slechts 4 gb per dag bij onbeperkt... dat merk je pas na afsluiten contract

Je denkt: Fijn! Onbeperkt data. Dat is dus niet waar. Dan denk je: ik bel ze even. Vergeet het maar totaal onbereikbaar per foon. Chatbot werkt kut. Ik ben in een verzwelgend drijfzand geraakt bij Buget. NIET DOEN !!!!!!

Super fijne bundel

Geen toevoeging

Onbeperkt

Nvt

Stabiel internet maar...

Kpn stabiel internet Maar te traag voor deze tijd plus weer een prijs verhoging van 2euro, voor 2 euro meer heb je 500mbit bij een andere provider. Helaas overgestapt naar een ander unlimited internet provider die veel sneller is. Ik beveel het wel aan, aangezien het gewoon stabiel is en geen zorgen dat je over je limiet gaat.

Reactie van het bedrijf

Beste Raymon, Wat jammer om te horen dat u niet tevreden was over onze snelheid. Wij hebben dit inderdaad vaker gehoord, en bieden daarom sinds vandaag meerdere abonnementen aan, met ook een hogere snelheid! U bent helaas al overgestapt, maar wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen. Wij vinden het fijn om te horen dat u ons desondanks de snelheid, alsnog aanbeveelt. Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Budget Mobiel Klachten, Jip

Verlengen van maandelijks abo kan niet

Bij het verzoek om te verlengen van een maandelijks abonnement kreeg ik te horen dat dat niet kan. Opnieuw een nieuwe simkaart aanschaffen en opstartkosten a 15 euro. Zo maak je het verre van aantrekkelijk om klanten te behouden. Daarnaast ook slechte ontvangst. Gaat via het KPN netwerk wordt gezegd maar met KPN netwerk was ontvangst stukken beter. Geen budget meer hier.

Reactie van het bedrijf

Beste Pim, Ik vind het erg jammer om te horen dat u verkeerd geïnformeerd bent, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wij bieden zeker opties aan voor verlengen, zonder extra kosten uiteraard. Mocht u nog graag telefonisch contact met ons willen om de situatie te bespreken, verneem ik graag van u. Met vriendelijke groet, Jip, Budget Mobiel Klachten

Moeilijk.

Onbeperkt internet doen ze moeilijk mee. Na 4GB internet verbruik op een dag moet je om de 1gig sms'en om te opwaarderen... na 21gb per dag word je internet snelheid verlaagd en kan je deze weer verhogen door internet bij te kopen... waarom heb ik dan onbeperkt pakket genomen??? Geen optie/instellingen voor internet in het buitenland. Of niet dat ik kan vinden maar hier zullen zeker hoge kosten aan verbonden zijn dus lekker verstoppen die boel..

Reactie van het bedrijf

Hi Cynthia, Wat vervelend om te horen dat je dit zo ervaart. Het is inderdaad zo bij ons dat je 4 GB per dag hebt en dat zodra deze op is, je dit kunt bijvullen door middel van een sms naar 7171 met 'BUNDEL'. Dit is gratis en onbeperkt. Voor in het buitenland binnen de EU heb je 21 GB per maand. Mocht je problemen ervaren hiermee in Nederland of in het buitenland binnen de EU ondanks je bundels niet op zijn, raad ik je zeker aan om even contact met ons op te nemen via onze live chat: https://www.budgetthuis.nl/mobiel/klantenservice. Wij kijken graag met je mee wat de oorzaak hier van kan zijn! Met vriendelijke groet, Het management Budget Mobiel

goedkoop is duurkoop

Niet positief, de klantenservice is heel erg matig en de ontvangst is heel slecht. Het is moeilijk oplossingen te vinden met de provider.. zodra ik kan stap ik over naar een andere

Prima bereik en service.

mijn ervaring is prima maar ik zou liever wat minder GB hebben en een goedkoper abonnement.

Reactie van het bedrijf

Dank voor de mooie review en de feedback. Die nemen we mee! Met vriendelijke groet, Budget Mobiel Webcare

Slecht ontvangst

Zeer traag internet dan bij mijn oude provider. Ik had beter de "kleine lettertjes" moeten lezen. Het enige wat ik dacht en verwacht had was is dat het KPN netwerk altijd en overal hetzelfde is. Maar dat is dus blijk niet zo. Ik ben erg blij dat ik maar een jaarcontract heb afgesloten. Daarna weer rap overstappen!

