Beste Raymon, Wat jammer om te horen dat u niet tevreden was over onze snelheid. Wij hebben dit inderdaad vaker gehoord, en bieden daarom sinds vandaag meerdere abonnementen aan, met ook een hogere snelheid! U bent helaas al overgestapt, maar wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen. Wij vinden het fijn om te horen dat u ons desondanks de snelheid, alsnog aanbeveelt. Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Budget Mobiel Klachten, Jip
Beste Pim, Ik vind het erg jammer om te horen dat u verkeerd geïnformeerd bent, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wij bieden zeker opties aan voor verlengen, zonder extra kosten uiteraard. Mocht u nog graag telefonisch contact met ons willen om de situatie te bespreken, verneem ik graag van u. Met vriendelijke groet, Jip, Budget Mobiel Klachten
Hi Cynthia, Wat vervelend om te horen dat je dit zo ervaart. Het is inderdaad zo bij ons dat je 4 GB per dag hebt en dat zodra deze op is, je dit kunt bijvullen door middel van een sms naar 7171 met 'BUNDEL'. Dit is gratis en onbeperkt. Voor in het buitenland binnen de EU heb je 21 GB per maand. Mocht je problemen ervaren hiermee in Nederland of in het buitenland binnen de EU ondanks je bundels niet op zijn, raad ik je zeker aan om even contact met ons op te nemen via onze live chat: https://www.budgetthuis.nl/mobiel/klantenservice. Wij kijken graag met je mee wat de oorzaak hier van kan zijn! Met vriendelijke groet, Het management Budget Mobiel
Dank voor de mooie review en de feedback. Die nemen we mee! Met vriendelijke groet, Budget Mobiel Webcare
Hi Ron, Wat vervelend om te horen dat er onduidelijkheid was over de snelheid van onze abonnementen. Ik kan mij voorstellen dat dit jammer is. Al horen wij vaak wel terug dat onze snelheid goed werkt en dat je het zelfs zou moeten kunnen gebruiken voor het streamen van Netflix of Youtube. Mocht je willen dat wij even met je mee kijken of alles rondom je abonnement goed staat, dan horen wij dit graag. Zou je dan contact met ons kunnen opnemen via onze livechat met een referentie naar deze review? Wij zien dan graag je reactie tegemoet. Voor nu wens ik je verder nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, Budget Mobiel, Het Management
Beste Henk, Bedankt voor je reactie. Bij Budget Mobiel hanteren wij een snelheid van 5 Mb/s voor downloaden en 1 MB/s bij uploaden. Wij maken hier ook gebruik van het betrouwbare KPN-netwerk. Het is inderdaad een stukje langzamer dan bij KPN zelf, maar in ieder geval voldoende voor de dagelijkse bezigheden. We zijn daarom ook wat goedkoper dan KPN zelf. Deze snelheden hebben wij neergezet in onze fair use policy die je kunt raadplegen op onze website en waarvan je een linkje te zien krijg bij de knop 'bestellen' bij de aanmelding. Ik hoop dat dit wat meer inzicht geeft. Met vriendelijke groet, Budget Mobiel, Het Management
Beste Carla, Excuses dat wij u zo lang hebben laten wachten op een reactie. Het is inderdaad erg frustrerend dat u zo lang moest wachten op een werkende simkaart. Inmiddels heeft u met een collega gesproken en deze wist de simkaart te activeren, gelukkig. Bedankt voor uw feedback en wat fijn dat u nog klant bent bij ons! Met vriendelijke groet, Budget Mobiel, Het Management
Thank you for the review and the kind words, Dora! Kind regards, Budget Mobiel Webcare team
Fijn om te horen, Josien. :) Dank voor de review! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Wat goed dat je zo tevreden bent, Marcel! Dank voor je review :) Met vriendelijke groet, Budget Mobiel Webcare
We gaan ons best doen om dat zo te houden. :) Dank voor je review, Tjutjar! Met vriendelijke groet, Budget Mobiel Webcare
Beste Rita, Wat vervelend om te horen dat u onze diensten zo ervaart. U maakt gebruik van een Budget Mobiel Basis abonnement, welke 7GB aan internet inhoudt. Dit is niet voor iedereen voldoende en daarom bieden wij de mogelijkheid om een extra 2GB te bestellen in onze app. Omdat het inderdaad lastig is om dat te doen als uw internet op is, houden wij onze klanten op de hoogte van hun verbruik, door ze een berichtje te sturen dat er 80% van hun data al is verbruikt. Met de overige 20% is het dus mogelijk om alvast wat internet bij te kopen. U geeft ook aan dat u dit 4 keer aan de maand heeft moeten doen, maar wist u ook dat wij een onbeperkt abonnement aanbieden? Dan hoeft u niet telkens bij te kopen. Met vriendelijke groet, Budget Mobiel, Het Management
Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.