Quick and informative

Samuel helped me to resolve my issue very quickly and informed me how to avoid the problem next time.

Super service e

Had probleem met puk code en via chat super geholpen

Snelle contact

Vriendelijk en duidelijkheid Als goed is is het probleem zo weg

Even wennen maar verder prima

Wij hebben energie van budget en mijn vrouw heeft al ruim een jaar ook een mobiel abonnement, naar alle tevredenheid. Ik ben een paar maanden geleden ook over gestapt op budget mobiel, tot vandaag op eens geen netwerk verbinding. Zijn goed geholpen simkaart geriste en na 30 minuten weer proberen.

Fijne service

Ik ervaring de service als zeer goed, omdat het toch persoonlijk blijft en ze meteen kijken wat er veranderd/gedaan kan worden!

Ondanks dat je niet rechtstreeks in contact kan komen met mensen van de service desk, ben ik zeer tevreden over de service van Budget Mobiel. Ik ben 3 x volgens afspraak teruggebeld. En steeds blijkt dat er aandacht aan mijn vraag is besteed. Dat waarschijnlijk mijn wat oudere telefoon de veroorzaker van het probleem is doet daar niets aan af. Ik ben klantgericht en met aandacht geholpen. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Een behulpzame medewerker

Behulpzaam

Ik werd goed geholpen met nummerbehoud. Het was snel geregeld.

Snel e adducuaat geholpen

Af gesloten maar snel opgelost door middel van iDEAL betaal link.

- Begrip - Begreep het probleem - Probleem is opgelost - Duidelijk

Voldoende

Goeie service..heeft fout hersteld..

Sloom instabiel internet

Sloom internet valt vaak weg

Na een klein initieel misverstand uitermate vriendelijk en bekwaam geholpen

Zowel hedenochtend door Kimberley, als vanmiddag door Karim correct en snel geholpen.

good for the buck

internet is good, call quality also good and customer service is quick in solving problems

Goede provider met goed bereik

Mijn ervaring met Budget Mobiel is positief. Ik heb goed bereik en via de chat word ik bij vragen snel en goed geholpen.

professional and straight forward customer service

professional and straight forward customer service

Snelle hulpen oplossing van het probleem

Ik werd geholpen door Karim, hij snapte het probleem snel en kon mij snel verder helpen. Zeer tevreden met het abonnement van sim-only.

Vriendelijke chat maar telefonisch contact duidelijker

Via de chatbox communiceren ging wel, maar bleef toch met vraag zitten. Via telefonisch contact is die duidelijk beantwoord en kon snel een tweede Sim Only kaart besteld worden.

Tevredenheid

Zou makkelijk vinden als ik telefonisch contact zou kunnen nemen met klantenservice

goede en snelle service

Goed geholpen via de chat. Duidelijk en snel een antwoord

De abb zijn goedkoop en internet is onbeperkt perfect voor ons zelf en de kinderen

Goede service, wel beetje lang wachten

Perfect geholpen

Mijn vraag gesteld en kreeg gelijk een duidelijk antwoord

Werd goed verholpen met info etc

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.