Al jaren een tevreden klant!

Altijd tevreden en nooit problemen.

Prima geholpen

Snel en adequaat geholpen.

Goed en snel geholpen

Mijn vraag werd snel uitgezocht en opgelost.

Goed geholpen

Fijn dat er out of the box wordt meegedacht!

Heel Positief

snel en efficient

Deze medewerker is heel behulpzaam. Ze ging meteen mijn vraag bekijken en uitvoeren. Ben erg tevreden met haar hulp! topper.

Eindeloos doorgestuurd en als laatste van Chanay eindelijk een toezegging. Natalie heeft het gesprek

Slecht alleen laatste chatter heeft toezegging gedaan. Natalie breekt gesprek af en vanochtend totaal 7x doorgeschakeld zonder een juiste persoon te spreken te krijgen

Goed geholpen op de chat

Gevraagd om nummerbehoud te annuleren, werd gelijk geregeld

heel goed

heel goed

Slecht

Welkomstcadeau niet volgens afspraak. Krijg vervolgens het advies om de bestelling maar te annuleren. Bij de verkoopmedewerkster van budgetmobiel in de mediamarkt gereclameert. Die zegt dat ze erachteraan gaat en vervolgens hoor je daar ook niks meer van terug.

Natalie heeft me geholpen, was zeer duidelijk, snel, en vriendelijk.

Onpersoonlijk

Zeer slecht. Onpersoonlijk. Lang wachten op de chat. Klantonvriendelijk

Chanay hielp me fantastisch en is echt een topper, lekker duidelijk

Het werd snel opgelost en ze wiste er van

Helemaal top behulpzaam en vriendelijk

Mijn ervaring is positief en word snel geholpen door support team.

Mijn probleem in 1 minuut opgelost

Goed geholpen, Maar toch gaat mijn voorkeur naar telefonisch contact.

Super fast help

Thiemo was very fast and nice and also let me know how I can check information myself :)

Heel goed geholpen

Ik had een nieuwe simkaart nodig maar het lukte niet om gelijk met iDeal te betalen. Hierdoor is er een factuur voor me aangemaakt waardoor ik alsnog mijn simkaart kom ontvangen en later betalen.

heel goed !!!!

Erg goed geholpen !!

Vriendelijk en kordaat

Snel geholpen. Enigste minpunt is toch dat er geen telefonisch contact mogelijk is

Heel fijn!

heel goed uitstekend geholpen

heel goed geholpen goeie medewerkers die goed helpen en weten wat de klant willen

Ik ben zo goed geholpen deze persoon is echt super aardig en lief

Alles loopt goed

Ik woon in Zuid-Afrika en kom elke zomer naar Nederland. Dan abonneer ik op Budget Mobiel en krijg altijd uitstekende service.

Goed en snel geholpen.

Goed geholpen.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.