Erg vriendelijk

Ben erg goed geholpen en was erg duidelijk

Snel en doeltreffend online geholpen

Alles duidelijk en snel geregeld.

geen klachten

Great

Karim was very helpful and even conversed to me in English as I have just moved to the Netherlands. He was able to answer all my inquiries and was very polite.

Duidelijke uitleg

Tevreden

Super goede survices

De mevr was zeer vriendelijk En had zeer snel antwoorden

snel geantwoord

Snel geholpen met nieuwe simkaart. De medewerker had een goed oplossing waarbij het probleem opgelost kon worden.

snel, ter zake kundig, humor.

niks mis mee zo

Snelle chatservice!!

Reactietijd is snel!! Na de chatbot krijg je een medewerker aan de andere kant en deze helpt je professioneel verder. Er wordt goed doorgevraagd en de oplossing komt van zelf. 5*

Netjes en simpel, verkeerde woord spelling hier :-) Top voor elkaar

Ik was een beetje in paniek qua mijn kosten en verbruik als ik in Turkije ben. Dankzij u medewerker ben ik weer kalm en ga ik gelijk een Turkse simkaart halen zodra ik daar ben. Fijne vakantie allemaal ❤️❤️ Ps: jammer dat jullie niet telefonisch bereikbaar zijn dat kan wel beter vind ik. Groet, Lulu

klantenservice slecht bereikbaar en enkel per chat

eenmaal op chat goed geholpen, maar voordat ik daar eenmaal terecht kwam, wat een ramp! enne.....sim only heeft geen afdeling om te bellen? daar moet verandering in komen, ik voelde me heel erg kastje-muur. uiteindelijk chat medewerker heeft me goed geholpen, ik wacht nu op bevestigingen per email. hopelijk komt alles daarna snel goed :) chat medewerker meer dan vriendelijk, bedankt voor het begip van mijn frustratie! :)

Maartje heeft me goed en snel geholpen: 5 sterren

Maartje pakte goed door. De robotapp bleef dezelfde antwoorden geven waardoor ik in een loop kwam. Daardoor in zijn geheel 3 sterren

Fijne dienstverlening

duidelijk, en lekker snel

duidelijke instructies, lekker snel geholpen, super goed bereik, goede prijs /kwaliteitverhouding

Toppie snel duidelijk

Goed contact met de helpdesk via de chat

Als de telefoon idd met een half uur weer werkt

Ik had een nieuwe telefoon gekocht maar mijn hele oude simkaart werdt niet herkent .er ging wat mis achter de schermen maar nu is dit hopelijk opgelost.

Super klantenservice

Had info nodig nav verlaging combikorting, werd meer dan uitstekend geholpen door Thiemo, heb zijn advies opgevolgd, en heb mijn maandelijks opzegbaar abonnement omgezet in een 1 jarig abonnement, behoud nu ook mijn oude combikorting. Ben al jaren een zeer tevreden klant van Budget alles in één, en mobiel.

Werd erg goed geholpen via de chat

De chatbot zelf vind ik niet zo prettig, want daarmee kom je er niet echt uit. Wel heb je gelukkig ook de keuze of je met een medewerker wil chatten. Dit heb ik als zeer prettig ervaren, omdat ik goed geholpen werd en het probleem wat ik had ook opgelost werd. Super!

snelle hulp

opvragen van klantnummer, na enig aandringen ontvangen.

In één woord: uitstekend

Gebruik het nu al langere tijd en het werkt naar tevredenheid. Bij omzetten abonnement uitstekend geholpen door Harun!

snel antwoord en oplossing naar tevredenheid

vlotte afhandeling via chat en tevreden over de oplossing w.b.t. de mobiele telefoon abonnementen.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.