Reactie van het bedrijf

Hi Ron, Wat vervelend om te horen dat er onduidelijkheid was over de snelheid van onze abonnementen. Ik kan mij voorstellen dat dit jammer is. Al horen wij vaak wel terug dat onze snelheid goed werkt en dat je het zelfs zou moeten kunnen gebruiken voor het streamen van Netflix of Youtube. Mocht je willen dat wij even met je mee kijken of alles rondom je abonnement goed staat, dan horen wij dit graag. Zou je dan contact met ons kunnen opnemen via onze livechat met een referentie naar deze review? Wij zien dan graag je reactie tegemoet. Voor nu wens ik je verder nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, Budget Mobiel, Het Management

Snelheid veel lager dan verwacht

Heb een budget mobiel abonnement genomen en ik ben verrast door de lage snelheid van slechts 4 Mb/s. Dit is veel lager dan mijn oude abonnement waarbij ik makkelijk 40Mb/s haalde. Deze lage snelheid was niet duidelijk vermeld bij het afsluiten. Heb nu spijt dat ik een jaarcontract heb afgesloten

Reactie van het bedrijf

Beste Henk, Bedankt voor je reactie. Bij Budget Mobiel hanteren wij een snelheid van 5 Mb/s voor downloaden en 1 MB/s bij uploaden. Wij maken hier ook gebruik van het betrouwbare KPN-netwerk. Het is inderdaad een stukje langzamer dan bij KPN zelf, maar in ieder geval voldoende voor de dagelijkse bezigheden. We zijn daarom ook wat goedkoper dan KPN zelf. Deze snelheden hebben wij neergezet in onze fair use policy die je kunt raadplegen op onze website en waarvan je een linkje te zien krijg bij de knop 'bestellen' bij de aanmelding. Ik hoop dat dit wat meer inzicht geeft. Met vriendelijke groet, Budget Mobiel, Het Management

Onprofessioneel

Ik kan mijn simkaart niet activeren. Als ik contact met budgetmobiel opneem via klantenservice zijn zij niet bereikbaar. Dagenlang vele malen gebeld, er wordt niet opgenomen. Contactformulier ingevuld, geen reactie. Klachtformulier ingevuld, geen reactie. Wat is dit voor spookbedrijf? Wel geld afschrijven maar geen service leveren bij een probleempje. Zeer teleurgesteld in dit bedrijf .

Reactie van het bedrijf

Beste Carla, Excuses dat wij u zo lang hebben laten wachten op een reactie. Het is inderdaad erg frustrerend dat u zo lang moest wachten op een werkende simkaart. Inmiddels heeft u met een collega gesproken en deze wist de simkaart te activeren, gelukkig. Bedankt voor uw feedback en wat fijn dat u nog klant bent bij ons! Met vriendelijke groet, Budget Mobiel, Het Management

Service is as good as expected

Reactie van het bedrijf

Thank you for the review and the kind words, Dora! Kind regards, Budget Mobiel Webcare team

Prima onbeperkt abonnement

Goed contact met klantenservice

Reactie van het bedrijf

Fijn om te horen, Josien. :) Dank voor de review! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare

Prima klantenservice!!

Ik heb contact gezocht om een abonnement aan te passen en het was zo geregeld!! Erg fijn dat het zo kon en ook zo vlot

Reactie van het bedrijf

Wat goed dat je zo tevreden bent, Marcel! Dank voor je review :) Met vriendelijke groet, Budget Mobiel Webcare

Fantastich

Nog nooit geen problemen mee gehad

Reactie van het bedrijf

We gaan ons best doen om dat zo te houden. :) Dank voor je review, Tjutjar! Met vriendelijke groet, Budget Mobiel Webcare

Oke

Er zijn teveel mensen die over een ding gaan.

Perfect!

Kan niet beter.

Geen enkele klacht

Overal en altijd goed bereikbaar en internet!

Positieve ervaringen

Goed bereik en behulpzame klantenservice

Over het algemeen goed, tot je data op is

Vanwege geen internet moest ik gebruik maken van mijn mobiele data. Daar was ik snel daarheen in eerste dagen vd maand. Je kan dan 2 gb aankopen voor 5€ Twee belangrijke punten hierbij: - dat blijft maar 7 dgn geldig (hoezo? Waarom?) nu moet ik 4x deze maand 2gb kopen. - nog onbegrijpelijker is dat je die aankoop alleen via de app of de website kan doen! Hoe dan? Als je geen internet hebt!! Ik ben dus naar een supermarkt gegaan om daar gebruik te maken vd WiFi. Andere providers geven bij de melding in de sms dat data op is een mogelijkheid om via sms aan te kopen. Dan is het snel geregeld.

Reactie van het bedrijf

Beste Rita, Wat vervelend om te horen dat u onze diensten zo ervaart. U maakt gebruik van een Budget Mobiel Basis abonnement, welke 7GB aan internet inhoudt. Dit is niet voor iedereen voldoende en daarom bieden wij de mogelijkheid om een extra 2GB te bestellen in onze app. Omdat het inderdaad lastig is om dat te doen als uw internet op is, houden wij onze klanten op de hoogte van hun verbruik, door ze een berichtje te sturen dat er 80% van hun data al is verbruikt. Met de overige 20% is het dus mogelijk om alvast wat internet bij te kopen. U geeft ook aan dat u dit 4 keer aan de maand heeft moeten doen, maar wist u ook dat wij een onbeperkt abonnement aanbieden? Dan hoeft u niet telkens bij te kopen. Met vriendelijke groet, Budget Mobiel, Het Management

Super geholpen

Ik wist niet precies bij wie ik moest zijn maar had snel de Juiste persoon aan de telefoon

Waar naar zijn geld

Tevreden goed ook in het buitenland

Goed zo voor mij

Altijd goede service gehad

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.