snel gereargeerdr

jammer dat je het alleen via de chat dit kan doen

Prima, beter dan aan de telefoon, al hadden jullie dit daar ook wel aangekund

Mevrouw Lisa heeft geduld en helpt graag

Liep week te rotzooien met sim

Ik was al een week aan het proberen mijn simkaart te activeren dus even gechat met een vriendelijke medewerkster nathalie en hop geregeld top gedaan

Het was duidelijk

Ben er nog niet uit

Belana was top

Goed snelle hulp en een mooie naam

FAST

I needed my new simcard, I couldnt pay cause someone stole my phone. This person solved everythng in less than 5 minutes.

Dikke prima snel in reactie en snel probleem verholpen

Ja dikke prima erg snel geregeld

adequaat en behulpzaam

Ik had een vraag out of the box en deze werd goed beantwoord

Deskundige advies

Probleem opgelost

prima geholpen

nummerbehoud geregeld, hoop dat het ook allemaal lukt

Ik ben tevreden !

Ik ben goed en snel geholpen en kon meteen verder , ben super tevreden.

Slecht

Was hele tijd gedoe met overstappen. Na 3 weken toch gelukt. Vandaag weer problemen omdat ze perongeluk m'n simkaart niet hadden geactiveerd terwijl ik wel een sms had gekregen dat die geactiveerd was. Hele ochtend zonder bereik gezeten op m'n werk en m'n kinderen bij de oppas .

Zeer betrouwbaar

Nooit moeilijkheden en wanneer er wel iets opdoet(door eigen toedoen) is dit ook snel verholpen!!!

Ben niet helemaal duidelijk mee geholpen

Helaas heb ik nog niet helemaal goed geholpen mijn vraag us niet helemaal goed beantwoord vind ik jammer genoeg heb meer dan 9 maanden gewacht op mail om cadeau te kiezen en krijg hem eindelijk en kan be bijlage niet openen om mijn keuze door te geven en met chat is niet mogelijk om mijn keuze door te geven

Als dit werkt! Ben ik vaste klant!

Als dit werkt. Zeer bevrijdend en Heilzaam. Daarom een 9! Want perfectie bestaat niet.

Slechte Klantenservice bij geen internet

Klantenservice alleen via chat bereikbaar maar heel slecht soms kappen ze de chat af. div keren bel terug formulier in gevuld maar bellen niet terug Had slecht internet of geen internet en ben er maanden mee bezig geweest tip rechtsbijstand inschakelen, er is met hun geen mogelijkheid om te communiceren uiteindelijk maar een ingebrekestelling sturen heeft geen zin ze weten precies hoe ze de wet kunnen omzeilen mn rechtsbijstand verzekering heeft uiteindelijk uitbetaald maar dit is geen recht. Advies wordt geen klant!

Onbetrouwbaar

Ik had een onbeperkt internetcontract. Kort nadat ik op mijn boot via mijn GSM een voetbalwedstrijd bekeken had, werd mijn telefoon door BM afgesloten zonder een waarschuwing vóóraf. Dit laatste waren zij vlg de gebruiksvoorwaarden verplicht. Toen ik daarom mijn contract voortijdig beeindigde kreeg ik een eindafrekening waarbij ik nog 50% van de resterende abonnementskosten moest betalen. Ik vind dat BM contractbreuk gepleegd heeft en ik daarom moreel het recht heb dit contract te beeindigen.

Helemaal toppie

Melissa is echt een topper

Altijd super vriendelijk, snel en adquate hulp .

Ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad met budget mobile medewerkers...en als je hulp nodig hebt dan is het binnen 10 minuten geregeld.... zou alleen fijn zijn als de betaling uitvoeren net zo makkelijk was als in de vorige app..dan kreeg je een rood vlak..klikte je op en kon je via IDEAL betalen..super handig....is nu best moeilijker...

Erg blij!

Erg te vreden!

heel goede ervaring met de medewerker.

budget zou alles regelen met de overstap , maar ging fout . maar de medewerker , had het zo opgelost.

de chat met medewerker is helpend, de chat met buddy totaal niet.

de chat met buddy is hopeloos frustrerend. 100 x dezelfde vragen, terwijl ik gewoon een medewerker nodig heb. Het heeft 2 uur geduurd om de juiste antwoorden te krijgen en een terugbel verzoek. Veel zaken zijn op de site veel te lastig te vinden. terugbel verzoek kon ik niet vinden

Topservice

Ik heb geprobeerd mijn abonnement uit te breiden naar onbeperkt, maar op jullie site kon ik niet precies vinden hoe ik dat moest doen. Dus heb ik mijn huidige abonnement opgezegd en een nieuw afgesloten. Vandaar dat ik heb gevraagd om mij terug te bellen. Jullie hebben het fantastisch en supersnel opgelost. Waarvoor mijn dank.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.