Altijd erg tevreden geweest

Altijd dezelfde vaste prijs. Nooit problemen met verbindingsproblemen of de snelheid!

Snel en behulpzaam.

Snelle en vriendelijk contact met de hulp-desk.

Netjes

Prima geholpen

Makkelijk en hulpvol

het ging wel

Ben goed geholpen en heb betere voorwaardes ontvangen voor dezelfde prijs

Simpel en snel.

Een keer eerder drukte ik per ongeluk verkeerd en was de chat weg. Dus dat was niet praktisch. Nu ging het goed. Wat wel een vreemde opsomming was: - ik lees het gesprek even terug, ik ben zo bij u. - goedemiddag, hoe kan ik u helpen? Dat was niet een logisch verhaal haha. In het gesprek stond al waar ik voor kwam. Verder: top. Kort en krachtig. Bedankt.

Goede uitleg geduld en beleefd wat kun je meer wensen sprakeloos

na 2 pogingen, bij de 3e goed geholpen

We wilden een nieuw nummer aanvragen, het leek makkelijk te gaan, maar de eerste medewerker en tweede hebben hun werk niet goed gedaan. Vooral bij 2e ook veel lange wachttijden op reacties tijdens chat. bij 3e (natalie) ging alles vlot en goed, ook resultaat zoals gewenst

ik werd snel geholpen

Snel geholpen, vriendelijk te woord gestaan en snel. Gewoon top

Snel

Beste Marwa had mij heel snel geholpen. Ik ben heel blij.

perfect en snel geholpen

heel snel en goed geholpen, bedankt Gabriella

Gewedig

Ik heb met Marwa gechat en ze heeft mij fantastisch geholpen ,geweldig. Zij krijgt van mij een dikke 10 +

Heel goed... kort en krachtig

Heel goed... kort en krachtig

Super snel gereageerd en fijn afgehandeld

Mijn probleem is binnen 1 minuut verholpen. Finne contact met Demi gehad

Goed geholpen

Helaas alleen bereikbaar via de chat wat gedoe is. Maar gelukkig naderhand super fijn geholpen! Door Kim en Jolanda

Tevreden

Tevreden, ik ben snel geholpen.

My experience has not been good until I made contact with Natalie

I have battled to chat with anyone that could help me. I came in contact with Jesse who just stopped chatting to me and ended our conversation without assisting me. Natalie was fantastic she sorted me problem out quickly and efficiently

Vlot

Vlot en duidelijk

prima hulp zo via chat.

prima ervaring en snel geregeld.

Redelijk

Jammer dat er geen telefonisch contact kan zijn maar deze oplossing gaat hopelijk ook goed

Het was een prettige ervaring

Het was een prettige ervaring En of ik al zelf had ik gezegd of dat ze het zelf had gezien Maar ze had wel uit zich zelf mijn simkaart geactiveerd En dat was prettig

Duidelijk en sterk

Werd goed geholpen

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.