Zeer goed geholpen

Vlot en deskundige hulp

mijn vraag is snel opgelost met de nodige hulp

goed en betrouwbaar

goed en betrouwbaar fijne provider een min punt is echt dat je ze niet telefonisch kan bereiken

was een prettige ervaring.

was een prettige ervaring.

Hulp bij simkaart activeren

Uw medewerker thiemo was echt heel aardig en hielp me heel goed. Hij heeft alles goed uitgelegd en met mijn aangelegenheid heel goed geholpen.

Betrouwbare provider, nooit storingen, alles onbeperkt, en super vriendelijke klantenservice.

Behulpzaam en duidelijk

Thiemo was super! Mijn vraag was snel beantwoord naar tevredenheid.

Helpful and efficient

Kindly switched to English in order to help me with the issue.

Behulpzaam

Heeft goed geholpen, zo snel mogelijk antwoord ontvangen en heel fijn.

Snel en goed geholpen

Overzetten in een paasweken is niet handig, hele weekend niet kunnen bellen. Maar via de chat snel op gelost, dank daarvoor Vr gr Marian Veldman

Topper!!!!! Vlot, Vriendelijk en Duidelijk

Mobiele status: verbroken

Snelle en net service

Was een probleem met activeren met nog geen 10 min gefixt thnx

Valse beloftes

Er wordt een Primera bon van 100 euro als welkomstcadeau gepresenteerd op de site en via de mail. Omdat er bij het daadwerkelijk aanvragen plots staat dat de bon maar voor 40 euro is, heb ik contact opgenomen met de klantenservice voordat ik het contract afsloot. De klantenservice bevestigt via de chat dat de Primera bon 100 euro bedraagt. Contract afgesloten maar na paar weken toch een bon van maar 40 euro ontvangen. Weer via de chat contact met de klantenservice: sorry, was een foutje, bon is toch echt voor 40 euro en ondanks dat ik de mails en de eerdere chatgeschiedenis met daarop bewijs dat er een Primera bon van 100 euro is toegezegd, is het einde verhaal. Ik heb met Budget zoiets al eerder gehad, bij het verlengen van internet/tv contract. Toen kwamen ze ook terug op de geoffreerde prijzen nadat het contract was afgesloten en het contract werd eenzijdig vanuit Budget toen opgezegd. Dus let op: ze komen met mooie aanbiedingen zowel qua welkomstcadeaus als tarieven maar ze komen er eenzijdig op terug. Ik moet nu een mail sturen naar [email protected] maar ik verwacht er weinig van.

Opzegging duurt nu al 4 maanden

Waardeloos bedrijf waarbij de klant steeds aan het lijntje wordt gehouden. Ik betaal nu al 4 maanden EXTRA de rekening terwijl het abonnement al lang is opgezegd. Bij de klantenservice word je steeds van het kastje naar de muur gestuurd. Zeer onprofessioneel. Voor mij nooit meer Budgetmobiel of Budgetthuis.

Erg behulpzaam en vriendelijk

erg behulpzaam en vriendelijke Igor top.

Vraag werd snel en vriendelijk beantwoord

Vraag werd snel en vriendelijk beantwoord.

vriendelijk

Erg vriendelijk, meedenkend en compleet.

Duidelijke uitleg

Maartje gaf een duidelijke uitleg over veranderen van een telefoon nummer. Blij mee

Prima geholpen

Goed, maar met contact leggen kan beter

Op zich wel goed geregeld, maar als ze via telefonisch contact werken snapt het iedereen beter wat er dan precies geregeld moet worden als er iets extra (afkoopsom abonnement) moet worden aangevraagd bij de provider waar het abonnement moet worden opgezegd Toen dat was afgehandeld was het prima en snel voor elkaar…..prima ontvangst en mooie maandbedrag voor onbeperkt bellen, sms’en en internetten..

Goede klantenservice

Ik had een probleem. Door schuld van budget thuis zelf, werd mijn internet na overstap iets later pas echt actief. Daardoor zat ik tijdelijk zonder internet. Probleem aan de klantenservice van Budget mobiel uitgelegd en ter compensatie onbeperkt data gekregen voor een maand.

Goed geholpen top

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.