Excellent

I got my answers on time

super!

Geweldig geholpen!!!!

Prettig, vlot, vriendelijk

Uitstekende service, dankjewel.

Super geholpen

Het was het wachten in de wachtrij absoluut waard, ben super geholpen en de persoon Gabriela in kwestie was meer als vriendelijk en behulpzaam

Deze man snapt het tenminste!

Prima service, goed geluisterd en adequaat gehandeld!

Ze heeft me goed en efficiënt geholpen

Ik heb meestal een hoop ergernis in de chat maar nu ben ik duidelijk snel en naar behoren geholpen.

Goed geholpen

Prima probleem opgelost! Uitleg was duidelijk!

Fijne behulpzaam

Top medewerkers je wordt meteen fijne geholpen.

Goedkoop goed abonnement dat maandelijks opzegbaar is.

Niks verder aan toe te voegen.

Binnen twee minuten was mijn probleem opgelost.

Kort en duidelijk

Duidelijke zinnen . En geen onzin. Dus kort en krachtig. Mooi Nederlands en de taal op de chat prima. Niet te formeel en niet te losjes.

goed geholpen

prima provider

Ik ben tevreden met Budget Mobiel en de klantenservice is goed. Het is alleen niet mogelijk om zakelijke 0900 nummers te bellen met een onbeperkt abonnement, dan moet je tegoed bijkopen. Dit vind ik een minpunt.

toppie

geweldige klantadviseur!

Snel en efficient

Natalie van Budget Mobiel heeft mij eenvoudig en snel geholpen.

Heeft me geholpen tot het opgelost was

Eerder had ik iemand kon me niet helpen en deze telefoniste ging door tot het opgelost was. Gew

Redelijk goed

Het aanvragen van een abonnement gaat moeizaam en het is niet duidelijk of je de aanbetaling wel of niet hebt voldaan. Omdat het via de site van Bugetmobile wel bevestigd/verstuurd wordt, maar in mij geval is uiteindelijk de aanbetaling niet gelukt. Dit ook meerdere malen achterelkaar geprobeerd. En de chat kan ook zeker beter. Ik was uiteindelijk aan de buurt, stel me vraag en de persoon in kwestie gaf aan dat hij niet meer beschikbaar was. Daarbij is het beter om ook voor de klanten telefonisch bereikbaar te zijn.

Niks op aan te merken

Fantastic customer service! :)

She was very kind and helpful! She even switched to English, since I can't really speak Dutch :) Great and fast customer service <3

een goede ervaring

het was een goede ervaring met duidelijke uitleg.

heel fijn geholpen

ik ben tevreden met de klantenservice!!!

Helemaal top

Iris heeft goed geholpen

Te vreden

Bedankt!!

Geweldig, prima medewerker en klantvriendelijk geholpen

Prima geholpen, medewerker is zeer klantvriendelijk

Goed en snel geholpen

goed en snel geholpen

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.