Ik vind telefonisch contact wel eficienter omdat je toch meer kwijt kunt. Maar dit was prima op te lossen

Heel erg goed

Wat een goede medewerker zeg. Ik zeg dat ik haast heb en ze helpt me meteen. Dit is een gouden meid die Demi moet je nooit ontslaan anders ben je echt een mogool. Promoveer die chickie ff man pff.

Prima geholpen door Thiemo

Ik wilde graag mijn extra tegoed teruggestort krijgen en dat heeft Thiemo uitstekend geregeld.

Buddy een ergernis. Thiemo prima!

Voortaan Buddy overslaan en direct naar Thiemo.

Goed geholpen, de chat werkt erg fijn

Goede en duidelijke hulp

Ik word altijd goed en duidelijk door de medewerkers geholpen

Altijd bereik en altijd netjes geleverd

Snelle afhandelig.

goed geholpen

Als het goed is is het geregeld. Wel jammer dat er geen direct telefonisch contact mogelijk is..

Duidelijk

Ik vond het duidelijk enorm tevreden ermee!

Melissa een topper

Helpt uitstekend al 2x een goede ervaring

gerust gesteld

Er was een misverstand ontstaan met incasso en dat is direct recht getrokken.

Jaren tevreden klant

Ik zit al jaren bij Budget mobiel. De enige irritatie is dat ik niet kan bellen naar de politie meldkamer of de huisartenpost. Dan moet ik eerst tegoed overmaken voordat ik kan bellen. Dat is irritant, anderzijds ik kan geen verrassingen krijgen als mijn mobiel gestolen wordt en er wordt gebeld naar dure nummers. Klantenservice werkt goed, al vind ik Buddy de chat bot een gruwel. Verlos dat kreng aub uit zijn lijden/rituel offeren aan de IT goden en verbind direct door met een medewerker.

Erg goed geholpen

Door Gabriella ben ik eindelijk goed geholpen! De andere verlieten zomaar de chat en zij heeft me direct goed geholpen helemaal toppie!!

Super snel en goed geholpen

Prettige ervaring

Doet wat het moet doen

Ik ben tevreden snel internet en bellen is ook van goede kwaliteit

geregeld in 5 minuten zeer dankbaar

helemaal perfect

Fast and Effective!

Natalie was great and extremely helpful! I really appreciate considering that most of the times we need to connect during working hours and having a fast resolution really impacts the experience with the service!

Heel makkelijk

Super snel en gemakkelijk geholpen

Perfect1

De medewerker kwam direct met een pasklare oplossing

helpfuly 5 star

helpfuly 5 star anf fastly

Snelle service!

Ik werd geholpen door Gabriëlla, ze had mijn vraag snel beantwoord en mijn abonnement voor me omgezet. Dik tevreden!

Nathalie heeft mij perfect geholpen.

Gewoon fijn dat ze proactief meedacht!

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.