netjes contact en behulpzame chat

mijn nummer was via nummerbehoud aangevraagd, maar na overzetten geen bereik. Gechat met de helpdesk en binnen korte tijd was het geregeld. Prima service!

Goed geholpen!

Jammer dat het opzeggen van een abonnement niet via de site kan, maar uiteindelijk ben ik via de chat prima geholpen.

eindelijk op de goede link

bij Maissae goed geholpen, moet natuurlijk afwachten of de simkaart op tijd in mijn brievenbus ligt

Slecht

Mijn ervaring was heel slecht en ik ben daarvan heel erg teleurgesteld. Veel contact en veel chat niemand van de medewerkers weet wat is er aan de hand met mijn simkaart behalve de mevrouw wie heet ( Lente). Ik ben heel tevreden op haar.

Behulpzaam

Wachttijd duurt iets langer dan aangegeven

Goed duidelijk

Top thiemo

Snel geholpen via de chat, prima geregeld!

Goed geholpen

Goed opgelost eindelijk

Heel klantvriendelijk

via de chat prima contact gehad

prima contact gehad via de chat. Ik hoop zo dat het salderen straks weer op jaarbasis gaat dan wilik klant blijven bij budgetthuis. anders.....

Snelle een correcte afhandeling van mijn vraag.

Ik wilde overstappen met mijn mobiele abonnement, maar zag bij het invullen van het overstapformulier dat mijn huidige contract nog loopt tot oktober 2023 en daardoor nog niet kon overstappen. Via chat contact gezocht. Werd vriendelijke, snel en correct geholpen door Lente. Binnen de toegezegde 10 minuten ontving ik de bevestigingsmail van mijn opzeggen. Perfecte online dienstverlening zonder poespas.

weinig problemen

Ik had een probleem met de combi korting maar deze is als het goed is opgelost.

Ga hier niet mee in zee

Bedrijf is alleen gebouwd op geld trekken. 3 keer geprobeerd op te zeggen en de laatste medewerker heeft het eindelijk geregeld (na 2 maanden doorbetalen) Fair use policy op de onbeperkt data, je moet sms'en met het nummer om uit te breiden dus je kunt de sim niet in een dongle gebruiken.

Probleem opgelost

Heel fijn geholpen, heel duidelijk en is nu verholpen mijn probleem.

Maïssae top service heel duidelijk hartstikke lieve meid

Maïssae top service heel duidelijk hartstikke lieve meid

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk geregeld

Goed geholpen

Ze heeft me heel goed geholpen

super behulpzaam

Ik werd geholpen door Gabriella die mij overal super duidelijk en begripvol mee heeft geholpen!

iris goed geholpen, helaas na dagen lang pas antwoord.

Snel en efficient!

heel blij

k ben heel tevreden met natalie. Zij is zo vriendelijk , reager zij gelijk op jou en zij heel je gelijk met al je vragen die je hebt.. k had probleem met mij mobiele internet en natalie heeft mij gelijk geholpen en doet het weer Dankjewel natalie voor je tijd k ben heel heel tevreden met jou

Voortreffelijk!

Een week lang heb ik geen mobiel internet. Bleek iets verkeerds te zijn gegaan tussen KPN en Budget Mobiel. Jip pakte het meteen op en was zo vriendelijk om het persoonlijk met mij verder te bespreken. Jip nam het heft in eigen handen <3 Werknemer van de maand maken!!!

Heel goed geholen

Heel fijn gechat met Gabrielle, Zij heeft mij prima geholpen. Het duurde trouwens wel lang voordat ik met iemand kon chatten.

heel goed

het us heel goed en duidelijk danknu

Super goede begeleiding.

Extra simkaart activeren als je al een simkaart hebt, is alleen erg lastig. Dit mag wel wat makkelijker. Gelukkig was er een hele lieve behulpzame dame via de chat zo aardig om me te helpen. Heel fijn!!!

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.