goed en snel geholpen

Ik heb een hekel aan chatten, maar de mevrouw waarmee ik heb gechat heeft me snel en vriendelijk geholpen.

Good

verwerkt zonder te wachten.

Snel geholpen door Gabriella

Ik wilde mijn abonnement aanpassen, dit is snel geregeld door Gabriella, nogmaals bedankt!

Ze heeft me heel erg goed geholpen bedankt melissa

mijn probleem is opgelost

chatten is tegenwoordig veel handiger dan bellen. Gaat ook sneller. Werkt vooral ook bij de simpelere vragen die je online zo gauw niet kunt vinden of niet lukt

Correctie super snel uitgevoerd

Na onterechte incasso via chat contact gehad, probleem vastgesteld en direct opgelost!

Ondanks de lange wachttijd is het probleem goed verholpen

Ik heb contact gezocht met een medewerker. Ik stond in de wachtrij om met Lente te chatten...helaas werd de chat door haar afgesloten. Daarna heb ik het nogmaals geprobeerd en stond ik in de wachtrij om met Marwa te chatten. Ik ben zeer goed geholpen door Marwa !!

ik had een compleze. vraag over het omzetten naar een ander account van een mobiele sim

Ondanks dat het over de chat wat lastiger gaat en snel onduidelijk wordt heeft Lente mij zeer goed geholpen.

Zeer snel opgelost

Kwaliteit en kwantiteit voor goedkoopje

Onbeperkt internet, internet verbinding is uitstekend, er is altijd verbinding voor , ook met 100 sms'en en onbeperkt bellen maar €19,95. Oproepen behalve 0900 en nog een aantal nummers. Hartstikke te vreden met Bugdet Mobile ! Zeker een aan rader voor andere, ook raad ik het mensen aan !

Snel en makkelijk geregeld

Makkelijk en snel via de chat kunnen regelen zonder teveel poespas

Prima geholpen door Lente

Nummerbehoud aanvragen lukte niet. Kreeg steeds bericht “Oeps er is iets misgegaan”. Lente heeft het nagekeken en vond dat het al was uitgevoerd. Ik hebt eerder ingevuld maar kreeg alleen het Oeps bericht. Alles OK

Zeer goed en prettig geholpen

Medewerker nam de tijd voor me en heeft me goed geholpen.

Prettig

Fijn contact gehad

Zeer klantvriendelijk, prachtig geprijsd en internet KPN. Een echte aanrader

Max heeft mijn dag goedgemaakt. Al gelange tijd een tevreden klant bij jullie. Vandaag is mijn sim probleem opgelost. Ik ben Max erg dankbaar en blijf voorlopig nog even 'hangen' bij Budget Thuis. . Big Thanks

Ik ben erg goed geholpen door Lisa

Ben goed geholpen door Lisa en ben haar eeg dankbaar.

Snelle, vriendelijke en adequate afhandeling

Snelle, vriendelijke en adequate afhandeling

Fijne hulp!

Ik werd fijn bij de chat geholpen. Issues zijn direct opgelost en er werd meegedacht met zaken waar ik zelf niet aan gedacht had.

Kort maar krachtig, zoals het hoort!

Zeer goed geholpen!

Snel en geod geholpen!

Snel en goed geholpen

Mijn ervaring met budget mobiel is uitstekend.

Vriendelijke medewerkers, je wordt altijd snel te hulp gestaan, en abonnement indien nodig makkelijk te wijzigen van budget basis naar budget onbeperkt en andersom.

Kit

Heb eerst 7 mensen moeten spreken, laatste gabriella wat een topper!’

Uitstekende en snelle service!

Natalie heeft me uitstekend en snel geholpen. Erg fijne medewerker! De chatbot laat nog veel te wensen over...

Netjes geholpen

Nette duidelijke informatie

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.