Mij word snel geholpen

Het problem kont opgelost worden

Prettig geholpen

Na een half uur gewacht te hebben op chatcontact, werd ik snel en naar tevredenheid geholpen.

Mobile

Good and precisily attention!

Karim top klantenservice

Ben zojuist geholpen door Karim; top klantenservice!

Slechter dan slecht.

Aller eerst had ik vaker geen bereik dan wel. Onbeperkt internet deed het ook nooit. Contact opnemen ging ook erg slecht. Hierop wou ik mijn 2 jarig abonnement opzeggen. Ze hebben mij geen 1 keer op de hoogte gebracht van eventuele kosten. De volgende dag was gelijk mijn bundel stopgezet. 3 maand later ontvang ik een factuur van 150 euro die binnen 18 dagen betaald moet worden. Slechte zaken. Geen aanrader.

Voordeel korting wordt 2,5€ ipv 5€ Per 11 mei 2022

U combineert Budget Mobiel met één van de andere Budget Thuis producten (Budget Energie en/of Budget Alles-in-1). Daarom ontvangt u, bovenop de al lage prijs, combikorting op uw factuur van mobiel nummer. Vanaf 11 mei 2022 wijzigen we de combikorting van € 5,- per maand naar € 2,50 per maand. Het nieuwe kortingsbedrag verrekenen we automatisch op uw eerstvolgende factuur na 11 mei. Vragen? Dan helpen we u graag op budgetthuis.nl/klantenservice. Met vriendelijke groet, Budget Mobiel Betekent gezien ik 4 mobiele abonnement heb -10€ korting?

Ik vond de persoon die mijn hielp heel behulpzaam. Al mijn vragen waren beantwoordt.

In het begin was het even zoeken om goed uit te leggen wat ik wou maar ik kreeg goede tips en wordt fijn geholpen. Uiteindelijk was alles opgelost.

excellent

excellent, cannot ask for more! very happy

Tot nu toe bevalt alles...

Tot nu toe goeie ervaring. Klantenservice is top.

Duidelijk en snel

Samuel heeft mij super duidelijk en snel geholpen. Meteen geregeld! Dank

Van de 3 chats was er 1 aardig en goed

Ik heb drie keer gechat vandaag, de eerste keer was duidelijk geen goede communicatie, ook de schuld afschuiven. De tweede keer zou er wat gecontroleerd worden maar kwam diegene nooit meer terug in de chat. De derde keer werd ik wel fijn geholpen en werd er geluisterd en werd er een rapport gemaakt naar de technische dienst.

Ben blij dat dit zo kan geregeld worden

Het was erg goed geregeld om zo het abonnement op te zeggen. Hopelijk kan ik net zo snel in de toekomst weer een nieuw abonnement afsluiten. Met vriendelijke, groet M.Taselaar

Goed geholpen

Eerlijk antwoord en gelijk afgehandeld

Goed geholpen

Was een behoorlijke goede aanbieder van mobiel.

Budget is een behoorlijke goede aanbieder van Mobiel Budget. Maar ging zomaar binnen een 2 weken de aanbieding verlagen. Die ik had met Budget. Ik heb opgezegd. Moet wel zeggen dat ik per maand netjes kon opzeggen alleen digitaal en is nooit telefonisch te bereiken. Duurde even maar als het goed is nu afgehandeld netjes door Shelley. Maar ik blijf wel mijn Energie contract behouden.

Snel goed geregeld

Outstanding

Great

Mobiel internet speed 5 mbit is slow, must be at least 10 mbit.

• Bize tavsiye eder misiniz? Evet

Gabriella heeft snel en adequaat gereageerd op mijn vraag en mij een goede aanbieding kunnen geven waarmee ik tevreden ben. Vooral de snelle beantwoording is prettig

Goede en snelle service

Fijn contact via chat en probleem heel snel opgelost

Goed geholpen

Ben goed geholpen opk mijn vragen, werd meteen actie op ondernomen, fijne ervaring

Chatbot snapt het niet helemaal maar de medewerkers zijn top! ;)

Fijn!

Nam veel tijd voor mij als klant en bleef ook geduldig

!!!

Top geholpen

Super geholpen door maartje

ik heb niet heel lang hoeven te wachten de gene die me heeft geholpen wist al me vragen te beantwoorden en was heel vriendelijk

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.