Ik ben goed geholpen, snel en duidelijk.

Gewoon top service

Bij vragen altijd netjes geholpen en snel opgelost, ook als dit "buiten de standaard" is.

Snel geholpen, alles opgelost.

Problemen met wijzigen email en geen kennis over gegevensgebruik. Nu alles goed gewijzigd en op de hoogte.

Goed en meteen geholpen door de chat

Ik ben zeer tevreden

Vriendelijk en correct

Heel behulpzaam.

Ik werd mega snel geholpen en binnen enkele minuten was alles opgelost en geregeld, super fijn!

De service was top, ze weten alles. Alleen een kleine tip de reactie tijd kan soms wat sneller

goed geholpen

ik had een probleem en werd goed geholpen

super

Super vriendelijk werd goed geholpen. heb wel problemen met de buddy, en vind het jammer dat jullie zondag dicht zijn. Maar ben gewoon tevreden.

heel goed!!!

@ Mathilde: Snelle reactie en een goede oplossing. Top!

Duidelijk

Behulpzaam en zoekt alles goed uit . dat maakt het duidelijk en bevredigend .

Fijn chat gesprek

Fijne medewerker Lente! Ben perfect geholpen.

Gabriella erg vriendelijk

Chat eerst paar keer afgesloten miss storing? Gabriella hielp me goed en nam de tijd om mijn vragen duidelijk en goed te beantwoorden dankjewel ❤️

Snel en fijn contact

Snel en vriendelijk geholpen!

Snel geholpen en heel duidelijk

Snelle en keurige klantenservice

Was snel aan de beurt en ben met al m'n vragen geholpen.

Snelle en adequate service!

Vraag was snel beantwoord, super service.

heel erg positief

niet fijn een computer eerst te krijgen maar uiteindelijk goed geholpen door een medewerker

Goed geholpen via chat. Werknemer was snel beschikbaar en heeft -naar wat die heeft laten zien- veel kennis over de abonnementen en wat erbij komt kijken en extra's. Daarnaast waren de berichten vriendelijk en respectvol.

Goed geholpen

Aardige medewerkster kwam met fijne oplossing.

Marwa heeft mij zeer goed bijgestaan! Loonsverhoging voor diegene zal ik zeggen. Super behulpzaam en meteen goed geholpen. Moeten we meer van hebben!

Extra EU internet kopen

Chat met medewerker was goed.Alleen foto's uploaden als bewijs is drama.Dan loopt chat gelijk vast.

Everythink good !

Gabriella, very professional person !

fijn

ze zag dat er bij jullie iets fout is gegaan in het systeem en dat ze het gratis op ging lossen omdat het bij hun lag. Deze keer wel aanbevelen maar heb eerder contact gehad en was ik niet zo tevreden

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.