus ook niet meer op te halen als je niet thuis bent. Omdat ik nu zo teleurgesteld dat ik niet gelijk een goede cappuccino kon maken toen ik terug was van vakantie, mijn pakket moest ophalen en daardoor ook nog wat akkefietjes had gehad kreeg ik zelfs mijn geld terug. Nou, dat is toch echt topservice! Kortom, uitstekende (persoonlijke) service, goede prijs en eerlijke medewerkers.

Het verbeterpunt om met een andere pakketservice te gaan werken hebben ze al uitgevoerd maar we moeten nog even een paar maanden geduld hebben. Per 1 januari nog betere service dus!

Vaalendries 22

5831 DV Boxmeer