Slecht geen service

Zit al bij budget energie zeer tevreden over Maar budget mobiel is gewoon rond uit … Geen bereikbare klanten service, die kun je telefonisch niet bereiken lekker handig als je door hun geen internet hebt Geen reactie op mails.

Budget Mobiel negeert schaamteloos klachten.

Nadat ik een jaar probleemloos abonnee was bij Budget (onbeperkt data) Mobiel werd de maand april 2022 een nachtmerrie. Ik zit al drie weken zonder mobiel internet (waarmee ik mijn brood verdien). De helpdesk is waardeloos en gerobotiseerd. Als je vervolgens er in slaagt te chatten met een medewerker houdt die je een uur bezig zonder dat het tot een oplossing komt. Na een reset van mijn simkaart via Budget Mobiel heeft mobiel internet ongeveer 12 uur weer goed gefunctioneerd. Vervolgens traden de problemen weer op. Na weer contact met een medewerker stuurde die een mail, waarin me gevraagd werd om uitvoerig te melden wat er allemaal mis ging. Budget Mobiel zou e.e.a. voorleggen aan een KPN-medewerker. Na het versturen van die gevraagde mail heb ik niets meer vernomen. Na twee dagen heb ik Budget Mobiel weer per mail benaderd en nu nadat ik een mailtracker had geinstalleerd. De mailtracker meldde mij: "Budget Mobiel read your email 5 days after it was sent" Dat heb ik ervaren als een klap in mijn gezicht. Inmiddels heb ik mijn contract bij Budget Mobiel opgezegd. Naschrift: Na lezing van mijn laatste email aan Budget Mobiel (na 5 dagen) kreeg ik er antwoord op. Budget Mobiel liet weten dat ze mijn opzegging betreurden, maar dat ik tot 25 mei (aflooptermijn maandcontract) gebruik kon blijven maken van Mobiel Internet. Conclusie.. Ondanks 2 chatsessies van > 1uur + 2 mails van mij aan hen is het kennelijk niet doorgedrongen dat mijn MOBIELE INTERNET niet werkt! Wat een ergeeniswekkend bedrijf, dat Budget Mobiel, onderdeel van Budgetthuis.

eindelijk iemand die luistert en mij serieus neemt

Heel prettig. Het gaat zo vaak fout bij de klantenservice. Ik ben al de hele dag bezig omdat ik fout geholpen ben. Zeg maar niet geholpen want ik eindigde met meer problemen dan ik begon. Maar Marwa heeft tenminste gelezen en gekeken en was ook nog eens vriendelijk.

Heel aardig en geduldig.

Hele lieve vrouw! Genaamd Mathilde die me hielp via chat!

Keurig geholpen

Het probleem is middels de chat snel opgelost

Netjes geholpen

Ik ben super goed geholpen. heel vriendelijk.

Top geregeld

Mijn chatten met een mederwerkster ging uiterst vlot en alles was snel geregeld.

simkaart werkende gekregen

simkaart werkende gekregen

Fijn geholpen

Fijne ervaring met de chat-service van Budget Mobiel, duidelijk informatie, regelen wijzigingen direct, fijn geholpen

snel geholpen door Shelsea

snel geholpen door Shelsea

Goed te woord gestaan

Na enig wachten, snelle interaktie en probleem wordt opgelost

Two thumbs up ; )

Thanks for the quick & useful support. Thiemo did an “uitstekend” job helping me out in English :)

2 jaar vaste klant en dan de prijs verhogen

Ik betaalde 2jaar lang 15 euro voor onbeperkt mobiel en nu moet ik als vaste klant meer gaan betalen en word het 17,50 zeer slecht dat je vaste klanten zo behandeld.

Zeer tegenvallend

Traag internet en in het buitenland veelal geen internet. Kon 2 dagen in Engeland niet bellen. Afrader

Prima geholpen via de chat. Geen lange wachttijden.

Ik werd snel te woord gestaan en alles werd snel geregeld.

contact was prima, hulp was prima

maar ik gebruik liever de telefoon, maar het is wel gelukt

Ik ben tevreden

Vriendelijke medewerker en goed geholpen!

Werd snel geholpen en snel een goede oplossing. Niks op aan hè merken!!!

Erg goed en fijn contact

Erg goed en fijn contact

De medewerker was zeer behulpzaam

Goed!

Prettig, snel en behulpzaam!

Zeer goed Karim bedankt

Een zin was genoeg

Vriendelijk behulpzaam aardig

op een uitstekende wijze geholpen

super

Fijn gesprek.

Goed geholpen.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.